Score: 2

Ik had een thermostaat besteld. Maar die bleek, door gebrek aan draadjes in mijn huis, niet passend en moest retour. Alles netjes verpakt, zoals we het ook hadden gekregen. Achteraf; had ik er maar een foto van gemaakt. Krijg ik een mailtje dat ik niet m’n volledige aankoopbedrag terug krijg, omdat de verpakking niet origineel is?! Dat is ‘ie wel. Precies in wat ik ‘m heb gekregen. En dat er een kartonnen plaatje mist?! Schandalig. Voor je eigen gemoedsrust; koop niet bij slimmedingen. Betaal liever ergens ietsjes meer, zodat je de juiste service en garantie krijgt.

• N

Score: 10

Perfect advies, snelle bezorging, helemaal top

Score: 10

Ik heb een Slim Gordijnsysteem SLIDE. Ik heb een Slim Gordijnsysteem SLIDE. De oorspronkelijke firma moest echter de deuren sluiten, waardoor alle SLIDE-bezitters in de kou kwamen te staan! Immers, de bijbehorende app kon niet meer blijven functioneren na updates van de smartphones. Lang verhaal kort: Robbshop heeft er voor gezorgd dat de app weer kon werken voor de gedupeerde bezitters en daarna besloten de fabricage van het mooie product ook op zich te gaan nemen. Slimme lieden daar bij Robbshop. Tot tweemaal toe heeft men mij geholpen de app weer werkend te krijgen. Na de eerste keer werkte het systeem prima. Tot er een dip was op mijn eigen elektriciteitsnet (waarbij zelfs mijn TV ook stopte) en mijn slimme gordijnen ook niet meer werkte. Ook die tweede keer hebben zij mij weer geholpen. Voor de tweede keer was dat Diede!! Chapeau. Zon bedrijf straalt vertrouwen uit! Nogmaals dank!!! Peter Ligthart

Score: 10

Altijd snelle verzending en wat een top... Altijd snelle verzending en wat een top service! Ik had een ROBB SMARRT Draadloze Z-wave Schakelaar met 8 knoppen zwart besteld waar helaas na 1 dag al de batteij van leeg was. Volgens website zat er een ander type batterij in dan het moest zijn. Dit gemeld en kreeg netjes 2 batterijen. Nou bleek dat de unit zelf niet in orde was, netjes direct omgeruild voor een nieuwe. Het is en blijft electronics waar altijd iets mis mee kan zijn, als het maar netjes opgelost wordt en dat hebben ze gedaan!!

Score: 10

Alles zonder problemen verlopen!

Top bedrijf, prima service

Score: 10

Goede service, namen ook aan de telefoon uitgebreid te tijd om uitleg te geven over domotica schakelaars voor thuis gebruik. Op alle vragen was een goed antwoord. Daarom ook een order voor meerdere schakelaars en enkele dimmers geplaatst.

Score: 10

Bestel hier regelmatig omdat de prijzen en de service goed zijn.

Score: 10

Wat een fijn bedrijf is dit. Zeer klantvriendelijk, scherpe prijzen, snelle levertijd en veel filmpjes met een duidelijke uitleg over het product en hoe je het aan moet sluiten. Ik ben zeer tevreden en heb inmiddels mijn tweede bestelling gedaan.

Score: 8

prima prijs, snelle levering goede info via de mail over de verzending

Score: 10

Goed spul, goede prijs, snelle levering. tevreden!

Prima webwinkel

Score: 8

De producten werden goed en op tijd afgeleverd, gewoon tevreden ermee.

snelle levering, professioneel advies

Score: 10

Goede informatie op de site over de producten. Snelle levering.

Score: 10

Ik heb eerst een Slide gordijn robot... Ik heb eerst een Slide gordijn robot gekocht, maar die kreeg ik niet aan de praat! Toen zag ik bij RoBBshop, na het lezen van hun nieuwsbrief, een video over Aqara gordijn robots. Het leek me wel wat na het lezen van de reviews. Dus bestelt bij RoBBshop. Zoals altijd goede levering en service, mede door hun geweldige webshop.Toen ze kwamen (2besteld + een hub) bleek dat ze niet op mijn U-profiel pasten, omdat de runners te klein waren voor de haakjes van de robots. Na wat te hebben nagedacht, besloot ik andere runners te gebruiken en met succes! De app. Is heel duidelijk en gebruiksvriendelijk. De hub en de gordijn controlers, waren dus snel en gemakkelijk geinstalleerd. Het werkt perfect, ook met mijn Google nest, ook deze koppeling ging geheel probleemloos! Zo dus een dikke pluim voor Aqara. Het is ook heel fijn, dat je het accu niveau in de app. kunt controleren! Het zou alleen handiger zijn als de laad kabel wat langer zou zijn, maar ja dit is ook snel opgelost met een verlengkabel naar het dichtstbijzijnde stopcontact. Ja, dus vijf sterren van mij over het product maar ook voor het gebruiks- en installeringsgemak! Natuurlijk ook voor RoBBshop!

Score: 10

Hier uitgekomen omdat ik een concurrerende prijs zag. Verzending was snel en alles was goed verpakt. Absoluut tevreden.

• N

Score: 10

Snel geleverd en tegen goede prijzen

Score: 10

Zo moet het! Communicatie over product, aankoop, verzending en service zijn top!

Score: 10

Correcte website. Veel informatie en duidelijke instructies bij veel producten.

Score: 10

Ondanks feestdagen was de bestelling snel in huis. Scherpe prijs. Nu zelf nog even uitvogelen hoe alles werkt. Fijn dat ze veel filmpjes maken voor Shelly in het Nederlands!

Score: 2

nooit geleverd en ook nog geen geld terug . ze lokken met lage prijzen en kunnen vervolgens niet leveren. geven ook nog 5 sterren aan zich zelf. had ze nog nooit beoordeeld. ga zo door.

Score: 6

Belofte van volgende dag levering…finaal meerdere dagen.

Score: 10

Alles netjes geleverd en daarna nog een extra service op korte termijn verleend met het extra toesturen van factuur.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.