Score: 10

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Score: 10

Mooie prijs en snelle service

Score: 10

Kwaliteitsproduct en goede instructies.

Score: 2

Ik zou deze partij NIET aanraden.

Score: 10

Goede service en lage prijzen

Score: 2

Service bijzonder slecht, moest betalen om defect product terug te sturen en na slechte service besloten om geld terug te vragen en verzendkosten maar als verlies te beschouwen.

Bas staat meteen klaar, ook als het probleem buiten zijn leveringsverantwoordelijkheid ligt. Hij overziet het geheel en richt zich op wat jij als klant nodig hebt. Namelijk een werkend systeem!

Score: 10

Goede prijzen en goede producten

Score: 10

Meer dan prima. Levertijd zoals afgesproken.

Score: 10

goede service en het juiste product geleverd

Score: 10

Goede prijs en snelle levering

Score: 10

Snel, het werkt en makkelijk achteraf betalen.

Score: 8

Nette website. goede uitleg. snel met de orders

Score: 8

makkelijke site snelle levering

Score: 6

Klantenservice niet bereikbaar. Verschillende tijdstippen geprobeerd contact te leggen zowel telefonisch, chat als via messenger. Uiteindelijk bleek de reactie van Slimmedingen in de spamberichten terecht gekomen te zijn. Later hebben ze als nog telefonisch contact opgenomen. Misschien een tip. Als je een telefoonnummer op site zet onder klantenservice zorg dan dat deze ook tijdens kantooruren opgenomen wordt. Er is voor een klant niets vervelender dat wanneer zij een vragen hebben het idee krijgen dat je niemand te pakken kunt krijgen.

Goede service, langzame levering

We hebben uiteindelijk ruim 2 maanden gewacht op onze Sonos. Hier kon het bedrijf echter niks aan doen. Wat erg fijn was en wat de pijn heeft verzacht, is dat de helpdesk erg goed bereikbaar was en keurig antwoord gaf op onze vragen.

Snel en goede kwaliteit

Score: 6

Communicatie met klantendienst nogal bot. Stond fout op hun website en voorraad. Het pakket werd volledig uitgesteld voor levering, en niet dat ene ontbrekende stuk.

Score: 10

Prima service en redelijke prijzen.

Score: 10

Duidelijke communicatie en snelle levering.

Score: 2

Ring deurbel en Robbshop geeft niet thuis bij defecte deurbel Ik heb bij Robbshop 2 Ring duurbellen gekocht. Deze zijn net buiten de garantie en zijn nu al stuk. Ze roesten letterlijk van de muur en geven door de roestvorming regelmatig storingen. Ik heb deze deurbellen aangemeld bij Robbshop die na 3 weken met het antwoord komen dat ik zelf maar contact op moet nemen met Ring. Ook Ring help mij niet en geeft alleen een code voor een korting bij een volgende aankoop. Mijn advies: Koop geen Ring deurbel en zeker niet bij Robbshop. Beide partijen doen niets voor je als er iets fout gaat

Score: 10

Lang moeten wachten tot de Shelly Temp addon beschikbaar was, maar toen wel snel geleverd.

Super service

Score: 10

Niet duur en snelle verzending

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.