Perfecte levring: volgens tijdschema, opvolging van de levering, correct en efficiënt.
Beste Paul, bedankt voor uw aankopen en uw mooie review. Graag tot een volgende keer. Volg ons ook zeker op instagram, facebook & youtube voor al onze events en acties ter ere van onze 160ste verjaardag dit jaar! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
de sandelwood schreecreme is fantastisch!! zoveeel schuim!!! de andere moet ik nog proberenmaar zullen wel veelbelovend zijn...
Beste Marc, goed te horen dat u zo tevreden bent van de Taylor of Old Bond Street aanbieding met oa de sandalwood scheercrème. We zijn er zeker van dat de andere ook zullen bevallen. Bedankt voor uw review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Vriendelijke efficiëntie
Beste Paul, bedankt voor uw review, veel plezier met uw aankopen en een mooi 2024! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Makkelijke toegand tot website
Beste Nathalia, fijn dat u makkelijk alles kon vinden op onze website., Geniet van uw aankopen en een mooi 2024! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
ok
Beste Peter, bedankt om bij de Messenwinkel te kopen. Veel plezier met uw aankopen en een mooi 2024! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Wegens ziekte telefonisch zeer goed en vriendelijk verder geholpen.
Beste Kathleen, bedankt voor je review! Fijn dat we je telefonisch goed hebben kunnen verderhelpen. Alvast een mooi 2024! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Bij de Messenwinkel vind je altijd een mooi cadeau. Kwaliteit is top. Plezierige mensen aan de telefoon, bestelproces goed en snelle levering.
Beste Anneke, dat is zeker zo, fijn dat je mooie cadeaus bij ons gevonden hebt! Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Beste Lucia, bedankt voor uw review, veel plezier met uw aankopen! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Mijn bestelling werd erg snel verzonden vanuit België naar Nederland. Ik had voor de gratis cadeauverpakking gekozen, en die ziet er erg fraai uit!
Beste Dominique, bedankt om vanuit Nederland bij de Messenwinkel te bestellen. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Antwerpen! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
bestelling vlot geleverd en mooi verpakt artikel is helemaal naar wens
Beste Ria, bedankt dat je even tijd nam om deze leuke review te schrijven. Veel plezier met je cadeau en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Fijne webshop met een mooi assortiment. Goed verpakt en snel in huis. Aanrader :).
Beste Elin, bedankt voor je leuke review! Fijn dat we ook klanten uit Nederland gelukkig kunnen maken. Graag tot een volgende keer, alvast fijne feestdagen! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Een betere ervaring kan er niet zijn
Beste Paul, fijn te horen dat jouw bestelling zo snel is geleverd. Bedankt om bij de Messenwinkel te kopen en alvast fijne feestdagen! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Aangenaam en goede webshop
Beste Jan, dankjewel voor je complimenten over onze website/webshop. Veel plezier met je bestelling en alvast fijne feestdagen! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Lees boven
Beste Wouter, fijn dat jouw pakje mooi en snel geleverd werd. Bedankt om voor de Messenwinkel te kiezen. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Top.
Beste Miguel, bedankt voor je mooie review, graag tot een volgende keer bij de Messenwinkel. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Omdat het pakket uit Belgie moest komen had ik niet verwacht dat het toch al zo snel geleverd kon worden. Mijn dank
Beste Terry, leuk dat jouw pakketje snel geleverd werd in Maastricht. Veel plezier met jouw bestelling en u bent altijd van harte welkom in onze winkel in Antwerpen! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Altijd ben ik tevreden over de snelle service en de geleverde producten.
Beste Marc, dankjewel om trouwe klant te zijn bij de Messenwinkel. Fijn dat u steeds tevreden bent over onze service én producten. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Alsook vrij klantvriendelijk maar een epileptisch leven kennen zij duidelijk niet.
Originele beoordeling
Want op elke vraag is een nuttig antwoord!
Zeer snel. Zoals altijd goeie producten.
Beste Bruno, dankjewel voor je mooie review en veel plezier met je producten. We hopen je snel weer te zien in onze winkel en/of webshop. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel-team
Goed geholpen aan de telefoon door vriendelijke medewerker en snelle levering.
Beste Ineke, fijn dat we je telefonisch goed hebben kunnen verderhelpen. Dankjewel voor je review en om bij de Messenwinkel te kopen. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel-team
handig in gebruik
Beste Cornelis, kwaliteit dragen we bij de Messenwinkel inderdaad hoog in het vaandel. Bedankt voor je review. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel-team
Vlot, helder en snel
Beste Frank, bedankt dat je even tijd nam voor deze review. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel-team
Top !
Beste Patrick, bedankt voor je mooie woorden, we zien je graag snel terug in onze winkel in Antwerpen! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel-team
Zeer vriendelijke en deskundige service/advies
Beste Jan, dankjewel voor je mooie review! Veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel-team
De bestelling werd vlot geplaatst. De levering gebeurde zoals aangekondigd .
Beste Alex, dankjewel voor je aankopen bij de Messenwinkel en graag tot de volgende! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel-team