Score: 10

Snel levering en to the point

Score: 10

Werkt snel en lijkt betrouwbaar.

Score: 10

Ik kende deze webshop nog niet, en ben dan altijd wat voorzichtig. Maar mijn bestelling was snel en netjes geleverd! Ik ga hier in de toekomst zeker vaker wat bestellen!

goede after sales

Score: 10

Meer dan enkel producten. De service verkoopt zichzelf! Normaliter ben ik niet van de reviews, of het nu goed of slecht is. Maar voor nu maak ik graag een uitzondering. Mijn smart home was op een gegeven moment niet meer zo smart doordat mijn Zigbee controller het had begeven. Balen! Ik heb via Robbshop een nieuwe zigbee controller aangeschaft MIDDERNACHT en kreeg hem DEZELFDE MIDDAG geleverd. Hoe chill is dat? Normaal gesproken zou ik uren spenderen om de goedkoopste website te vinden om zo wat euro's te besparen. Want ja, het zit toch in ons Nederlands bloed? ;) Ja, ik had deze stick misschien voor 2 a 3 euro ergens goedkoper kunnen inkopen. Maar waar je ook voor betaald naast het product waar je het afneemt, is de service. En wat ben ik blij dat ik voor robbshop heb gekozen! Liever een euro of twee meer uitgeven voor een product met perfecte service dan via een ander land (china) of een goedkopere webshop die pas na 1/2 werkdagen levert +1 robbshop!

Score: 10

Uitstekende service! Snelle opvolging als iets niet op voorraad is (wat ook gewoon netjes op de site staat) waarbij er wordt meegedacht qua verzending. Er bleek bij aanschaf van een aantal producten eentje niet helemaal goed te werken. Wederom snelle, duidelijke communicatie en snelle afhandeling van retourneren en vervangen. Al met al een hele goede ervaring!

Score: 8

Goed bezorgd word goed op de hoogte gehouden

Score: 10

Goede prijzen, goed product, snel geleverd.

Score: 2

Nieuw product blijkt niet nieuw te zijn ! Was reeds gebruikt .. ben er achter gekomen, doordat er reeds een account was geactiveerd op het device. De support afdeling van de device (niet slimmedingen) hebben geholpen met het verwijderen van het account. SlimmeDingen heeft dit “nieuwe” device verkocht met het verhaal dat er een bestelling was geannuleerd door een klant. Jammer SlimmeDingen dat jullie daarover bewust liegen. Ook missen de de kennis van bepaalde producten .. Je koopt deze producten met bepaalde beloften, monteert deze en blijkt later het helemaal niet te werken zoals het is verkocht. Helaas kan ik het niet mooier maken. Leuke club mensen, maar kennis en service afhandelen is ver te zoeken! Een sorrymet ;iedereen maakt fouten en geen enkele reactie meer op verkoop van een 2e hands product voor nieuw, is niet erg professioneel!! Spijtig!

Score: 8

Webwinkel werkt gewoon hoe het moet.

Score: 10

Kennis ! Ik heb nog niks geinstalleerd, maar had wat vraagjes en ze hebben in ieder geval verstand van zaken. Verademing. In mijn geval ging het om de Easee chargers.

Score: 10

Just a thumbs up for Robbshop! Thumbs up for Robbshop (again!). I was confronted with devices not performing as expected, after simple and straightforward discussion with a specialist, I was suggested to start RMA with free return and few days later replacement devices arrived. Good job Robbshop!

Score: 10

Geven de juiste technische ondersteuning bij installatie

Heel correct !!

Snelle en nette bezorging

Score: 10

Zigbee Rolluikmodule besteld en geïnstalleerd. Kreeg deze niet verbonden met mijn GSM. Na een kort mailtje kreeg ik bijna onmiddellijk antwoord met de nodige tips. Daarna de installatie kunnen voltooien. Super service !

super goed

Een super snelle levering en heel goed geholpen bij het installeren van de installatie.

Score: 10

Snelle levering, goede service.

.....

