Score: 10

doe zo verder! perfect communicatie!

Score: 10

Goede service en snelle levering Goede service en snelle levering

Klantvriendelijk eventueel problemen opgelost. Top bedrijf

Score: 10

Duidelijke site met productinformatie. Geleverd zoals afgesproken

Score: 10

komen de beloftes ivm kwaliteit en service na.

snelle en goede service

Score: 10

Netjes, goede prijzen, Alles prima voor elkaar!

Score: 4

Verkeerde zuinigheid Twee schakelaars bestelt welke vlot geleverd werden. Eerste schakelaar prima. Tweede (ROB_200-007-0) een schakelaar met 8 knoppen heeft een matige kwaliteit maar werkt ook niet met een HUE systeem. Dit staat echter wel op de site, Er is een truc maar die werkt niet om de schakelkaar normaal in het HUE systeem te kunnen gebruiken. Gevraagd aan de klanten service of ik deze kon ruilen. Dat kon. Maar moet wel zelf de retour kosten betalen. Als iets niet werkt zoals beloofd neem je het terug en lever je kosteloos iets anders. Bij deze firma niet. Nooit meer iets kopen hier. Schakelaar weggegooid. PS: Ik had beter even op internet kunnen kijken het probleem is bekend maar men blijft het product leveren. Update: In het antwoord van ROBBshop wordt aangegeven dat ik heb gedreigd met een negatief review. Dat heb ik niet. Pas nadat ROBBshop en ik geen passende oplossing konden vinden en we dus klaar waren heb ik gekozen voor weggooien van de schakelaar en aangegeven er een rieview over te schrijven. Ik heb inderdaad informatie gehad gelijk aan wat ik al had alleen dat maakt de schakelaar nog niet geschikt voor een HUE systeem zoals dat bedoeld is.

snelle service

snelle service en scherpe prijs

Score: 10

ROBBshop is een hele fijne webshop met... ROBBshop is een hele fijne webshop met prima service. Het lijkt erop dat ROBBshop dezelfde filosofie aanhoudt als Coolblue: "Alles voor een glimlach". Ben altijd netjes te woord gestaan en ze bellen zelf actief achter bestellingen aan als er mogelijke problemen met de verzending zijn. Als ik iets zoek op thuis automatiserings vlak kijk ik vaak eerst op ROBBshop en kan ik het jammer vinden als een specifiek product niet in het assortiment valt. Website functioneert prima al valt er natuurlijk altijd wat te verbeteren, persoonlijk hoop ik dat de filter en categorie functie nog wat aandacht krijgt met name aan de data kant, soms valt een product op een bepaald filter weg terwijl als je de beschrijving leest hij hier binnen zou moeten vallen.

Score: 10

Slimme Garagedeur met Shelly Ik was al een tijd bezig met het plannen van een garagedeur die via software aan te sturen viel. Ik ben zelf alleen (nog) niet zo handig. Dit is mijn eerste DIY domotica project en ik moest alles uitzoeken. Echter toen ik bij Robbshop de chatfunctie gebruikte kreeg ik bevestiging op mijn vermoedens. Bijvoorbeeld welke kabel ik moest gebruiken, of een sensor normaal open of dicht was. Nu in bezit van een bestuurbare garagedeur zonder afstandsbediening, maar via eigen tooling.

goede uitleg

super

Erg goede service en zeer vriendelijk

Erg snelle levering en zeer goede service. Prijs/kwaliteit klopt precies.

snelle en goede service

Score: 8

Score: 10

Bestelling wordt snel geleverd en altijd behulpzaam!

goede after sales

Score: 10

Meer dan enkel producten. De service verkoopt zichzelf! Normaliter ben ik niet van de reviews, of het nu goed of slecht is. Maar voor nu maak ik graag een uitzondering. Mijn smart home was op een gegeven moment niet meer zo smart doordat mijn Zigbee controller het had begeven. Balen! Ik heb via Robbshop een nieuwe zigbee controller aangeschaft MIDDERNACHT en kreeg hem DEZELFDE MIDDAG geleverd. Hoe chill is dat? Normaal gesproken zou ik uren spenderen om de goedkoopste website te vinden om zo wat euro's te besparen. Want ja, het zit toch in ons Nederlands bloed? ;) Ja, ik had deze stick misschien voor 2 a 3 euro ergens goedkoper kunnen inkopen. Maar waar je ook voor betaald naast het product waar je het afneemt, is de service. En wat ben ik blij dat ik voor robbshop heb gekozen! Liever een euro of twee meer uitgeven voor een product met perfecte service dan via een ander land (china) of een goedkopere webshop die pas na 1/2 werkdagen levert +1 robbshop!

Score: 10

Uitstekende service! Snelle opvolging als iets niet op voorraad is (wat ook gewoon netjes op de site staat) waarbij er wordt meegedacht qua verzending. Er bleek bij aanschaf van een aantal producten eentje niet helemaal goed te werken. Wederom snelle, duidelijke communicatie en snelle afhandeling van retourneren en vervangen. Al met al een hele goede ervaring!

Score: 10

Just a thumbs up for Robbshop! Thumbs up for Robbshop (again!). I was confronted with devices not performing as expected, after simple and straightforward discussion with a specialist, I was suggested to start RMA with free return and few days later replacement devices arrived. Good job Robbshop!

Score: 10

Geven de juiste technische ondersteuning bij installatie

Heel correct !!

Score: 10

Zigbee Rolluikmodule besteld en geïnstalleerd. Kreeg deze niet verbonden met mijn GSM. Na een kort mailtje kreeg ik bijna onmiddellijk antwoord met de nodige tips. Daarna de installatie kunnen voltooien. Super service !

super goed

Een super snelle levering en heel goed geholpen bij het installeren van de installatie.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.