Score: 10

Snel geleverd, goed verpakt. Prima service!

Score: 10

Snelle levering en de juiste versie van de producten.

Score: 10

krijgt wat er wordt omschreven. ziet er goed uit. snelle levering

Score: 10

Snelle levering van de kabel

Score: 8

Prijs is nagenoeg even hoog als bij concurrenten, maar zeer snelle levering

Score: 4

Ik heb een foutieve levering ontvangen. Meteen melding van gemaakt. Na drie dagen nog steeds geen reactie. Telefonisch ook niet bereikbaar. We zijn morgen weekend dus al gemakkelijk een week verder voor enige oplossing uit de bus valt. Gewoon zéér slechte klantendienst.

Scherpe prijs, prima levering

Score: 10

Snelle levering en goede prijs

snelle service, uitstekend product

Score: 10

Prima prijs en snel geleverd.

Score: 10

Goede prijs goede en snelle service

Score: 10

Goed advies en snelle levering

Score: 10

Snelle levering en er wordt snel gereageerd op telefonische vragen en vragen die je via e-mail stelt.

Goed advies

Score: 10

Beste prijs die ik kon vinden met zo’n snelle verzending. Dit was mijn tweede bestelling bij Slimmedingen.nl, en zeker niet de laatste. Groot aanbod

Score: 6

Snelle service, maar matige website / check-out proces.

Score: 10

Snelle reactie op service aanvraag, men is terecht kritisch maar ook service gericht.

Score: 8

Levering liet even op zich wachten en blijkbaar i.v.m toelevering van een van de producten die ik bestelde. Maar verder prima in orde.

Score: 4

Ontvanger netjes ontvangen, helaas blijk deze niet te werken met mijn ics2000. ontvanger retour gestuurd en is netjes gecrediteerd. belangrijk in deze is eerst goed uitzoeken of dingen werken met elkaar.

Score: 10

Goede aftersales. Er zijn top installatie instructies op papier en YouTube beschikbaar. Prijs is prima en er wordt goed gecommuniceerd over verzending.

Snel en goed.

Score: 10

Geweldig service, 1 onderdeel was niet voorradig. Werdt netjes gebeld dat de order 2 dagen later compleet geleverd zou worden. Of ik daar mee akkoord ging. Als ik iets nodig heb zal ik het zeker hier bestellen. Goede prijs kwaliteit verhouding! Slimme dingen beveel ik zeker aan voor de techneuten onder ons.

Snel en goed geleverd.

Score: 8

Snelle verzending, alles prima. Assortiment zou wat uitgebreider mogen.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.