Score: 10

Fijne Winkel Voor het eerst besteld bij Robshopp, wat een fijne ervaring. Omdat ik een flinke bestelling had met wat waardevolle spullen, Is Dide het persoonlijk komen brengen. Fantastisch producten aanbod, mooie deals en fijn personeel. Deze winkel krijgt van mij 5 sterren.

Score: 10

Duidelijke uitleg, scherpe prijzen, snelle leveringen service achteraf.

Top service!

Score: 10

Snelle en correcte levering, veel keuze. Top, aanrader!

Sneller service.

Score: 8

Kloppende beschrijving van het product

Score: 10

Diede van Robbshop heeft mij super goed... Diede van Robbshop heeft mij super goed geholpen. Wist gelijk wat er moest gebeuren. Zeer vriendelijk direct contact, en het belangrijkste alles werk weer.

Score: 10

Fijn bedrijf zeer behulpzaam. Fijn bedrijf zeer behulpzaam bij o/a installatie vragen bij hun gekochte producten, zeer geduldig en ze verkopen mooie producten.

Score: 10

Eenvoudige bestelling van up-to-date producten en snel geleverd.

Score: 10

Snelle levering een uitstekende aftersales.

Score: 2

Heb je een probleem: zoek het lekker uit. Na 3 maanden begon de fibaro switch te branden die ik bij Robb shop had gekocht. De klanten service van Robb Shop weigert de unit te repareren en stuurt mij naar Fibaro in Polen. Dus: hier niet kopen.

Snelle levering, goedkoopste winkel

Score: 8

Netjes en vlot geleverd

Super service

Score: 10

Had een kapotte display van mijn loqed... Had een kapotte display van mijn loqed deurslot. Oude opgestuurd en de volgende dag had ik weer een nieuwe in huis. Ook advies gevraagd over home assistant. Deze mensen weten echt waar ze het over hebben, echt super professioneel advies gehad en alles werkt perfect!!! Dank je wel Robbshop

Top service!

Score: 10

Wij hadden problemen met onze twee Slide... Wij hadden problemen met onze twee Slide, contact gezocht via de mail aan Robbshop . Rustig en geduldig heeft men ons uitgelegd wat er mis kon zijn. Het resultaat de Slide werkt weer zoals het moet. Dankzij de vakkundige hulp van hun medewerker. Nogmaals bedankt voor de super hulp zonder hun was het me zeker niet gelukt.

Score: 10

Levering DPD laat de wensen over

Score: 10

Module was op tijd binnen, werkt. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Score: 10

Zoals je van een webwinkel mag verachten die z'n voorraad op orde heeft: snel verzonden (en ontvangen). Netjes een track&trace en de nodige info per e-mail. Bepaalde merken van domotica-elektronica koop ik bij Home2Link. Snel, correcte voorraadindicatie op de website en vlot verstuurd.

Score: 10

Slides geen verbinding met lokaal netwerk Na dagen van proberen en strubbelingen was ik ten einde raad en heb contact gezocht met ROBBshop. Wat een geweldige respons kreeg ik. 2 van de 4 slides kreeg ik niet meer aan de praat, maar na 2 mailtjes van en met ROBBshop werken ze alle 4 weer. ROBBshop kan ik bij ieder aanbevelen.

Score: 10

Snelle levering, goede service!

Score: 10

Snelle levering en kwaliteit is uitstekend.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.