goede service

Snel geleve

Score: 10

Goede service. Daarnaast ook goede expertise van de producten die ze verkopen. Duidelijke uitleg gekregen via de e-mail.

Score: 10

Snelle en correcte levering zoals wij van jullie gewend zijn!

Score: 10

product als omschreven. Levering via GLS is geen succes. Zij stoppen op zaterdagmiddag 17:00 u. met de aangekondigde levering die dag. Pakket pas op dinsdag ontvangen. Jammer.

Super goed geregeld 👍🏻👍🏻

Score: 10

Vlotte levering de juiste producten, ruim assortiment tegen een concurrerende prijs

Score: 10

Goede prijs, netjes ingepakt, op tijd geleverd.

Score: 10

Goed product voor een super prijs

Top winkel

prima service

Score: 10

Goede en snelle levering!!

Score: 10

Snelle levering, goed verpakt en een betere prijs dan andere webshops.

Score: 10

Goeie website met informatie. Snelle levering

Score: 10

Snelle levering en uitstekende aftercare.

Score: 10

Prima service, behulpzaam en goed advies

Score: 10

Zeer snelle levering, klantenservice nog niet nodig gehad.

Parfait merci

goede en betrouwbare

Score: 10

Snel en alles volgens afspraak geleverd.

Goede service.

Score: 10

Anna thermostaat en Zigbee rolluikschakelaar, TOP! In 1 bestelling de Anna thermostaat van Plugwise en een smart Zigbee rolluikschakelaar voor de zonwering besteld. Bestelling was op tijd binnen. Bij het installeren van de Anna thermostaat kreeg ik de bijbehorende Smile niet aan de praat. Na wat uitproberen en �s morgens telefonisch contact met Robbshop bleek de USB-kabel tussen oplader en Smile defect. Einde van de middag, die zelfde dag nog, werd er al een nieuwe USB-kabel bezorgd. TOP! De Anna thermostaat werkt goed en heb ik ge�ntegreerd in Home Assistant. De bedrade thermostaat bestaat uit 2 delen: de Smile, dit is de gateway die zit tussen de CV-ketel (Itho-Daalderop, Opentherm) en de Anna thermostaat. De Smile zit op zolder bij de CV-ketel en is op de CV-ketel aangesloten op de bedrading (2 draden) van de vorige thermostaat (Honeywell chronotherm) en hij is via Wifi verbonden met de internet router. De Smile heeft 220 V voeding nodig. Vervolgens is de Anna thermostaat in de woonkamer op de muur aangesloten op de oude bedrading van de vorige thermostaat en deze draden gaan op zolder niet meer naar de CV-ketel, maar naar de Smile. De Smile zit dus tussen de CV-ketel en Anna in. Klein aandacht/minpuntje, de Smile heeft een sterk Wifi signaal nodig. Ik heb, dacht ik, op zolder best wel redelijk Wifi signaal, maar voor de Smile was het onvoldoende en was Wifi versterking nodig. Als je in Home Assistant de Plugwise integratie installeert krijg je er met de Anna thermostaat 3 devices (Anna, Smile en OpenTherm) en 16 entities bij en via de climat integratie zijn diverse service calls beschikbaar om de thermostaat in te stellen. TOP! Ook de Zigbee rolluikschakelaar werkt OK en is ge�ntegreerd in Home Assistant. Het zonnescherm is nu zowel remote via HA als via de oude draaischakelaar te bedienen. De bediening in HA gaat via de cover service calls.

Score: 10

Snelle levering en prima produkten

Score: 8

Product te weinig geleverd, maar snel opgelost.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.