Score: 10

Alles ging zoals je mag verwachten. Waar ik 3 sterren heb gegeven komt door geen ervaring.

Score: 8

Snelle levering, en nette prijs al was het momenteel een aanbieding

Prima geregeld

Er miste iets bij de bestelling. Werd snel en goed opgelost.

Zoals toegezegd

Snel verzonden en geleverd

Score: 10

Goed aanbod met prima prijzen en snelle verzending

Score: 10

Goede service. Had eerst een foute module besteld... omruilen geen probleem... en daarna prima service aan de telefoon om het werkend te krijgen qua bekabeling.

Super goede ervaring!

Goed robotmaaier voor een nette prijs. Persoonlijk geïnstalleerd door Bas die het echt perfect wilde doen. Was een behoorlijke klus, maar is erg goed gelukt. Kwaliteit en klantgerichtheid staan hier hoog in het vaandel. Wij zijn helemaal tevreden en raden Omnimatic zeker aan.

Goede en snelle service

Snelle en attente levering

Score: 10

onderdelen waren op voorraad en daardoor dus snel geleverd. Enkel de verzendkosten zijn aan de hoge kant.

Score: 10

Snelle levering en voor een goede prijs

Score: 10

Goede producten en snel geleverd

Score: 10

Top winkel! Hele fijne service voor al je domotica vragen.

Score: 10

Vooraf wat vragen gesteld, snelle reactie en tijdig op de hoogte gehouden om te kunnen bestellen.

Score: 10

Snelle afhandeling en levering.

Score: 10

Snelle levering en product naar wens zoals omschreven

Score: 10

Ik bestel vaak bij Robbshop Ik bestel vaak bij Robbshop. Goede prijzen maar wat mij voornamelijk aanstaat is de service die ze verlenen. Zonder blikken of blozen kun je dingen terug sturen en binnen no-time een vervanging, of als je een verkeerd product hebt besteld (2x, mijn fout!) zijn ze ��n en al oor, en helpen ze je perfect om de fouten weer recht te zetten. Ze weten wie ze aan de lijn hebben (Ik heb je mailtje net gezien!) �n ze houden de bestellingen in de gaten, zeer heldere en goede communicatie! Ga zo door! Door deze service blijf ik bij jullie kopen!

Score: 10

Snelle afhandeling van de bestelling

Score: 10

Snelle levering en juiste informatie

Score: 10

snelle en correcte levering, faire prijzen

Snelle levering, degelijke verpakking

Score: 2

Express van te voren gebeld of het apparaat het schakelen met een hue bewegingsmelder ondersteund. Dat zou zo zijn. Het apparaat wordt niet eensherkend door Hue en bij de vraag hoe dat zit word ik doorverwezen naar een site met een beschrijving voor een ander apparaat en lees ik dat de gekochte schakelaar niet herkend wordt door Hue. Kortom slechte info en afhandeling.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.