Score: 10

Goed advies, snelle levering.

super snelle en correcte levering

super snelle en correcte levering

Score: 10

Goede service en prijs kwaliteit is uitstekend

Zeer voordelige Sonos Amp. Prima versterker. Snel geleverd.

Zeer voordelige Sonos Amp. Elders niet zo gunstig gevonden. Ondanks geen 'binnen 24-uur levering', snel bezorgd. Heel direct contact met Omnimatic en razendsnelle reactie op vragen.

Score: 2

Is nog niet binnen beetje jammer week geleden besteld

Score: 10

Vlotte levering en een prima after service.

Score: 8

Producten werken goed, makkelijk te installeren, betalen ging gemakkelijk. Alleen de levering duurde erg lang, De informatie daarover was vaag en de doos was flink beschadigd en ingedeukt. Ook de verpakking van de producten was behoorlijk gedeukt, maar goed dat er hele kleine dingen inzaten in grotere verpakkingsdozen

Score: 10

De site (product-categorieen/zoekfunctie) werkt prettig en het bestel process is duidelijk. Betreft Shelly Dimmer 2 In mijn situatie was het beter de dimmers in de centraaldoos te plaatsen. Tijdens een dimstand hoor je de dimmer toch wel als je er naast zit (schakelaar achter een bank) Als je meerdere gu10 dimmable led lampen per armatuur hebt en deze met de dimmer verbind -> bij het inschakelen gaan ze niet allemaal tegelijk aan. Bij sommige lager dan 10% inschakelingen gaan ze niet allemaal aan. Dat is op te lossen door een warmup in te stellen maar dan krijg je een flits bij het inschakelen. En dat is niet mooi als je van 0 naar 10% gaat, te extreem. Ik had een beetje verwacht dat de schakeling niet instant zou reageren. Echter is 350ms gemiddeld wel verwarrend voor de personen die denken dat bij een druk meteen licht is. Als je bijvoorbeeld binnen die tijd, zeg 5x daarna snel weer drukt lijkt ie in de war te raken. (Dank je wel Neef!) Als ik nieuwe shellys denk nodig te hebben en het is hier leverbaar dan zou ik hier als eerst kijken. Nog geen garantie nodig gehad. Daarover kan ik niets vertellen.

Score: 10

Vanuit Home2Link allemaal prima geregeld en snel verstuurd. Vervolgens vindt PostNL dat het adres niet bestaat (terwijl ze er regelmatig bezorgen) en sturen ze het pakket terug. Contact gehad met Home2Link en die stuurde het direct nogmaals op en toen kon PostNL het wel afleveren.

klopt gewoon

Score: 10

Snelle levering en goede aanbiedingen. Maar zeker de service van de helpdesk

Goede prijs en een snelle levering.

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop van de Amp van Sonos. De prijs heeft mij overgehaald bij Omnimatic te kopen. De snelle levering is mooi meegenomen.

Score: 10

Duidelijke info, goede opvolging en snelle levering.

ok-ok-ok

Score: 10

Top producten met uitstekende ondersteuning. 1 minpunt. De verzendkosten zijn buitensporig hoog. Veel bestellingen kunnen in een envelop worden verstuurd en kunnen dus gewoon per brievenpost tot dat ze het maximale gewicht overschrijden natuurlijk.

Goed bere

Score: 10

Niks op aan te merken, gewoon top.

Zeer goede service

Score: 10

Snelle levering maar bovendien GEWELDIG advies. Domotica is als je het nog niet goed kent best ingewikkeld, maar Home2link helpt je en adviseert je echt. Daarnaast merk je dat ze het oprecht leuk vinden om te helpen. Dit soort (web)shops zie je zelden.

Score: 10

Doen wat jullie beloven Goede service.

Score: 10

Goede service, snelle levering en prima geprijsd

Score: 10

snelle levering, goed verplakt, snelle reactie op mail. correcte afhandeling retouren.

Score: 10

Snelle levering Geen problemen bij het ruilen van een product

Score: 8

Pakket nog niet ontvangen

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.