Score: 10

Super service gehad Super service gehad. Ging niet over geld, maar over meedenken en het probleem oplossen. Had een Fibaro device waarvan na jaren opeens bleek dat het al die tijd niet was te configureren. De Fibaro helpdesk gaf geen thuis en schoof het probleem van zich af. Robbshop gebeld en ik kon het ding opsturen. Ze hebben het getest en inderdaad functioneerde het niet goed. Ik dacht, mooi, dan sta ik sterker naar die helpdesk in Tsjechi�, maar dat was helemaal niet nodig. Robbshop had nog zo'n device liggen dat het wel deed en wat ze konden missen. Die hebben ze opgestuurd. Ik blij. Moraal van het verhaal. Het gaat niet altijd om geld en garantie. Ik werd serieus genomen, er werd moeite gedaan om te kijken wat er aan de hand was, en creatief gedaan om de zaak op te lossen. Ik blij! Super.

Score: 2

Beide producten waren gebruikt. In de verpakking zaten al geopende stickers, gescheurde binnenverpakking en het product zat niet meer op zijn plek maar onderdelen lagen los in de doos. Een van de producten werkte ook nog eens niet. Ik dacht eerst de batterij, maar dat was het niet. Het apparaat was defect. Telefonisch contact opgenomen en daar kreeg ik wel een soort van sorry, maar het zou komen omdat het bedrijf pas was overgenomen door een nieuwe eigenaar en dit was nog de kwaliteitscontrole van de vorige. Ik mocht de defecte natuurlijk retour sturen en bij binnenkomst zou ik een nieuwe ontvangen. Dit is mijn eerste ervaring met slimmedingen.nl en als alles is afgehandeld waarschijnlijk ook mijn laatste. Had op zijn minst een vervangend exemplaar verwacht.

Score: 8

Bestelling en levering zijn correct

Duidelijke website en snelle levering

Score: 4

Voor ruim �2.000 domotica aangeschaft... Voor ruim �2.000 domotica aangeschaft: paste niet bij de ketel (er moest nog een kastje tussen, moest ik ergens anders bestellen), Z-Wave Smart Implant meegekregen die niet past bij de (Zigbee) Plugwise apparatuur. En dan is Rob Van Brunschot te beroerd om mij tegemoet te komen met de oplossing (die >�100 kost), ik kon daar 15% korting op krijgen... Kennis en klantvriendelijkheid ver beneden peil. Adios Robbshop, ik haal de rest wel ergens anders. Naschrift na de reactie van Rob hieronder. Ik schrijf geen �troep� en beweer niet dat de spullen �troep� zijn. Dat ik �lang op kantoor was� kwam ook doordat de afspraak niet om 13:30 in de aparte ruimte kon beginnen. Joep wees mij er op dat Plugwise de betere oplossing zou zijn (beter de CV niet met de Homey doen) en vroeg ik uitleg over die Plugwise set. Maar Joep moest regelmatig een doos uit het magazijn halen om te kijken of er (bijvoorbeeld) een adapter bij zat - gebrek aan zijn productkennis. Dat ik 2 gesprekken met Rob had was omdat hij niet begreep wat ik hem uitlegde: ik wil m�n vloerverwarming units SEPARAAT aansturen met voelers op de retour van de vloerverdeler. Dat had Rob ook aan Joep (of Willy) kunnen vragen voordat hij mij belde. Ik verwachtte bij de �experts� te komen, bij mensen die PRECIES weten waar ze het over hebben. Maar ook Rob zelf moest nog ff met Plugwise bellen, of het wel kon zoals bedacht was. En IK heb niet voor een �andere oplossing� gekozen, het was Joep die mij Plugwise aanraadde - om vervolgens NIET de juiste spullen mee te geven. �Tegemoetkomen en helpen een passende oplossing te bieden� is niet een kwestie van �willen helpen� als er verkeerde of incomplete adviezen zijn gegeven, dat behoort bij �service�. Gezien de tijd die ik er als klant extra heb moeten insteken vanwege de fouten (en ontbrekende aansluitschema�s, puzzelen welke kleur draadjes je aan de Smart Implant moet knopen bijvoorbeeld), kun je best wat compenseren door je fout te erkennen en een zeker verlies te nemen. Dat er bij ROBBshop slechts 15% marge zit op Plugwise items gaat er bij mij niet in... Afijn, genoeg tijd verspild, morgen komen de 2 Plugwise voelers (rechtstreeks besteld bij Anna Technology / Plugwise) binnen en dan ga ik verder met m�n domotica. Zonder ROBBshop - al moeten ze de 15 Tom thermostaatkranen nog naleveren, maar dat is een landelijk probleem, chips-tekort. De melding dat het Plugwise-systeem niet compleet leverbaar is kwam trouwens pas helemaal aan het eind van het gesprek met Joep, toen alles bij elkaar gezocht werd. Over & uit.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.