Pluspunten
snelle levering duidelijke site
7 July 2016
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 104 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,1
Review overzicht
Pluspunten
snelle levering duidelijke site
7 July 2016
renee
monster
1 July 2016
anoniem
Pluspunten
10!
VerbeterpuntenNou dames die hier bestellen of heren, ze behandelen je opmerkingen klachten echt super en superrr goed. Mocht er ooit iets gebeuren kleine klacht opmerking je word hier echt behandeld zoals het hoort en wel meteen! Toppers wat een aandacht die je krijgt. Raad het jullie zeer zeker aan wat betreft de zwangerschapstesten kan ik weinig zeggen omdat ik te vroeg testte. Kan er na de nieuwe testen wel way ober vermelden.
1 July 2016
melek gokmen
utrecht
Pluspunten
Goed product Mooi verpakt Snel geleverd
22 June 2016
Frits
Amsterdam
Onze missie bij 24gezondheid is om preventie te implementeren als een essentieel onderdeel van een beter en gezonder leven.
Wij bieden gecertificeerde tests die eenvoudig en betaalbaar zijn en die je kunt uitvoeren waar en wanneer je maar wilt.
De resultaten van de tests zijn gemakkelijk af te lezen in slechts 10 minuten (sneltests). Al onze tests hebben gunstige prijzen en gratis verzending, dit om gezondheidstests voor iedereen toegankelijk te maken.
Bovendien bieden wij via onze site 24gezondheid gezondheidskennis aan (zie onze blogs). Ons geloof is dat (het aanreiken van) die kennis het nastreven van een goede gezondheid en welzijn mogelijk maakt.
Ofwel het verstrekken van verantwoorde, transparante en eerlijke informatie die gericht is op het in stand houden of bevorderen van een goede gezondheid.
Contact
24gezondheid.nl