Score: 10

Vlotte levering, goed geprijsd!

Score: 10

Snelle service en daadwerkelijk hulp bij software installatie laadpaal ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Score: 8

Goede levering. Enige minpuntje was dat de webshop op het moment van de order aangaf dat het op voorraad was, wat achteraf onjuist bleek, dus een langere levertijd. Klantenservice heeft dit echter wel uitstekend opgelost!

• N

Blij met het resultaat van de installatie, incl. heldere uitleg van het gebruik. Klus kon door een technisch misverstand niet dezelfde dag afgemaakt worden, maar ik kreeg duidelijke uitleg om dit later zelf alsnog te kunnen doen. Ruime facturatie (1:45u = 2u), maar voor iets wat je niet zelf kunt is betalen niet erg.

Score: 10

makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis

Probleemloos geleverd

Score: 10

Overzichtelijk, helder (geen problemen ervaren)

Score: 10

Goede producten, snelle levering.

Score: 10

Nette website, prima klantenservice en snelle verzending

goede service

heel goede presales support

Score: 10

Goede prijs en snelle bezorging

Score: 10

doe zo verder! perfect communicatie!

Score: 10

Goede service en snelle levering Goede service en snelle levering

Top product

Score: 10

na een klacht vanwege een defect product prima opgelost. gratis vervangen en ook nog eens heel snel.

Netjes en snel geleverd

Snel en goede prijs

• N

Klantvriendelijk eventueel problemen opgelost. Top bedrijf

Score: 8

Prijs kwaliteit is goed!

Very good customer care.

Score: 10

Duidelijke site met productinformatie. Geleverd zoals afgesproken

Score: 10

zeer snelle levering en een zeer klantvriendelijke advisering van de mogelijkheden. zeker een aanrader om hier te kopen.

Score: 10

Duidelijk, snel en niet duur. Heldere site.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.