Score: 10

Very fast delivery, as expected, and wonderful packaging. Very happy.

Goede service snelle levering

Score: 10

Snel geleverd en met de beste prijs die te krijgen is. Top service en top product.

Score: 10

Prijzen zijn competitief, heel eenvoudig om te bestellen, netjes verpakt. Tevreden klant!

Score: 10

Zeer goede service per e-mail. Zeer snel en correct verzonden.

Goede prijs, snel verstuurd

Snelle levering!

snelle levering, geen problemen

Score: 10

Correcte behandeling van de bestelling

Duidelijk en prima geleverd

Snel geleverd! Prima . Duidelijk opvolging

Zeer goede service

Ik heb ongeveer een jaar geleden een segway navimow h3000 gekocht. De maaier heeft in het afgelopen jaar enkele software en hardware updates gekregen. Dit is allemaal kosteloos gebeurd. Bas reageerd snel en de onderdelen waren binnen 1 dag in huis. Bas is zelfs een keer langs geweest om een specifiek onderdeel te vervangen. Ik ben zeer onder de indruk van de geleverde service!

Score: 8

Goede prijzen bij grotere aantallen

Score: 6

Relatief hoge verzendkost, maar was onbedoeld maar kleine bestelling van accessoires . De hoofdbestelling 2 Shelly’s was echter ook duur in vergelijking met andere aanbieding door de 75,- Eur min voor gratis de verzending .

Score: 10

Snelle service. Duidelijk en snel geleverd

Score: 10

Prima service Ben goed op de hoogte gehouden Had verkeerde adres opgegeven

Score: 8

Snel geleverd , reële prijs. Ik kan weer verder met klussen!

Score: 2

Ik heb een dimmer besteld en heb die nooit ontvangen. Heb gebeld maar er werd geen oplossing aangeboden. Weg geld….!

Score: 2

3 items besteld, slechts 2 ontvangen waarvan 1 reeds geopend/gebruikt. Geen nieuws over de derde. Fibaro flood sensors. product zelf is ook niet goed. Kelder ondergelopen en aangekocht om sneller te reageren. opnieuw water gehad en één van de twee lag in het water zonder te alarmeren. De tweede heeft alarm laten afgaan maar lag al een eind verder. Kwaad al geschied. verliezen ook constant connectie met homekit of eigen app. heel onbetrouwbaar. Bericht aan Home2link hierover gestuurd maar zonder reactie. Zeer jammer... Extreem ontevreden dus, helaas.

Alles zoals beloofd.

Vlotte service

Vlotte service en goede prijzen

Score: 10

Snelle levering Jammer dat het in een doosje zat. Een envelop had ook gekunnen

was perfect.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.