kwaliteit en snel!
Beste Jan, dankjewel voor de perfecte beoordeling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
prima verzorgde service en idem dito kwaliteit
Dag Jan, bedankt om even tijd te nemen om deze fijne beoordeling te schrijven. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Het is altijd leuk om een paar extrat'jes mee te krijgen (stalen, uitlegfiche...)
Hey Jean-Philippe, fijn dat je onze extraatjes weet te appreciëren. Bedankt voor je review. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Snelle levering ondanks Corona maatregelen. Besteld op maandag, verzonden op dinsdag (zoals beloofd). Via e-mail steeds bericht ivm betaling, verzending,...
Hi Diana, dankjewel voor je bestelling en je mooie review. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Geweldige kennis en service.
Dag Dirk, wat een mooie beoordeling! Fijn dat je onze vakkennis zo weet te appreciëren. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Snelle en correcte levering
Beste Tony, dat alles naar wens was, horen we graag. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Perfecte service, vlotte en snelle bestelling. Zeer aangenaam scheren met hoog kwalitatief scheermateriaal. Zeker aan te bevelen!
Hey Gunther, wat fijn dat je de Messenwinkel en ons kwalitatief scheermateriaal zo aanbeveelt. We wensen je veel plezier met je nieuwe producten en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Scheermes en toebehoren gekocht. Vriendelijk geholpen, snel geleverd, mooi verpakt voor vaderdag, zelfs met handleiding incl fotos en tips voor supergladde scheerbeurt
Dag Roeland, goed dat we je perfect hebben kunnen begeleiden naar het juiste scheermes en toebehoren, we wensen je veel scheerplezier. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
U krijgt van mij een 10.
Hey Anneke, heel fijn dat je ons een dikke 10 geeft! Bedankt voor jouw bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Hi Noel, goed om te vernemen dat je zo tevreden bent over onze snelle service. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Kwaliteit en vakkennis.
Dag Leo, dat zijn héél mooie woorden, dankjewel daarvoor. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Goede kwaliteit producten voor een relatief lage prijs, snelle bezorging en alles was helemaal duidelijk!
Dag MP, fijn dat we ook in Nederland veel trouwe klanten hebben van de Messenwinkel... U bent ook altijd welkom in onze winkel op het Mechelseplein in Antwerpen. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Elke keer netjes verpakt en keurig op tijd geleverd.
Dag Stefaan, het doet ons deugd dat je zo tevreden bent over de levering en service. Bedankt voor je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Mooi assortiment, vind je niet overal, goede kwaliteit, wel weinig aanbiedingen en artikelen die niet in aanbieding zijn, soms wel erg duur met te weinig uitleg om het prijsverschil met andere artikelen te motiveren.
Hey Tine, bedankt voor je review. We proberen onze klanten steeds zo goed als mogelijk te informeren, mocht je toch nog bijkomende vragen hebben, mag je ons altijd bellen of mailen en dan geven we jou graag nog extra uitleg. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Vlotte afhandeling van bestellingen, zeer vriendelijke bediening en kwaliteits producten.
Dag Tom, bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Na bestellen via de website wordt snel geleverd en is netjes verpakt. PS. Hebben jullie mijn email ontvangen?
Dag Hanna, dankjewel voor je fijne beoordeling en dito mail, we hebben hem net beantwoord. Veel plezier met jouw uniek collectors-item. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Goede site en mooie producten
Beste, wat fijn dat je ons een 10 geeft, dankjewel daarvoor. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Uitstekende winkel voor persoonlijke verzorging. Cologne besteld voor een goede prijs en snel geleverd, top!
Dag EJ, fijn dat je je persoonlijke verzorgingsproducten bij ons hebt kunnen vinden. Veel plezier met de cologne. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Prima, alles snel in orde
Dag Daan, fijn te horen dat je bestelling snel werd geleverd in Nederland. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
In tijd van corona wachttijd wat langer, maar in de messenwinkel helemaal NIET ! zaterdagmiddag besteld en maandagmorgen geleverd !Een 10/10 voor de snelle handeling ,en natuurlijk de prachtige producten die ik heb gekocht. Aan ieder een echte aanrader!
Beste Godelieve, heel fijn dat je De Messenwinkel zo aanraad! Dankjewel voor je mooie woorden en dat je de moeite nam om ons te beoordelen. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Bestelling en levering zijn vlot verlopen.
Dag Mustapha, bedankt voor de mooie beoordeling en de dikke 10. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Nagelknipper en pre shave zeep besteld en de kwaliteit is heel goed.
Dag Robby, we vinden het inderdaad belangrijk om de meest kwaliteitsvolle producten aan te kunnen bieden, fijn dat je tevreden bent. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Goed product en correcte en vlotte levering
Hey Ben, fijn dat je onze producten weet te appreciëren. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Kwalitatieve producten en snel geleverd :-)
Beste Dieter, wat fijn om zo een mooie review te lezen, bedankt daarvoor! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Na het bestelling van mijn keuze is er snel gereageerd en de levering is spoedig verlopen.
Hej Pim, leuk dat we ook in Nederland fans hebben van de Messenwinkel. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.