Kwaliteit, vriendelijk en vlug bediend

prima!!

mooie keuze, zeer uitgebreid. bestelling vlot afgehandeld netjes toegekomen, in geschenkverpakking zoals gevraagd

Correcte afhandeling

Overzichtelijke website, duidelijke omschrijvingen en toelichtingen. Correcte prijzen en afhandeling van de bestelling. Geleverd zoals gemeld. Betrouwbaar.

degelijke, vriendelijke uitleg, perfecte communicatie

Het betrof hier een telefonisch gesprek over het verkrijgen van kadobonnen zonder zelf naar de winkel te moeten gaan . De betroffen persoon gaf een heel nauwkeurige en supervriendelijke uitleg. Zoals afgesproken kwamen de kadobonnen (na betaling) op de afgesproken dag in onze mailbox aan.

Vakspecialisten!

Prachtige scheermaterialen, hele nuttige uitleg en geweldige service!

geode servis

goede kwalitijd & prefect

snelle en correcte service

Heel degelijk apparaatje, alleen jammer dat het geen gebogen "mes" is.

Telefonisch prima advies, snelle levering.

Super goede ervaring, de volgende dag na bestelling als thuis geleverd. Kwaliteit prijsverhouding

Kwaliteit prijsverhouding super

Zeer correct verlopen.

Zeer correct verlopen.

Vlotte afhandeling van bestelling en goede dienstverlening

Na het online plaatsen van mijn bestelling werd deze perfect verder afgehandeld. Ik kreeg snel een reactie over de dag vanaf wanneer de bestelling kon opgehaald worden. Vriendelijk contact bij ophaling.

De bestelling werd correct behandeld

Mooi materiaal en snelle en correcte levering

Snel, vlot & goed advies. Ook via Webshop.

Snel, vlot & goed advies. Ook via Webshop.

De bestelling wordt onmiddellijk afgehandeld, indien op voorraad nog dezelfde dag verzonden. Alleen de keuze voor de leverancier DPD ben ik niet zo tevreden over.

Altijd perfect, eerlijke winkel

Altijd perfect , eerlijke winkel

Keurige winkel

Ruim assortiment, nette prijzen, goede communicatie en vlotte verzending. Ga zo door!

Snelle en correcte levering

Enkele jaren geleden voor het eerst in de winkel in Antwerpen geweest. Zeer goede service en de zaken die ik er dan kocht (o.a. scheerkwest enz.) zijn nog altijd in prima staat. Sindsdien koop ik de scheersticks die ik gebruik on-line. De levering is tot op heden altijd snel en correct.

Absoluut goede service

Heb er inmiddels al tweemaal iets online besteld. Alles goed geleverd. De eerste maal was er een vergissing gebeurd, maar na een simpel telefoontje was de fout snel rechtgezet.

Correct snel vlotte levering

Dank u voor het verpakken van het cadeautje

vlot

correcte afhandeling en vriendelijk onthaal

Top !

Vlot, vriendelijken professionele samenwerking !

Helemaal verlopen zoals ik wou.

Prijs correct. Levering op tijd.

correcte service

supersnelle afhandeling van de bestelling. correcte communicatie hierover. ruim venster voor afhaal.

Mechelseplein 7

2000 Antwerpen