Score: 10

snelle levering en prijs kwaliteit is top.

Score: 10

Een webwinkel die zich wel aan de informatie houdt die op de website vermeld is

Mooi assortiment & snelle bezorging

Score: 10

Prima telefonisch geholpen! Prima telefonisch geholpen, een mooie prijs kunnen maken, en de spullen waren snel en onbeschadigd aan huis!

Score: 8

Goede website, met goede prijzen. Een update tussendoor met de order status zou wel wenselijk zijn.

Score: 10

ik kon gewoon technische vragen stellen

Score: 10

Prima service, netjes geleverd!

Score: 10

Robbshop heeft voor mij een dikke 10 verdient Er werd de tijd genomen om mij goed te adviseren. De levering was daarna binnen een dag, en toen ik hulp nodig had om de controller te installeren werd ik ook prima geholpen. Kortom voor mij verdient Robbshop een dikke 10.

Score: 6

Op zich prima product, maar lastig dat het aangetekend verstuurd werd.

Snelle levering.

Score: 10

Snelle reactie op vragen en goede ondersteuning.

Score: 10

Super geholpen en goed meegedacht! En ook snel geleverd:) top!

Score: 10

Scherpe prijs en snelle verzending

Supersnel geleverd en compleet. Prima

Goede service.!

Score: 10

De bestelling is aangekomen met iets vertraging

Werkt goed

Goede keus, goede prijs

Score: 10

Zeer goede ervaring. Vlotte levering en communicatie. Ook bij technische vragen snelle en professionele respons.

Snel geleverd!

De sonos arc was snel geleverd ondanks de blackfriday gekte

Goede ervaring!

Prima ervaring, goedkoopste prijs (voor Sonos product) en snel geleverd!

Tevreden

Nooit van deze winkel gehoord maar ze hadden een product van Sonos voor de laagste prijs. Netjes verzonden (zonder extra verpakking, prima = duurzamer). Snel in huis.

Tevreden

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.