Correct

Correct

Score: 10

Correcte dienstverlening. Bestelling keurig ingepakt en verzonden.

Score: 10

Bestelling is goed verlopen, geweldige service, doe zo verder, een zeer tevreden klant, Top!

Verkeerde levering rechtgezet

Na de eerste moeilijkheid voor een contactopname, zorgde uiteindelijk een direct contact voor een goede opvolging. Mijn pakket werd onmiddellijk opnieuw opgestuurd en ondertussen correct geleverd. De retourzending van het oorspronkelijke pakket kon nadien volgen en wordt terugbetaald. Resultaat: tevreden klant :-)

Snel en zorgvuldig

Artikel besteld en vlot en goed bezorgd!

Goede prijs en vlotte levering

Ik had geen track-and-trace link ontvangen. Na een telefoontje was die er en het pakje niet veel later.

Score: 10

Vakkundig. Ook telefonisch prima geholpen.

Score: 10

levering correct en uitstekende naservice. vraag gesteld in verband met aansluiting IP videofoon en dezelfde dag nog antwoord gekregen.

Alles inorde!

Alles is goed en vlot verlopen.

Score: 10

Top geregeld, binnen een dag in huis!

Voor de eerste keer wat besteld, binnen een dag in huis!

Vlotjes en correct

Correcte firma met vlotte levering

Score: 8

Bestelling werd snel geleverd. Helaas was er één item kapot. De mailwisseling met de klantenservice duurde wel wat lang maar het product is kosteloos vervangen. Prima service.

Score: 10

Snelle levering, mijn bestelling was zo thuis! Producten naar verwachting en van kwaliteit!

Snelle bezorging!

Score: 8

Bestelde aansluitsets maken het aansluiten van de Shelly veel eenvoudiger. Levering geheel volgens toezegging.

Score: 10

Super support en erg snelle levering Super support en erg snelle levering. De webshop als je iets zoekt voor je huisautomatisering en domotica. Mocht je vragen hebben voor het kopen of er na kun je ze altijd mailen, bellen of chatten en je krijgt echt iemand aan de lijn die weet waar hij of zij het over heeft. Ook prijstechnisch zijn zij erg goed. Mijn volgende uitbreidingen voor mijn huisautomatisering zullen zeker bij hun besteld worden.

Score: 10

Mooie producten, duidelijke uitleg en instructies voor het aansluiten op de website. Erg snelle levering.

Goed geholpen aan de telefoon. Prima instructiefilmpjes op YouTube

Score: 10

Producten kloppen als een bus

• N

Super goeie service, en je wordt goed geholpen.

Score: 10

PAW Services Uitstekend geholpen door Carola. Zij heeft eerlijke feedback gegeven over de Eufycam 2 C en Eufycam 2 Pro Goede prijs /kwaliteit verhouding. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Eufycam 2 Pro.

Score: 10

Altijd een uitstekende service en levering.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.