Score: 6

Stoppen met GLS. Enorm slechte vervoerder.

Supersnel geleverd!

Score: 10

Uitstekende service en kennis van zaken

Score: 10

Goed assortiment voor een goede prijs. Snelle levering

Score: 10

Snel en netjes geleverd. Super!

Score: 10

Super bedrijf, snelle levering. Geven goeie adviezen, zijn heel behulpzaam. Ben zeer tevreden.

Score: 10

Snel en correct geleverd.

Score: 10

Goede service, had iets verkeerds besteld maar netjes tot een oplossing gekomen 👍

Bezorging slecht

Hallo forging via DPD verliep niet goed. In eerst instantie niet de volgende dag bezorgd. Dit was voor het paas weekend en was leuk geweest toen met de nieuwe sonos box te 'spelen'. De volgende keer zonder duidelijke reden niet afgeleverd en ook de informatie over wanneer wel etc. niet goed. Dus klacht zit volledig op DPD, jullie bezorger.

Score: 8

Prima service. De bezorging was wat problematisch. Product zou afgeleverd zijn maar was het niet. Na reklameren werd probleemloos een nieuw product gestuurd.

Score: 10

Geweldige service! Geweldige service! Ik had een vraag per mail en had binnen 30 minuten een volledig antwoord. Erg vriendelijke mensen.

Score: 10

Perfecte levering, zoals altijd.

Goede service, begeleiding, nadere evaluatie volgt. De grasbot nog maar kort in gebruik

Nog maar 2 weken in 2022 ervaring en nu 1 week in april 2023. De navigatie heeft nog gebreken, droog weer en waarschijnlijk nog voor een derde keer een nieuwe kaart maken. J.C. Valkenburg

Score: 10

Al meerdere keren bestelling geplaatst. Altijd netjes en snel geleverd. Daarnaast op de website goede installatieinstructies en handleidingen.

Score: 10

Goede website, snelle levering en prima prijzen.

Goede Service en garantie!

Super ervaring!

Door de webshop wordt helaas met DPD als bezorgdienst gewerkt. DPD is niet de snelste ..... Waar PostNL of DHL netjes de volgende dag leveren kan het bij DPD soms wel een week duren. Jammer Overigens reageert de webshop snel op mailtjes. Top!

Score: 10

Mooie prijs en goede service

Score: 6

Latere levering dan toegezegd door personeelsprobleem vervoerder

Score: 10

Deskundige hulp, snelle verzending.

Score: 8

Shelly motion sensor en 2 Shelly smart plugs gekocht. Goed verpakt ontvangen na een dag. Niks te klagen. :)

Score: 10

mijn deurbel was na een paar dagen defect, via de helpdesk retour gestuurd en ze sturen een nieuwe. Prima geholpen en snel verstuurd

Goede service!

Bedrijf waar je goed zaken mee kunt doen. Ook na levering staan ze je met raad en daad terzijde!

Score: 10

Vlotte service! Besteld om 16u, dag erna al geleverd. Top!

Vakkundig, aardig, professioneel

Prima ervaring. Mail contact en afspraak maken ok. Installatie van sonos apparatuur top. Vragen en extra info later via telefonische uitleg, ook prima.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.