Pluspunten

goed up to date houden van nieuwe producten

Score: 10

Fijne shop Fijne shop, veel inhoudelijke kennis!

Score: 10

iwalldock De iwall dock die ik ontving had lichte schade, na contact meteen volgende dag een nieuwe ontvangen die er smetteloos uitzag. Met retourlabel franco beschadigd artikel teruggestuurd. Top Service!!! (zoals ik al eerder had ervaren van Robbshop...) Ingebouwde iwalldock ziet er fantastisch uit!

Score: 10

Snel geleverd en duidelijke site Snel geleverd en duidelijke site

Score: 8

Prima Prima service en levering.

Score: 10

Top webwinkel Zoals altijd: de volgende dag in huis. Prima service en producten. Duidelijke uitleg met onderbouwing van plus en minpunten. Overzichtelijke site.

Score: 8

Betrouwbare en goede leverancier Snelle levering, goede track&tracing en betrouwbaar

Score: 8

Z-wave Plus op een Raspberry Pi 3 me Domoticz ik heb in eerste instantie een Aeotec ZW090 Z-stick Gen5 EU met een Qubino ZMNHCDx rolluik schakelaar besteld Dit ter vervanging van een KlikAan KlikUit schakelaar welke ik ongeveer 3 jaar in gebruik had op een Raspberry Pi met Domoticz, Maar waarbij toch regelmatig het rolluik niet opende of sloot op de ingestelde tijden. Na deze Qubino een paar maanden getest te hebben, heb ik nog 4 stuks van deze schakelaars gesteld ter vervanging van de andere KlikAan KlikUit omdat deze ook af en toe niet schakelde en voor mijn tuin verlichting had ik een 3 kanaals KaKu zitten welke ook van de een op de andere dag alle dienst weigerde, hiervoor heb ik een Fibaro FGS 213 en een FGS 223 gekocht. De Qubino rolluik schakelaars installeren ging heel gemakkelijk maar met de Fibaro heb ik wel wat problemen gehad. In Domoticz werd in eerste instantie wel de toestand van de lampen getoond als ik via de hardware schakelaar het moduul bediende maar als ik via Domoticz de schakelaar bediende schakelde het relais niet om bij de 213 en bij de 223 schakelde alleen het 2e kanaal. Ik heb toen Domoticz op mijn pc ge�nstalleerd en daarmee nog eens alles getest maar ook zonder resultaat. Ik ben toen met mijn PC de 2 Fibaro schakelaars en de USB stick naar ROBBshop gereden en daar werd ik vriendelijk ontvangen en hebben ze de schakelaars op hun systeem getest en daar werkte ze wel goed. Daarna hebben ze op internet nog aan het zoeken geweest naar problemen met deze schakelaars met Domoticz daar werden voor de 223 wel een paar problemen gevonden. Ik ben toen thuis ook nog even aan het zoeken geweest, Ik heb toen nog wat extra op mijn Raspberry ge�nstalleerd en na een keer opnieuw opstarten deden de schakelaar wat ze moeten doen. Alles is nu een kleine week in bedrijf en ik ben 100% tevreden met deze schakelaars.

Score: 10

Supersnelle en razendgoede service Al een jaar heb ik een multisensor die met name bij lichtsterkte een grote afwijking vertoonde. Na melding hiervan kon ik hem direct opsturen en kreeg binnen twee dagen een ander exemplaar. Deze werkt super. "Nogmaals dank voor de loeisnelle en adequate service en ik log direct in voor een volgende bestelling." was mijn reactie aan hen. Hou dit vast want dat geeft klanten het gevoel dat ze serieus genomen worden en ze komen terug.

Score: 10

Prima informatie op de website en... Prima informatie op de website en snelle levering.

Score: 10

Goede service en snelle bezorging Goede service en snelle bezorging

Score: 10

Snelle levering en goede service Goede services en heldere afspraken. Een van de spullen die ik bestelde bleek niet goed te werken, terug gestuurd en volgende dag een nieuwe in huis. Top!

