Score: 10

Goede website met gedetailleerde info. Levert correct tegen scherpe prijs

Score: 10

Wie slimmelingen zegt weet het direct al. Het is een goedkope, maar zeer betrouwbare webshop. De bestellingen gaan snel en van elke stap word je op de hoogte gebracht. Ze hebben veel keus en er is heel veel gewoon op voorraad. Wie slim zaken wil doen zal aan slimmedingen.nl een goede partij hebben. Ik beveel deze webshop dan ook ten zeerste aan!

Snel verzonden goed verpakt

Score: 8

Score: 10

Duidelijke omschrijving producten en snelle nette levering

Score: 10

Besteld, dag daarna in huis

Score: 10

Reageren op je vragen, snelle levering, wat mij betreft topwinkel

Score: 10

Prima service en snelle verzending. Bedankt

Score: 10

goede service goedendag, mijn bestelling van een laadpaal was fout gegaan,had 3fase besteld maar was 1 fase geleverd. mijn monteur stond al klaar om alles te monteren, komt hij achter dat niet de juiste laadpaal geleverd was. robbshop heeft alles zeer snel opgelost en nog monteurkosten vergoed(voorrijkosten). klasse opgelost binnen 2 dagen de juiste laadpaal ontvangen is al gemonteerd en ik kan laden. waar gewerkt word kunnen fouten ontstaan. maaaaar super netjes opgelost. luuk bedankt. palini seafood eindhoven

Score: 10

Heldere website die je goed op weg helpt bij het gebruik van producten

Snel/Betrokken/ontzorgen=Perfecte service-ook na 17:00uur Super!

Score: 10

Snelle bezoring en degelijk verpakt.

Score: 8

Goede en snelle service

Score: 10

Super service, ook bij vragen snel antwoord!

Score: 10

Duidelijke website, veel en correcte informatie over elektrisch aan te sluiten componenten, en daarbovenop duidelijke communicatie ivm betaling, verzending,...een absolute aanrader.

Score: 10

Snelle reactie goede prijskwaliteit verhouding. Ik werd zelfs op zondag geïnformeerd dat ik iets verkeerd besteld had. Top Service!

Top service!

Score: 10

DE verkoper neemt echt de tijd voor je als je een vraag hebt

Score: 10

Alles keurig op tijd geleverd

Score: 10

Prima service, vriendelijk en snel

Score: 10

Gebeld door de klantenservice en heel vriendelijk te woord gestaan waarom mijn pakketje vertraging had opgelopen. Verder op deze webshop een fijne ervaring opgedaan en alles ging erg snel qua verzending. Ik zal deze webshop hierdoor zeker aanraden bij anderen. Bedank!

Score: 10

Goede support bij problemen Smart home, het is niet gemakkelijk om a) de juiste producten te kiezen, en b) alles dan ook aan de praat te krijgen: zoveel producten, zoveel platforms. Ik heb al een aantal bestellingen bij Robbshop gedaan, vaak had ik daarbij extra advies nodig en dat krijg je. Daarnaast ook al een paar problemen gehad: dimmers die flikkerden, toestelletjes die niet wilden pairen,... Dat is niet de schuld van Robbshop, maar eigen aan de complexiteit en 1001 dingen die kunnen misgaan en die kunnen afhangen van: problemen met het product, verkeerde installatie, onwetendheid, slechte handleiding,... Robbshop heeft altijd meegedacht en proberen meezoeken naar oplossingen en voelt zich verantwoordelijk over wat hij je heeft verkocht. Daarbij kan het even duren voor je antwoord krijgt (uren, een dag), maar dan trekken ze ook wel de nodige tijd uit voor je om je te helpen met je probleem! Bedankt voor je support!

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.