Goede en correcte informatie.

Tijdig geleverd.

Uitstekende service !

Vlotte afhandeling en snelle levering. Perfect verpakt en ook nog een leuke verrassing in de doos. Top!

snel en perfect in orde!

Zeer snelle levering. Alles prima in orde, niets op aan te merken!

Fijne producten, snelle levering, goed gedaan

ZEER GOEDE ERVARING

ZEER GOED

Zeer goede communicatie en service.

Zeer goede communicatie en service.

Correct en snel geleverd. Ruime keuze.

Ik heb scheerzeep gekocht bij messenwinkel via hun webwinkel. Ruime keuze, gevonden wat ik zocht. Snel en correct geleverd.

Top!!!

Super aanbod. Ruime keuze. Authentiek. Correcte vlotte levering. Hopelijk kan ik snel de winkel eens bezoeken.

Kwaliteit en Belgisch

Zeer tevreden met de service en kwaliteit. Ondanks het Europese vrije handelsbeleid ben ik toch zeer tevreden om online binnen de Belgische landsgrens te kunnen bestellen. Goede website, doe zo verder!

Super service.

Ruime keuze, professioneel advies en snelle verzending.

Perfecte levering zoals gevraagd.

Mooie producten.

super

De bestelling ging vlot via jullie site, geen lange wachttijd en bestelling volledig in orde. Maar ik kom toch liever zelf naar jullie unieke winkel, alleen al voor de sfeer. Maar dit is in deze rare tijden een prima vervangmiddel.

Voldoende en uitgebreide voorraad makkelijk online te bestellen wanneer ik niet naar Antwerpen kan gaan. Vlotte en snelle levering.

Fantastisch advies en correcte snelle levering

Positief

Snelle verwerking en correcte levering

Snelle verwerking en correcte levering

Super snelle service

Ik heb een leren messen tas besteld. Hij voldoet helemaal aan mijn verwachting

prima service, stipte levering

is er een klantenkaart te bekomen in de Messenwinkel ?

Eenvoudig om de bestelling te doen

Product voldoet aan verwachtingen

Graag antwoorden op mijn mail of ik iets kan laten opsturen dat niet op de site staat en de prijs, dank u

Snelle correcte levering! Een service die ik ook in de ‘echte’ winkel steeds kreeg!

Kwaliteit en snelle levering

Grote keuze uit kwaliteitsproducten gekoppeld aan jarenlange ervaring en passie in wat ze doen. Snelle levering bij online bestelling.

Goede produkten - onberispelijke service

Ik ben heel tevreden over de Messenwinkel. Ze hebben de onovertroffen KAI produkten waar ik op zoek naar was, en de service naar klanten toe is onberispelijk. Snelle levering ook, kortom, ik ben een heel tevreden klant.

top

perfecte bezorging van bestelling