Voortreffelijke dienstverlening en kwaliteit
De verkoper staat 'bol' van deskundigheid. Puike adviezen en aankooptips. Verhouding prijs/ kwaliteit is weergaloos. Ga daar kopen!
29 April 2022
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 430 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt veel tevredenheid over snelle levering en vriendelijke medewerkers. Klanten noemen duidelijke communicatie en betrouwbare afhandeling van bestellingen. Er wordt vaak gewezen op de kwaliteit van de producten en zorgvuldige verpakking. Over het algemeen heeft men vertrouwen in de service en zou men het aanbevelen.
29 April 2022
L. Donkersloot
Saasveld
Had 2 stempennen nodig... Maar ik werd gebeld of ik wel de juiste had besteld.. En dat was zo... De meneer vertelde dat ze uit de collectie gingen en er nog maar 5 waren wat ik begreep... Dus kreeg ik er nog een paar gratis bij.. Hoe lief is dat... Deze man heeft echt een hart voor zijn klanten.. Bedankt.
25 April 2022
Annelies
Zaandijk
Goede site met uitgebreid assortiment Nice!,
31 March 2022
Wouter
Velsen
Ik dasht dat een kunstsstof basblokfluit gemakkelijkk te bespelen was, maar dat viel tegen. de gaatjes zitten op lastige plekken en ook de pinkklep is lastig. Ik heb spijt van mijn aankoop.
Beveelt niet aan
31 March 2022
Bert
Hazerswoude
Aangenaam
30 March 2022
Genadi
Masstricht
via duidelijke website goed product gekregen. gelukkig was ook telefonisch contact mogelijk. alles zoals het hoort.
30 March 2022
Hein Haak
Schiermonnikoog
goed product en op tijd geleverd
1 March 2022
Trudie
Bergschenhoek
Zonder meer goed
1 March 2022
Jan
Emmen
Werd één met mijn muziekinstrument. Prachtig kwaliteit.
3 February 2022
Didi
Enschede
Dik voor elkaar!
2 February 2022
Arie
Den Haag
Wij zijn blij met de muziekinstrumenten! De service was snel en er werd prettig meegedacht.
15 January 2022
Inge van Riet
Den Hoorn
Als beginnend drummer had ik toch ook een versterker nodig voor mijn elektronisch drumstel. Via mail kreeg ik correcte informatie over wat de mogelijkheden waren. Zeer snelle levering, en tegelijkertijd een goed product. Top!
2 January 2022
Wim Pannemans
Geetbets - België
Helaas de verkeerde kabel besteld. Geen nieuwe besteld bij deze webshop omdat het minimum bestelbedrag 25€ is!
2 January 2022
Van Ruitenbeek
Wijster
Mooie ukelele gekocht. Netjes verpakt snel afgeleverd. Mooi geluid, goede prijs-kwaliteit verhouding.
19 November 2021
Marianne
Hilversum
altijd fijn bij de krijger
4 November 2021
jack Buijs
Volendam
Ik heb een Cort CEC-1 nylon string gitaar waarven de stemmekaniek kapot is gegaan. Ik stuurde een email aan De Krijger om advies in te winnen over een vervangingsset. Het antwoord kwam terug, duidelijk en vergezeld met een foto. Bestelling on-line gedaan en ik ontving een bevesting, en een mail nadat de zending verstuurd was. Product werd 2 dagen later bezorgd, in goede verpakking. Top service. Ga zo door.
3 November 2021
John K.
Huizen
's Middags een vioolkoffer besteld, de volgende dag in huis. Niks op aan te merken!
15 September 2021
Jantje
post
Had een beetje moeite om alles te vinden, maar super tevreden over de vlotte levering en het materiaal
24 August 2021
patricia de schuytter
Gent
Met mijn nieuwe strijkstok maak ik beter geluid met mijn cello.
9 August 2021
prima geregeld
11 July 2021
l
terwolde
Snelle reactie via mail en een vlotte afhandeling van de bestelling. Kwaliteitsvol materiaal binnen de voorziene termijn geleverd. Vriendelijke en behulpzame verkoper.
8 July 2021
luc
eeklo
Zeer snelle levering, goed verpakt
22 June 2021
Antoinette van Vlimmeren