Snelle, correcte levering!

Snelle, correcte levering!

TOP!!

Score: 10

Goed spul, handige installatie video op de site. Zelf heb ik de inbouw dimmer met zigbee (hue) gekocht, werkt naar behoren. Zeker in combinatie met de aangeraden JUNG impulsdrukker! Zeker een aanrader!

Score: 10

Erg veel kennis mbt Domotica en uitstekende service en snelle levering

Score: 2

Klantvriendelijker communiceren en vlottere facturatie business klanten.

Uitmuntende service

Score: 10

Prima overzichtelijk en snelle levering

Snelle levering, goede productinformatie

Score: 6

Batterijen waren maar 82% geladen, reeds gebruikt?

Score: 10

Snel bezorgd werkt zoals gewenst.

• N

Goed geholpen en snel antwoord

Robomow 635 aangeschaft. Geen duidelijke track and trace. Na een mailtje binnen 5 minuten direct ontvangen. Apparaat werkt super!

Score: 10

Vandaag rond 10:00 uur besteld en nu... Vandaag rond 10:00 uur besteld en nu het product al ge�nstalleerd!

perfect

vrijdag bestelt en zaterdag geleverd fantastisch

Score: 10

Snelle levering. Ging allemaal goed.

Prima webshop.

Score: 10

Snelle levering van een prima product

Score: 2

Na retourzending zelfde produkt terug gekregen kon dit zien aan Stolker aan binnenzijde maar na in gebruikname weer dezelfde klacht geeft geen batterij status aan en geen nieuw product gekregen wat wel beloofd was

• N

Top service, vriendelijk en kundig

Ik heb de Tado service afgenomen i.v.m. een installatieprobleem. Zeer vriendelijk en kundig geholpen, waarbij tevens de tijd genomen werd om tips te geven voor optimale instellingen in de Tado app.

Score: 6

Ze geven aan de volgende dag te leveren, echter het pakketje werd een dag te laat afgeleverd bij mij thuis. Waardoor ik het pas na mijn vakantie kon ophalen bij het post nl service punt. Wellicht niet helemaal Home2Link zijn probleem, maar toch vervelend.

Score: 8

Bij het product op de site zeer goede uitleg over montage en werking. Verzendingskosten zijn nogal hoog.

Prima, snel geleverd!

Score: 10

Vlotte levering. Prima advies. Uitstekende helpdesk.

Geen idee

goede service snelle levering

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.