Proffesioneel en Geweldige Service

Zeer prettige partner. Hoge servicegraad. Meedenkend

top service

Altijd vriendelijk, bereikbaar en paraat

Goede informatievoorziening, prima begeleiding.

Samen met ons is een duidelijke keus voor een koffieapparaat gekozen en de bijbehorende bonen. Er was duidelijke uitleg en de begeleiding na plaatsen was ook ruim-voldoende. Ze zijn snel bereikbaar als er vragen of problemen zijn.

Goede kwaliteit koffie i.c.m. een prettige service.

Wij hebben koffie partners leren kennen als een bedrijf welk prettig in de omgang is. Wanneer wij constateren dat er wat aangepast moet worden gaat dat in goed overleg. De facturen kloppen altijd en de spullen worden op tijd bezorgd.

zeer tevreden met de machine en de service

Goed advies, zeer vriendelijk en altijd klaar voor ons.

lekker koffie

wij gebruiken koffie apparaat van koffie partner sinds december en wijz wij verslaafd geworden en nog hele pand komen van ons koffie halen. ik wil ook hier delen dar ze siper en snel services hebben bedankt voor alle snel , vriendelijke services wij blijven nog heel lange jaren bij jullie

prima korte lijnen

goede samen werking met alle medewerkers welke zijn betrokken bij het gehele proces en de na zorg.

Van al mijn leveranciers: De allerbeste!!

Wat een super service leveren jullie! Zeer snelle service waar andere bedrijven alleen maar van kunnen dromen. Vriendelijk personeel, van telefoon tot monteur. Jullie maken waar wat je beloofd. Wij leveren.....waar u blij van wordt!

Snelle levering en uitstekende service !

Snelle levering en uitstekende service !

Tevreden

Helaas door Corona weinig gebruik gemaakt van de koffiemachine, gesloten vanwege horecabeleid, dus verkeerd moment om te vragen naar tevredenheid. Tot de sluiting zeker tevreden.

Prima.

super fijn, klantvriendelijk bedrijf!

Super fijn bedrijf om mee te werken. Denken mee met klant en als er iets is, pakken ze dit heel correct op en zoeken naar een oplossing. En bovenal heerlijke koffie. Ben heel blij met dit bedrijf!

Leveren zeer snel, betrouwbaar en vriendelijk

Mijn ervaring met KoffiePartners is zeer positief. Zoals gezegd, ze leveren snel, komen afspraken na en zijn zeer vriendelijk en relaxed in de omgang. Ook de presentjes gedurende het jaar zijn altijd leuk! Er wordt goed over nagedacht en altijd 'raak'. Wij blijven zeker klant bij KoffiePartners.

Pluspunten

Top service !

• Personeel
  • Snelheid/Levertijd
  • Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen
  • Nazorg & Garantie
  • Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Meedenkend Prettig om mee samen te werken Goed product Snelle levering benodigdheden.

Wanneer er bij oplevering restpunten opgenoemd worden, pak deze snel en goed op. Klant heeft nu zelf dit proces moeten bewaken om het uiteindelijk geregeld te krijgen. Tijdens installatie: denk in oplossingen, niet in problemen. En zorg dat je de juiste gereedschappen bij je hebt.

• Personeel
  • Kennis & Vakmanschap

Ohmstraat 14

3335 LT Zwijndrecht

Over KoffiePartners BV

KoffiePartners staat voor écht lekkere koffie op het werk! Al 50 jaar leveren wij de koffievoorziening waar jij, je personeel en je gasten blij van worden. Dit doen wij door betrouwbare service & kwaliteitsproducten te leveren van A-merken zoals: NESCAFÉ, illy, WMF, Jura, Douwe Egberts, Redbeans, Cento% en Coffee Fresh. Wat ons uniek maakt? Bij KoffiePartners doen wij wat de klant écht vraagt, door echt te luisteren maar vooral echt waar te maken wat we beloven! Onze ambitie is om jou volledig te ontzorgen in je warme en koude drankenvoorziening. Wat je ook kiest! Wij leveren koffie, koffiemachines, ingrediënten & service waar je blij van wordt!