Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Na wederom een kapot onderdeel (door eigen toedoen), onderdeel opgestuurd gekregen in hele korte tijd!! Super service, zowel telefonisch als persoonlijk.
2 July 2026
Drie-D - Kiki
Berkel en Rodenrijs
Fijn bedrijf en fijne collega's tot nu toe niks te klagen
1 July 2026
Niels
Aanstaande gld
Koffiepartners heeft een overzichtelijke bestel website en een snel werkende service afdeling. Snelle levering van hun producten. Bij storing komen ze vaak de zelfde dag nog langs.
30 June 2026
Gert Rietveld
Rotterdam
De koffie is uitstekend, gecombineerd met een goede onderhouds dienst.
29 June 2026
Mark
Lelystad
De medewerkers aan de telefoon zijn vriendelijk en servicegericht. Ze nemen de tijd om je goed te helpen en zorgen ervoor dat er altijd een passende oplossing wordt gevonden. Al met al een prettige samenwerking die ik zeker kan aanbevelen.
Ingrid
Rotterdam
vanuit de horeca kon ik koffiepartners niet. weleens van gehoord maar na bezoek en werken met koffie partners is dit een fantastische bedrijf. word goed geholpen, netjes en vriendelijk
Terence
Barendrecht
snelle service goed bereikbaar
Conny
Krimpen aan den Ijssel
Wij zijn zeer te spreken met koffiepartners , snelheid , service . is voor ons Top . Geen zorgen of de koffie goed is
Peter
Oud Gastel
Onlangs een nieuw koffieapparaat besteld en ontvangen. De levering en installatie zijn snel en efficiënt gegaan en er is een goede uitleg gegeven over het onderhoud. Erg tevreden over het apparaat, producten en service.
8 May 2026
Angelique
Breda
Na aanschaf van de koffiezetapparaten waren er nog een aantal kleine instellingen nodig om het bijna iedereen naar de zin te maken. Met 100 medewerkers heb je altijd een paar die het toch anders willen maar die zijn nu ook om. Zeer zelden een storing aan de apparatuur. Personeel is erg tevreden met de diverse koffie mogelijkheden zoals latte machiatta, of espresso.
6 May 2026
René van der Pas
Oosterhout
Onze ervaring is qua leveren en snel met repareren goed. We merken wel , naarmate ze ouder worden, meer onderhoud nodig hebben. Dit moeten we echt bij houden!
6 May 2025
S.C.M. Wanrooij
Boxtel
Het samenwerking is goed en onderling worden overleg en uitleg gedaan om samenwerking beter te maken.
14 April 2025
SHYAM
dordrecht
Wij zijn erg tevreden over de kundige uitleg van de installatie van de nieuwe koffiemachine.
8 April 2025
Bernadette
Amsterdam
De samenwerking wordt als zeer prettig ervaren , - Zeer goede service , - Kwaliteit is dik in orde. - Snelheid van leveren
13 March 2025
Peter Hoendervangers
Oud Gastel
Wij zijn zeer tevreden over onze koffie leverancier! De kwaliteit van de koffie is uitstekend – altijd vers, vol van smaak en precies zoals wij het willen. Daarnaast is de service top: bestellingen worden snel geleverd en de communicatie verloopt vlot
10 March 2025
uitstekend
17 February 2025
Ronald Brasz
Rotterdam
De koffie en de machine worden door mijn collega's als prima bevonden. Zelf vind ik vooral de service fijn. De monteur staat vaak snel voor de deur om de storing te verhelpen.
14 February 2025
Manja
Heinenoord
Altijd een snelle levering,goede service
10 February 2025
Bas
Dordrecht
Dion onze vaste chauffeur belt mij altijd op 5 min voordat hij komt. Hij helpt mee en is altijd vrolijk.
7 February 2025
Chalana Vermeulen
HONSELERSDIJK
Lekkere koffie, prima service en leveringen. Ook Arjan staat altijd klaar, mocht er iets zijn.
31 January 2025
Jeannette
BERGAMBACHT
Vriendelijke perfecte service.
21 January 2025
Jan
Dordrecht
Goede service, vriendelijk beleid maar best hoog aan de prijs.
15 January 2025
brigitte
Aalsmeer
Snelle site, alles goed kunnen vinden, snelle leveringen.
14 January 2025
pascalle
kop
Wij zijn tevreden over de leveringen van koffie etc. Als ook met de geleverde service wanneer deze nodig is.
13 January 2025
Joke
DORDRECHT
Duidelijke site, vriendelijke klantenservice, snelle levering en goede communicatie vanuit KoffiePartners rond feestdagen over bezorgdata.
13 January 2025
Sylvia
Ridderkerk
KoffiePartners staat voor écht lekkere koffie op het werk! Al 50 jaar leveren wij de koffievoorziening waar jij, je personeel en je gasten blij van worden. Dit doen wij door betrouwbare service & kwaliteitsproducten te leveren van A-merken zoals: NESCAFÉ, illy, WMF, Jura, Douwe Egberts, Redbeans, Cento% en Coffee Fresh.
Wat ons uniek maakt? Bij KoffiePartners doen wij wat de klant écht vraagt, door echt te luisteren maar vooral echt waar te maken wat we beloven! Onze ambitie is om jou volledig te ontzorgen in je warme en koude drankenvoorziening. Wat je ook kiest! Wij leveren koffie, koffiemachines, ingrediënten & service waar je blij van wordt!
Ohmstraat 14
3335 LT Zwijndrecht