Score: 10

Vlotte levering van bestelling. Goede kwaliteit. Bestel hier inmiddels al regelmatig.

Score: 10

Netjes afgeleverd en sneller dan verwacht!

Score: 10

prima op tijd en goed ingepakt

Netjes en snel geleverd.

Score: 10

Juiste producten voor goede prijs

Score: 10

Goede prijzen, snelle service en via mail goed te bereiken. Men is goed op de hoogte van de werking van dE producten die men verkoopt.

Score: 8

Snel geleverd, spijtig genoeg was er wel eentje stuk maar dit is ondertussen omgeruild. Enkel de omruiling heeft wel wat op zich laten wachten.

Score: 10

Snel geleverd en goed contact via de mail en telefoon!

Prima webshop. Snelle levering. Duidelijke info

Geweldig goede service

Perfect geregeld en volgens afspraak, uur en tijd. Helemaal goed.

Score: 10

Ik maak thuis gebruik van de Shelly Domotica. Bij vragen aan Home2 Linkkrijg je altijd snelle en correcte antwoorden. Perfect

Score: 10

Erg goede service. Klant staat voorop! Ga zeker vaker bestellen hier

Score: 10

Snelle levering en goede prijzen

Score: 10

Prima prijzen en service. Ik ben zeer te spreken over de communicatie. Snelle reactie op vragen.

Score: 10

s’morgens besteld en s’middags al opgehaald

• N

Mooie producten met een super service.

Robotmaaier gekocht. Snelle levering en goede service.

Score: 10

Zaterdag besteld en maandag mijn Easee laadpaal met bij behorende onderdelen opgehaald.Dus snelle levering en goede prijzen. Jammer dat ik geen foto van het eindresultaat kan uploaden.

Score: 10

Bijzonder tevreden over Robbshop, Bijzonder tevreden over Robbshop, Snel je producten thuis??, Producten snel omgeruild??. Klantenservice zeer vriendelijk en behulpzaam.

Prettige en goede uitleg over het produkt.

Keurige verzending. Zeer concurerende prijzen

Score: 8

Goede prijs i.v.m. andere aanbieders

Gewoon uitstekend!

Score: 2

Je hebt een defecte thermostaat gestuurd tweedekans

Score: 6

Duidelijke website. Helaas doet GLS er lang over om te bezorgen, en bezorgen ze niet ondanks instructies, bij de buren.

Score: 10

Ik had iets ontvangen wat er niet bij hoorde. Netjes op gelost. Ik mocht het toch overnemen.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.