Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt veel tevredenheid over snelle levering en vriendelijke medewerkers. Klanten noemen duidelijke communicatie en betrouwbare afhandeling van bestellingen. Er wordt vaak gewezen op de kwaliteit van de producten en zorgvuldige verpakking. Over het algemeen heeft men vertrouwen in de service en zou men het aanbevelen.
Snelle levering. Zeer goed verpakt.
14 May 2024
Eve van Dijk
Koog aan de Zaan
Er waren geen problemen met de bestelling, de winkel is snel en gemakkelijk toegankelijk. Ik ben erg blij dat de levering zo snel was, dat het goed verpakt was en dat het product van hoge kwaliteit was .Violkoffer Leonardo VC-50-BU . Alle onderdelen zijn perfect gemaakt. en ik kan niet anders dan blij zijn met de eenjarige garantie van de winkel op alle producten. jullie zijn geweldig, ga zo door met het goede werk:)
13 May 2024
Kristina Chechil
Groningen
Uitstekende levering
6 May 2024
Hanneke
Gellicum
Ze belden op of ik wel het juiste artikel had besteld, wat niet zo was, en daarna kreeg ik suggesties voor het juiste product. Ook snel en netjes geleverd!
20 April 2024
Peter Kamman
Oss
Cellotas en hars besteld. Snelle levering.
12 April 2024
Rob
Mook
Een stemmechaniek voor 12-snarige gitaar ontving ik in een doosje waarin de onderdelen los door elkaar lagen: mechaniek, 12 schroefjes en 12 bushings zonder verpakking. Leek sterk op een retourzending die zonder herverpakking naar mij was verstuurd.
Beveelt niet aan
26 March 2024
Jan
Zieuwent
Beste Klant,
Onze excuses voor deze gang van zaken. Dat is niet wat u van ons mag verwachten
Uw stemmechaniek is direct vanuit de importeur naar u verzonden en had graag gelijk vernomen dat er iets mis was zodat ik hier voor u achteraan had kunnen gaan. Ik neem nu aan dat het mechaniek wel compleet is en bruikbaar.
Ik zal er alsnog een melding van maken bij de importeur zodat dit niet meer voor gaat komen.
Met Hartelijke Groet,
DeKrijgermuziek
Ik verwacht waar voor mijn geld. Met de bestelde snaren had ik geen ervaring, en kende het merk niet. Maar de speelpraktijk is verrassend goed.
19 March 2024
Adriaan
Den Haag
Goed product, kwam snel aan.
22 February 2024
Rafaela Hendriks
Etten-Leur
Ik mailde op zondag of het onderdeel op tijd binnen zou zijn als ik het vandaag nog bestelde en kreeg tot mijn verrassing een reactie terug dat als ik direct bestelde dat hij het maandag direct ging regelen en dat het dan op tijd binnen zou zijn. En dat was ook het geval, zelfs met 1 dag speling. Dus prima reactie en daad bij het woord. Top dus.
21 February 2024
Marko
Gouda
Correcte levering, op tijd, goed product.
13 February 2024
Dirk
Gent
Na aankoop van een element wordt er super fijn meegedacht over een mogelijke oplossing .
29 January 2024
Rob
Velserbroek
Super dienst
28 January 2024
Kate
Twello
Uitstekende service! Fijne communicatie, heel snelle verzending en het item was heel erg goed verpakt. Een aanrader!
15 January 2024
Hans
Herselt
Product was duidelijk omschreven op de website Levering volgens afspraak, helemaal top.
6 January 2024
Emke
Haarlem
heb een gitaar bouwdoos besteld, binnen 1 week geleverd. ik ga ervan genieten om het in elkaar te zetten
23 December 2023
dirk
merksplas
Al gedaan
22 December 2023
tom
utrecht
Zoals gevraagd en beloofd ook geleverd. Dankjewel.
12 December 2023
Freddy
Bredene
Snelle en correcte afhandeling. Saxofoon koffer keurig verpakt en verzonden. Complimenten!
16 November 2023
Margreet
Tilburg
Mooi product, moeten nog ontdekken wat we daar verder van vinden. Zo op het oog een gerenommeerde zaak.
8 November 2023
S. Pels
Den Haag
Heb hier een Richwood RA-12-CEBK akoestische gitaar gekocht,en ben meer dan tevreden!!!
25 October 2023
Martin
Voorburg
De aanschaf van een hulpstuk voor een muziekinstrument wat op weinig plekken te krijgen is simpel opgelost. Prima!
21 October 2023
Jaap van der Heiden
Waddinxveen
Netjes teruggebeld en mijn produjtvraag beantwoord, daarna snelle levering.
8 October 2023
Mischa
Zoetermeer
Vlotte afhandeling en snelle levering
18 August 2023
Andy
Den Helder
Het product was niet meer op voorraad, maar is direct via de leverancier naar ons verzonden. Zodat we het op tijd hadden ivm een cadeau. Heel erg aardige en vlotte gang van zaken!
17 August 2023
Martine
Voorhout
Aankoop van enkele gitaarriemen. Product was zoals beschreven. Snelle levering. Correcte prijs.
1 August 2023
Karl