Tevreden

Nooit van deze winkel gehoord maar ze hadden een product van Sonos voor de laagste prijs. Netjes verzonden (zonder extra verpakking, prima = duurzamer). Snel in huis.

Score: 10

Snelle verzending en goede opvolging.

Score: 10

Goede prijzen en snelle service ook als er iets met het pakketje niet helemaal goegegaan was hebben ze me snel kunnen helpen.

Score: 2

Bestelling nog niet geleverd

Score: 10

Klant- en servicegericht Vriendelijk, deskundig en creatief in meedenken bij het zoeken naar een oplossing. Ik wilde graag mijn aangekochte camera bevestigen op de regenpijp. RoBBshop heeft met een 3-D printer een passend bevestigingsstuk gemaakt. Zeer prettige communicatie, reageren snel via de mail. Een prima internetwinkel, waar je ook nog gewoon op locatie langs kunt komen. Ontzettend bedankt voor de goede service en klantgerichte benadering!

PRIMA SERVICE

Score: 8

Fijne winkel, iedere keer weer een prettige ervaring

Uitstekende Service!

Score: 10

prima aanbieding, prima levering. Precies zoals je verwacht

Score: 10

Snelle levering van een goed product

Score: 10

Scherpe prijs, soepele levering.

Prima en snel afgehandeld

Score: 10

Wat een geweldig goede adviezen geeft het RobbShop team Ik heb na het lezen van de zeer duidelijke en uitgebreide informatie en het overtuigende filmpje over Slimme sloten een LOQED bij RobbShop aangeschaft. Wat een geweldige aankoop, jullie gaan er nog veel verkopen aan mijn vrienden en kennissen.

Score: 10

Goede ondersteuning Ik had een probleem met een bestelde hue schakelaar. ze hebben veel moeite gedaan en dachten dat de schakelaar stuk was. Bij hun retour gekomen werkte de schakelaar wel vreemd genoeg. Na overleg hebben ze toch een vervangende schakelaar gestuurd die wel meteen na aankomst werkt.

Score: 10

Geleverd volgens afspraak, binnen 24uur.

Snelle levering, mooie prijs

Score: 2

Verschillende keren na 20 minuten in de... Verschillende keren na 20 minuten in de wacht te hebben gestaan, krijg je te horen dat de verbinding vanwege de drukte word verbroken.

Op tijd geleverd ondanks Black Friday drukte

Score: 10

Telefonisch contact gehad over het op voorraad zijn van een artikel, netjes te woord gestaan, snel geholpen en pijlsnel correct geleverd. Goede service.

Prima services

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.