Score: 10

Ze hebben gewoon kennis van zaken en... Ze hebben gewoon kennis van zaken en kunnen je net die informatie geven die je nodig hebt om de juiste keuze te kunnen maken

Score: 4

Besteld maar een paar dagen kreeg ik te... Besteld maar een paar dagen kreeg ik te horen dat ze het later zullen verzenden. En dan u voor een review als ik nog niets heb gehad. Normaal als ik iets bestel komt de levering sneller nu dus even :-(

Score: 8

Prima RMA afhandeling Product was stuk. De afhandeling van de RMA was prima. Vooral na een berichtje werd er direct gehandeld!

Score: 6

Klantbeleving Bestellen en leveren verloopt vlekkeloos. Telefonische bereikbaarheid is dramatisch. Reactie op RMA is domweg gewoon slecht.

Score: 8

Prima webshop voor domotica, bereikbaarheid kan beter. Ze hebben veel ervaring met domotica. Als je wat geduld hebt, kun je best advies krijgen. Ik denk wel dat ze zelf denken dat ze beter bereikbaar zijn dan werkelijk het geval is. Wat ik wel vervelend vond is de manier waarop het pakketje verzonden is. Dit is gedaan met extra opties waardoor postnl niet nogmaals het pakketje bij je thuis brengt als je bij de 1e poging niet thuis bent. Ik ga vaker bestellen hier in ieder geval.

Score: 10

Goede support via chat / telefoon Goede support via chat / telefoon. Het plaatsen van de domotica viel niet mee in mijn woning, goede ondersteuning met hoe het op te lossen was.

Snelle levering Snelle levering

Score: 8

Snelle en correcte levering Snelle en correcte levering. Compatible met DomoticZ is niet helemaal waar.

Score: 10

Voortreffelijke service. Voortreffelijke service.

Score: 6

Niet op tijd verzonden door Robbshop Volgens de website "vandaag besteld, voor 17:00 verzonden". Rond 15 uur 's middags een artikel waar "Op Voorraad" bij stond besteld, maar werd pas drie(!) dagen later verzonden. Als ik dit had geweten had ik dit artikel elders gekocht (voor minder, maar ook een aantal dagen levertijd).

Score: 10

Robshop is top! Robshop is de perfecte winkel om je demotica aan te schaffen. Telefoniche /mail contact is snel en vriendelijk. Als de prijs ergens anders goedkoper is dan passen ze deze aan! Echt een top winkel

Score: 10

goed advies en perfecte verwerking van... goed advies en perfecte verwerking van de bestelling.

Score: 10

Prima en snelle service. Prima en snelle service.

Score: 10

Zeer behulpzaam Was niet zeker wat ik nodig had en had info gevraagt en duidelijk gekregen met als gevolg ik het juiste besteld heb en nu werkt alles prima! Ook een zeer snelle levering voor wie vanuit Belgi� besteld!

Score: 10

Ik heb een slimme meterkabel besteld Ik heb een slimme meterkabel besteld en goed ontvangen maar bij de installatie kregen we de kabel niet werkend via onze vera edge, heb een nieuwe kabel ontvangen en moet deze nog testen, goed geregeld

Score: 10

Goed en snel Goed en snelle leverancier van smarthome artikelen

Score: 10

Fijne behulpzame mensen! Fijne behulpzame mensen! Ik woon toevallig ook in Oss en het is fijn dat je je spullen op kan halen en dat je ook nog wat extra adviezen krijgt over de spullen die je wilt kopen.

Score: 10

Aansluiten Qubino dimmer Prima geholpen met aansluiten van Qubino dimmer (foto met bedrading opgestuurd en probleem was daarna snel per telefoon opgelost).

Score: 8

Tevreden klant Snelle levering, kabeltje werkt naar behoren. De kabel is wel wat aan de korte kant

Score: 10

Tevreden. Goede website. Snelle en correcte levering.

Score: 10

Uit coulance een korting gekregen Ondanks dat de defecte module van Fibaro lang uit de garantie was heb ik uit coulance een mooie korting ontvangen op de nieuwe. Kijk dat is pas service

Score: 10

Snelle levering. Snelle levering. De Somfy kantelmotor past prima in de bak van de lamellen. Het blijkt echter dat de as van de lamellen 4 mm uit het midden zit. We zoeken nog naar een oplossing om dit passend te krijgen....

Score: 10

Great Support and quick delivery had great online chat support, uncomplicated and quick international delivery. anytime again.

Score: 10

Snel geleverd Snel geleverd, duidelijke website.

Score: 10

Snel en goed Snelle levering, keurig verzorgd

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.