Top service!

Score: 10

De levering was prima en klantenservice is ook meer dan voldoende. Blij met home2link!

Score: 10

Zeer goede service en snelle bezorging De bezorging is super, als je in de ochtend besteld heb je de spullen 's avonds in huis. Bij de tweede bestelling bleek ik zelf de verkeerde dimmers te hebben besteld. Binnen 5 min had ik 's avonds reactie op m'n email en ging Robbshop verzorgen dat ze omgeruild worden. Super service!

goede levering

Score: 10

Snelle service en een goede prijs. De Shelly 2.5 is een top apparaatje welke zeer fijn werkt om elektrische rolluiken automatisch te laten openen en sluiten. Aansluiten is met het filmpje een makkelijk klusje.

Score: 10

Prijzen zijn correct en super snelle levering!

snel en correct

Score: 10

Nette prijzen en goede voorlichting over wat wel en niet kan. En snelle reactie op vragen, top!

Score: 10

Klant is koning Klant is koning. Daar streven ze naar hier. Heel fijn contact middels vele kanalen. Medewerkers zijn meedenkers. Er worden actief oplossingen gezocht. Niet voor niets d� domoticashop van het land. Ik kom zeker terug

Score: 10

Goede producten en snel geleverd

Score: 10

Geweldige service & Know How Geweldige service, deze mensen weten waarover ze praten. Een absolute aanrader als je je op het pad van Smart Home[y] begeeft!

Ik ben heel tevreden

It was my first experience and I am very satisfied. Everything was as described and very quick especially with delivery to Belgium.

Score: 10

Vriendelijk geholpen. Tijdens de afronding van de bestelling op internet heb ik een foutje gemaakt. Het geld was wel afgeschreven van mijn bankrekening. Even gebeld met Robb shop. Keurig geholpen door de afdeling verkoop die mij wisten te vertellen dat mijn bestelling al was ingepakt en vanavond wordt geleverd.

Score: 10

Ruim assortiment en redelijke prijzen

• N

Snelle levering en pro actieve klantenservice

Na mijn bestelling werd ik benaderd door iemand van klantenservice om zeker te weten dat ik het juiste artikel besteld had. Na mijn reactie was het artikel de volgende dag al binnen. Helemaal top!

Score: 10

Goede service en snelle levering

Score: 10

deskundig en goede service Ik weet niet of ze de goedkoopste zijn maar wel 1 van de beste. Met veel kennis en goede service.

Goede prijs / pret verhouding. Top service

In alle opzichten uistekend!

..en daar hoef ik niets aan toe te voegen

Toppie

Juiste produkt

Fantastisch!

Zeer deskundig geholpen met een robotgrasmaaier. Nu geniet ik iedermoment van een strak gazonnetje en mijn extra vrije tijd :)

Score: 10

Uitstekende service en prima prijs/prestatie! Verzendkosten zijn wel aan hoge kant (€6,95) en vallen pas boven €75 bestelwaarde weg

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.