Score: 10

Op tijd geleverd, goed product De mini camera heeft een perfect beeld en werkt goed

Score: 10

Snelle levering van de P1 kabel Snelle levering van de P1 kabel voor het uitlezen van de slimme meter. Aangesloten op mijn NAS met Domoticz en werken.

Score: 10

Fibaro systeem is te gek Fibaro systeem is te gek, service ook top van robbshop

Score: 10

Zoals altijd goed en snel.zeer goede... Zoals altijd goed en snel.zeer goede service

Score: 10

Supersnelle levering en goede service top webwinkel Supersnelle levering, prima product. Ziet er echt high end uit en werkt goed. Enkel geofencing gebaseerde scenes werken niet. Hopelijk werkt die in de toekomst want daarvoor heb ik het eigenlijk aangeschaft. Zoveel mogelijk automatiseren. Prima webwinkel met een goede service. Dat is dan ook de reden waarom ik hier bestel.

Score: 10

Accuraat en snel Accuraat en snel

Score: 10

Prima webwinkel!! Uitgebreide info. Snelle levering. Prima service.

2 sterren: slechter dan verwacht

geen nazorg

Score: 10

Correct Correct, snel en vakkundig geholpen. Zoals het hoort.

Score: 10

Ik bestel al mijn domotica-spullen op... Ik bestel al mijn domotica-spullen op Robbshop. Zo laatst ook een robotstofzuiger van Blaupunkt. Helaas: koppelen met de App van BlauPunkt werkt niet naar behoren. Het aanvragen van de RMA liep initieel iets stroef, maar opsturen, terugsturen �n de reparatie liep uitmuntend. Ik kan Robbshop aanraden.

Score: 10

Duidelijk over de status van je... Duidelijk over de status van je bestelling en levering. Leuke oplossing en alternatief op de kant en klare mogelijkheden voor een vriendelijker prijs.

Score: 10

Prima produkt Prima produkt, werkt meteen op Fibaro HC2.

Score: 8

Mijn eerste keus voor Domotica in Nederland Aardige mensen en ik heb al een paar keer wat dingen goedkoper kunnen krijgen door hun laagste prijs garantie. Ook een keer hun advies mogen krijgen. Ze moeten echter wel snel eens kijken naar een andere bezorgdienst, aangezien PostNL hun afhaallocaties nu vele kilometers verder heeft dan voorheen, waardoor ophalen in Oss soms sneller en goedkoper is, dan 'laten bezorgen'.

Score: 10

Fast deloivery but maybe more important... Fast delivery but maybe more important good and clear website with instructions. And when you have a question they answer it quickly by phone or per mail. And customer service is everything. Continue like this!

Score: 10

Deskundig en groot assortiment Snelle levering (voor 17:00 besteld, de volgende werkdag geleverd), maar vooral: zeer groot assortiment en heel deskundig gezien de informatie/reviews.

Score: 10

Twee Domotika X-10 onderdelen gekocht Twee Domotika X-10 onderdelen gekocht. Waren nergens meer te koop. Robb kon ze zonder problemen leveren. En nog eens snel ook. Klasse!!

Score: 10

snelle correcte levering en juiste... snelle correcte levering en juiste informatie op de website!

Score: 10

Prima uitleg en goed advies Prima uitleg en goed advies

Score: 6

Qubino trammeland, lastige beoordeling Achteraf een heel hoop gerotzooi omdat in de info niet bij stond dat de Qubino geen TL's kunnen schakelen. Op garantie redelijk geholpen, maar de laatste moest ik toch de eigenaar vd zaak even bellen waarom er geen RMA werd verleend. Ik snap wel dat je liever verkoopt dan garantiegevallen verwerkt, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Wat ik niet snap is dat de informatie nog steeds niet bij de Qubino staat . Je zou toch moeten leren vd zaken. Volgens mij is het geen onwil van hen, maar het kan dus beter.

Score: 8

Besteld volgende dag geleverd Besteld volgende dag geleverd. Prima

Pluspunten

snel

Score: 10

Goede uitleg Goede uitleg. Hele goede ondersteuningen ??

Pluspunten

Ik had een Tado specialist nodig omdat ik veel radiatorenknoppen in combinatie met een vloerverwarming wilde aansturen, dus iets complexer dan gemiddeld. Communicatie was top. Net als de installatie en uitleg rondom de instellingen. Bas heeft me super geholpen en ons huis is nu comfortabel warm, maar alleen waar en wanneer wij willen, precies zoals Tado en Omnimatic beloofden. Als je een Tado systeem wilt kan ik Omnimatic van harte aanbevelen!

Score: 10

Snel geleverd Snel geleverd, goed verpakt!

Score: 10

Zeer goed en vakkundig geholpen met het... Zeer goed en vakkundig geholpen met het schrijven van een aanwezigheid lua script. Ook nadat het script de eerste keer niet perfect verliep nogmaals gebeld en wederom met geduld en vriendelijkheid tot een goed werkend script gekomen. Top Melvin

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.