Score: 10

Snelle levering, goede telefonische en support per mail

Snelle levering, Top!

Professioneel, duidelijk en persoonlijk

Ik bestel nu al enkele jaren de diverse producten bij Omnimatic. De snelle levering, heldere uitleg en het persoonlijk advies hebben mij keer op keer verrast. Soms samen even zoeken naar de juiste oplossing, altijd een goed resultaat.

Score: 10

Uitstekende service, ik stuurde een email via de website op maandag ochtend. En hoewel de winkel pas om 13:00 uur open gaat had ik binnen een kwartier vroeg in de ochtend al een uitgebreide reactie. En dat niet alleen ook de oplossing van mijn melding. Grote klasse en ook fantastische artikelen. Want wat ik had besteld voldoet meer dan verwacht aan de verwachting!

Score: 10

Nette prijzen, snelle en duidelijke afhandeling.

Score: 10

Muurschakelaar aansluiten Ik moest een muurschakelaar aansluiten op een lamp en de uitleg op de site van ROBBshop was perfect!

Score: 10

Al paar keer zaken besteld en altijd netjes op tijd .Deze keer was er echter iets verkeerd gelopen ( niet hun fout) waardoor ze dubbel checkten met mij of ik zeker was van mijn leveradres en bestelling .Topservice dus n de dag erna al geleverd

Score: 8

Snelle levering, goed verpakt. Niet de goedkoopste maar wel op voorraad.

Score: 10

Vertrouwd adres. Goede service!

Score: 10

Gewoon doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Top spullen en tevreden klant hier.

Super snelle levering

Score: 10

Doen wat ze beloven, netjes de volgende dag bezorgd , en het artikel wat ik besteld heb was 30 euro's goedkoper als bij de officiële webwinkel

Score: 10

Scherpe prijs en snel geleverd!

Score: 10

Storing in het plugwise, super geholpen! Storing in het plugwise systeem gehad. Na een telefoontje met Marcel werd er direct en snel geschakeld, hij ging onderzoeken wat het kon zijn en belde me snel terug. Snel, duidelijk, vriendelijk. Alles wat je van een service verwacht! Producten verkopen is een, maar kennis, nazorg. TOP!

Score: 8

Prima prijzen en extra service met de voor geknipte kabeltjes voor de shellys

Score: 10

Correct advies, snelle levering en staan open voor verbeteringen

Score: 10

Goede service! Heel behulpzaam en geduldig bij vragen. Ze reageren super snel

Score: 10

Patrick heeft via de chat een duidelijke toelichting gegeven. Snelle levering.

Score: 10

Snelle bezorging en prima prijs-kwaliteit verhouding

Snelle levering, goede prijs

Score: 10

Snelle levering. Goed product. Zeker als je al andere Shelly schakelaars hebt, is installatie een eitje.

Score: 8

Goed product, ben geruime tijd bezig geweest om de waterlekkage sensor te installeren. Bleek na verloop van tijd dat de batterij leeg was.

Score: 10

Vlotte bestelling - Correcte thuisbezorging met handtekening!

Score: 10

Zeer snelle levering tegen prima prijs

Score: 10

Erg snelle service en duidelijke beschrijving

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.