Score: 8

Fibaro hcl Snelle levering van een Fibaro hcl, installatie verliep niet zoals gewenst, de hcl weer terug gestuurd, door Robbshop uitvoerig getest, goed bevonden en weer opgestuurd, oorzaak was achteraf gezien een instabiele internetverbinding (glasvezelkastje vervangen). hoefde geen onderzoekskosten te betalen alleen de verzendkosten. Alles werkt nu naar behoren, had nog enkele vragen over de hcl, deze werden door Robbshop naar tevredenheid afgehandeld. Klein verbeterpuntje is hun communicatie.

Score: 10

Demo toestel in orde. Ik heb een demo toestel gekocht, maar deze was nog steeds geregistreerd op een account van robbshop.nl. Even ticket aangemaakt hiervoor, en na een weekendje wachten was het probleem meteen opgelost. Perfecte service dus!

Score: 8

Prima advies Prima advies, helder site met name de aandacht voor installatie is top!

Score: 10

Kabeltje voor pi -> slimme energie... Kabeltje voor pi -> slimme energie meter besteld, snel geleverd en werkte gelijk. Documentatie op de site was ook handig :)

Score: 10

Supersnelle levering van het bestelde... Supersnelle levering van het bestelde product...

Score: 10

snelle en betrouwbaar snelle en betrouwbare levering alles werkt naar behoren

Score: 10

Mijn eerste bestelling bij ROBBshop Mijn eerste bestelling bij ROBBshop, geen tegenvaller, alles correct en netjes geleverd.

Score: 10

Zeer tevreden van het geleverde artikel De batterijen waren niet meer goed, maar werden snel vervangen door een zending goede batterijen. Zeer goede en vriendelijke service en hiermee een betrouwbare webshop.

Score: 10

Landys+Gyr E360 RJ12 naar USB kabel werkt uitstekend op P1 poort van Landys+Gyr E360 slimme meter

Score: 8

De tagreader besteld maar wilde er ook... De tagreader besteld maar wilde er ook nog 5 losse tags bij. Bij Robbshop koste deze 10 euro per stuk terwijl de prijs bij een concurrent 5 euro betrof. Contact opgenomen en zoals ik gewend ben van ze was het geen probleem om de tags aan 5 euro te kopen. Levering was wederom goed en netjes verpakt. Helaas heb ik de tagreader nog niet kunnen testen. Dit omdat Homey enkele weken geleden een upgrade heeft gehad naar versie 2.0. Hierdoor werken enkele apps, waaronder dus de Benext app, niet meer. Beetje jammer, maar uiteraard kan Robbschop daar niks aan doen. Misschien is het wel klantvriendelijk om dit aan te passen op de website. Voor iedereen die een Homey bezit en toch een Benext tagreader wil aanschaffen, niet upgraden naar 2.0 of even geduld hebben. Men is doende een nieuwe app te maken. Robbshop blijft mijn vaste leverancier van Domotica devices. Doe al jaren hier mijn aankopen dus dat ma wel wat zeggen.

Score: 10

werkte alle bedrijven maar zo....... Na een bezoek aan de mooie website meteen schat aan informatie heb ik enkele materialen besteld die binnen 24 uur werden geleverd. Perfect !

Score: 10

Prima product Prima product. Snelle levering. Goede info en naverkoop.

Score: 10

Ik heb apparatuur besteld voor een test... Ik heb apparatuur besteld voor een test project maar achteraf bleek de apparatuur niet te voldoen aan mijn eisen. Contact opgenomen met Robb shop en het probleem voorgelegd. Met Robb Shop overeen gekomen om de apparatuur om te ruilen voor een tegoedbon zodat ik andere apparatuur kon bestellen. Prima service van Robb Shop Van mij krijgen ze een dikke 10

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.