Score: 10

Snel levering, bestelling was prima verpakt, fijn dat de artikelen op voorraad waren. Artikelen zelf zijn normaal van prijs. Puntje van "kritiek" in vergelijking met andere webshops in dezelfde doelgroep, de porto is daar iets goedkoper. Daar is dus nog ruimte voor verbetering. Los daarvan kun je vol vertrouwen bij Home2Link bestellen, wat mij betreft.

Bestelling geplaatst, en netjes op tijd ontvangen. Bestelde product is in orde heb dus verder geen ervaring met de klantenservice en eventuele retour opdrachten.

Snelle correcte levering.

Uitstekend!

Overzichtelijke website , heel vlotte afhandeling , heel snel verzonden en alles zorgvuldig ingepakt , top!

Score: 10

Levering op tijd en goed verpakt

Score: 10

Uitstekende service Wij hebben laatst voor onze vereniging wat spullen gekocht van de robbshop. We hebben een eerlijk advies gekregen, nl de goedkoopste en beste oplossing voor onze wensen. De service daarna was erg goed, omdat we in eerste instantie niet goed hadden geinstalleerd. Erg tevreden en dat wilden we toekomstige klanten met deze review laten weten.

Score: 10

Snelle verzending, alles ok.

Prima, niks mis mee

Score: 10

Goede service en snelle levering.

Score: 10

Snelle levering, fijn bedrijf met toegankelijk advies!

Sneller levering en vriendelijk geholpen

Sneller levering en vriendelijk geholpen

Snel geleverd.

Score: 10

Goed bezig. Spullen besteld en op tijd geleverd. Nu nog installeren, maar hiervoor ontbreekt even de tijd.

Score: 10

Snellere levering, helaas 1 defect bij ontvangst maar geen probleem, deze ruilen we gewoon om. Prima service!

Score: 10

netjes, goede producten, goede prijs

Score: 10

Goede prijs. Inzicht in voorraad en snelle levering.

Snelle levering.

Score: 10

Geleverd in 1 werkdag. Goede en informatieve website.

Vriendelijk en snel

Erg goed bevallen

Uitstekende service, staat klaar voor de klant

Bij ons thuis na de winterstalling onderhoudsbeurt laten geven. Uiterste best gedaan om robotmaaier helemaal gereed te maken voor maaiseisoen. Laatste update geïnstalleerd, messen vervangen. Goed advies nieuw maaizone 's, gelijk ingesteld. Twijfelde over accu, ook direct geregeld. Snapt goed wat klantenbinding is

Score: 10

Snelle levering en goede service.

Werkt prima

Score: 10

Snelle levering. Weten waar ze het over hebben

Score: 10

Quick responses to questions and fast delivery!

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.