Score: 10

Fijne winkel Fijne winkel met top service je wordt fantastisch geholpen en een goede klantenservice

Score: 10

Snelle levering en gewoon voorraad

Score: 6

Ben zeer tevreden over mijn bestelling, alleen het installeren van de Shelly ging niet zo vlot. Vooral het aanmaken van de account gaf problemen en kreeg geen enkel antwoord van de helpdesk

Score: 10

Mooie rookmelders Met het oog op de verplichting van rookmelders op elke verdieping, ging ik op zoek en kwam ik uit bij Robbshop waar ik de Heiman V2 Z-wave plus zag staan. Deze rookmelder is mooi klein van formaat en lijkt in de verste verte niet op die normale pannekoeken die je her en der tegen het plafond ziet hangen. Daarnaast ben ik positief verrast door de snelheid van afwikkeling. 's Ochtends om 10.04 uur bestelde ik deze rookmelders en dezelfde dag v��r 19.30 uur klopte een bezorger op de deur.

Snelle levering en feedback

Score: 6

Product functioneert niet

Score: 10

Super geholpen en weer snel gerepareerd

Mijn ervaringen zijn zeer goed, wordt snel aktie ondernomen als er hersteld moet worden. Maak niet uit hoe, sms, telefoon, mail alles wordt snel en vakkundig opgepakt. Aanrader

Score: 10

Prima service en prijs, ook een showroom/winkel aanwezig.

zoals verwacht

Score: 10

Zeer goede service en meedenken... Zeer goede service en meedenken personeel alsof je bij de plaatselijke winkel iets besteld. Dikke duim.

Score: 10

Snel geleverd en zorg besteed aan extra installatie informatie.

Snelle levering,

snelle levering, leuke aanbiedingen

Score: 8

Helaas had ik spotjes die piepten! Maar dat is heel netjes opgelost door home2link! Ik krijg andere

Keurig geleverd volgens afspraak

Levering volgens afspraak

Score: 10

Mooi product (Shelly) voor een mooie prijs.

Score: 8

prima service prima service, ook bij vragen en retour.

Supersnel!

Score: 10

Perfecte service/vragen werden snel en duidelijk beantwoord.

Score: 10

Fantastisch Snelle en professionele ondersteuning bij het selecteren van het juiste product door de hulpdesk, supersnelle levering en de producten zijn voorzien van een duidelijke handeiding waardoor aansluiten een fluitje van een cent is. Top!!

Score: 10

Vlotte levering van bestelling. Goede kwaliteit. Bestel hier inmiddels al regelmatig.

Score: 10

prima op tijd en goed ingepakt

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.