Prettig geregeld

Vlotte correcte regeling

goede ervaring

bestelling geplaatst , en correct geleverd

Deze winkel verkoopt enkel top producten die met de grootste zorg verpakt worden en snel geleverd. Ook de winkel bezoek ik graag. Een unicum in onze mooie stad.

Fijn en aangenaam

Zeer correcte opvolging en manier om de mensen te informeren en bij te staan met raad

Fantastische service

Ik had een verkeer mes besteld en voordat het verzonden was, hadden ze alles al opgelost en opnieuw verzonden.

Perfecte service

Enorm tevreden over het mes en de service!

Mooie producten

Het bestel proces is niet een van de modernste online. Maar de producten die ze in de webwinkel aan bieden zijn een klasse apart. Mijn bestelling was met zorg ingepakt, daaruit kan je opmaken dat dit met zorg en aandacht gedaan is. Alleen de bezorger DPD is zo slecht dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit die de Messenwinkel voorstaat.

Mooi en veilig verpakt. Ook snel antwoord op een mailtje.

De levering gebeurde heel vlot, de gravering van het mes is prima.

Ik koop er mijn scheercrème, ruime keuze, schappelijke prijzen.

Prima firma met respect voor hun klanten

Bij een probleem met een product wordt naar een zo ernstig mogelijke oplossing gezorgd.

geweldige zaak

Zeer tevreden en snelle levering

Correcte en snelle service in een mooie, antieke messenwinkel !

Alles verliep vlot en correct. Specifieke vragen online werden persoonlijk en snel beantwoord en een foutje bij de bestelling werd meteen door hen opgelost. In deze 160-jarige winkel droom je bij de etalage al weg van het oldskool scheergerei, haarkammen, doosjes, keukenmessen, touw, zakmessen, ... . Voor een duurzaam en cadeau voor het leven kan je hier terecht. Moge dit soort winkels in tegenstelling tot de grote ketens nog lang blijven bestaan.

Uitstekende service.

TOP!

Bijzonder vriendelijk en correct

Bijzonder vriendelijk, correct en duidelijke uitleg over hun producten

Alles vlot verlopen en zoon super tevreden.

gekocht voor mijn zoon en was superblij. kleine tip. Iets meer verduidelijk waar er zal worden gegraveerd. Is ook mogelijk dat ik niet correct heb gelezen.

Altijd blij

Ik ben altijd blij met het materiaal en het advies van de Messenwinkel, ik wou dat ik deze vroeger ontdekt had, dan had ik eerder tiptop scheergerief gehad! Allen daarheen!

Snelle bediening.Goed.materiaal.

Puik

Zeer vlot en duidelijke online aankoop

Snelle en correcte levering

Goede kwaliteit van producten die worden aangeboden

Transparant en snel

Tevreden!

Geen opmerkingen ….. alkes vlot verlopen

Perfect product, perfecte service!

Heb een fantastische schaar van Dreiturm online gekocht. Het product is kwalitatief heel goed en arriveerde goed verpakt snel met de post. Hartelijk dank voor de goede service, ik hoop de winkel binnenkort te kunnen bezoeken.

Mooi assortiment, prachtige winkel, vriendelijk, menselijk, op maat. Top!

Ruime correcte informatie, snelle en correcte levering

Correcte informatie was hulp bij mijn keuze Levering perfect

Mechelseplein 7

2000 Antwerpen