Bestelling altijd netjes op tijd. Mocht ik het en keer vergeten zijn ze ook flexibel om naar een oplossing te zoeken.

Prima service, korte lijnen. Blij mee

excellent

Top onderneming, fijne mensen in de binnendienst, alles netjes op tijd zonder incomplete order.

betrouwbaar

Vriendelijk, snel en betrouwbaar

Fijne samenwerking en goede service.

- Bestellingen worden soms ook eerder dan de afgesproken leverdag geleverd, wat alleen maar als prettig kan worden beschouwd. - Wanneer we een bestelling doen, die we niet regelmatig plaatsen (zoals automatensuiker) worden we hier over gebeld of eea klopt. Ook dit behoort bij de goede service die we gewend zijn.

goede service

Goede ervaring. snelle levering en uitgebreid assortiment

Goede en duidelijke service

Mijn ervaring met koffiepartnesr is uitstekend. Goede service en goede producten

Betrouwbaar en vriendelijk

Klantvriendelijk, goede service en betrouwbaar

Snelle en accurate levering, prijs/kwaliteit goed

Handige webshop. Snelle en accurate levering. Prijs/kwaliteit goed.

tevreden

goede en snelle levering, bezorgers zijn erg aardig. de monteurs ook als je belt voor een storing wordt het snel opgelost.

Altijd top!

Altijd goede service. Wel even in de gaten houden wat de vaste bezorgdag is, anders zit je een week op je bestelling te wachten. Vriendelijke chauffeur die altijd zijn best doet om onze (onhandige) openingstijden te halen.

in 1 woord SUPER

aan de telefoon altijd vrolijk en vriendelijk alles klopt gewoon

hier werken vriendelijke, meedenkende en servicegerichte mensen

Wensen en klantbehoeften staan hier echt op nummer 1. Het gaat ze niet alleen om verkoop voor de korte termijn, maar het gaat bij Koffiepartners juist om duurzame relaties. Dit doen ze door een topservice te verlenen en echt meedenken met de klant. Chapeau!!

supersnelle levering van een bestelling die makkelijk gedaan was

zie de ene zin

werkt uitstekend (samen)

correcte en punctuele afhandeling van bestellingen

prettig zaken doen

Goede service, vriendelijke bezorgers

zeer prettig

Vriendelijke mensen, behulpzaam en kundig. Goed advies bij aanschaf apparatuur en producten. Proberen je niet het duurste aan te smeren.

Altijd correct en op tijd.

Altijd correct en op tijd.

Koffie partners staat voor echt lekkere koffie op het werk.

Prettige samenwerking, alles zoals vooraf besproken netjes op tijd geleverd en weer opgehaald.

fijne samenwerking,

Snelle levering van koffie en toebehoren, problemen worden keurig opgelost.

Fantastisch bedrijf, flexibel en meedenkend

Ik doe graag zaken met Koffiepartners, zij denken mee en als ik iets vergeten ben te bestellen kan ik ze bellen en wordt het toegevoegd aan mijn bestelling.

Meer dan koffie alleen....

KoffiePartners doet meer dan alleen koffie leveren. Service vanuit de mens maar ook voor de machines zijn goed geregeld bij KoffiePartners. Daardoor kunnen wij onze mensen elke dag weer garanderen van een goede kop koffie of thee.

Ohmstraat 14

3335 LT Zwijndrecht

Over KoffiePartners BV

KoffiePartners staat voor écht lekkere koffie op het werk! Al 50 jaar leveren wij de koffievoorziening waar jij, je personeel en je gasten blij van worden. Dit doen wij door betrouwbare service & kwaliteitsproducten te leveren van A-merken zoals: NESCAFÉ, illy, WMF, Jura, Douwe Egberts, Redbeans, Cento% en Coffee Fresh. Wat ons uniek maakt? Bij KoffiePartners doen wij wat de klant écht vraagt, door echt te luisteren maar vooral echt waar te maken wat we beloven! Onze ambitie is om jou volledig te ontzorgen in je warme en koude drankenvoorziening. Wat je ook kiest! Wij leveren koffie, koffiemachines, ingrediënten & service waar je blij van wordt!