Score: 10

Fijn bedrijf met top medewerkers! Snelle reactie ondanks de Black Friday drukte, meedenkende en probleem oplossende medewerkers, top geregeld!

Score: 10

Groot aanbod, prima prijzen en snelle levering.

Score: 10

Prima levering, goede service.

Score: 10

Snel en foutloos afgehandeld. Top.

Score: 10

Snel antwoord op vragen en tevens heel snelle levering.

Score: 10

Slide app problemen snel opgelost We hadden problemen met onze slide app. Ze reageerden heel snel op onze e-mail met verzoek om hulp. Het probleem is snel opgelost.

Score: 10

Bestelling werd vrij snel geleverd en voldoet aan hetgeen ik ervan verwachtte. Fijn om zaken mee te doen.

Score: 10

Goed en eerlijk advies, snelle levering, keurige prijzen en men neemt ruim de tijd voor de klant.

Score: 10

Prima service en snelle levering

Score: 10

Helemaal in orde! Als ik weer iets voor mijn IOT project nodig heb, ga ik meteen naar deze webwinkel.

Score: 10

Zoals t hoort: Goede prijs en snel geleverd: vertrouwd en goed !

Score: 10

Uitstekend geholpen door Diede van de... Uitstekend geholpen door Diede van de support afdeling bij het verhelpen van een probleem met Slide elektrische gordijnen.

Score: 10

Snelle levering. Goede prijs. Goed verpakt en product zoals omschreven.

Correct & snel.

Score: 10

Mooie prijzen en goede service

Score: 10

snelle service en antwoord op vraag !

Score: 10

Op de verpakking staat zaterdag post, helaas kwam het maandag. Te laat om het tijdig te monteren 😉

• N

Score: 10

Prima service. Keurig op tijd geleverd

Betrouwbare levering.

Score: 8

ROBBshop is top Slides is overgegaan naar ROBBshop. Hoewel ik bang was dat de ondersteuning daarmee zou komen te vervallen kan ik melden dat dit zeker niet het geval is. Al tweemaal gebruik moeten maken van hun expertise na falende Wifi. Heel prettig e-mailcontact gehad en goed geholpen met als resultaat dat de gordijnen weer naar behoren vanzelf open en dicht gaan. Wat een uitvinding voor weinig geld!! Geen 5 sterren , maar 4 omdat ik een week op antwoord moest wachten, maar dat zal vast een reden gehad hebben.

Score: 10

Wat ik vooral heel goed vind, is dat ze hun pakketjes heel compact inpakken. Geen grote doos met veel lucht als vulling, maar netjes strak verpakt.

Score: 10

super service! had een zigbee besteld, kreeg hem niet werkend. Via de zeer behulpzame service desk (Cas) hem werkend gekregen.

Score: 10

Fijne Winkel Voor het eerst besteld bij Robshopp, wat een fijne ervaring. Omdat ik een flinke bestelling had met wat waardevolle spullen, Is Dide het persoonlijk komen brengen. Fantastisch producten aanbod, mooie deals en fijn personeel. Deze winkel krijgt van mij 5 sterren.

Score: 10

Duidelijke uitleg, scherpe prijzen, snelle leveringen service achteraf.

Top service!

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.