Goede service, wel vaak storing op apparaat

De service is goed, echter ondervinden wij vaak (te vaak) storing aan het apparaat)

Super service

Altijd goede service, goed bereikbaar en snel aanwezig indien nodig om de problemen op te lossen. Het online portaal is ook erg pretting wat betreft het doen van bestellingen

Top bedrijf !

Ik word altijd netjes geholpen door KoffiePartners.

niks op aan te merken

makkelijk bestellen via de website. vaste leverdag dus slim bestellen snel in huis.

Snel en gemakkelijk bestellen

Bestellen via de webshop ging makkelijk. Vraag aan medewerker werd snel beantwoord. Pakket werd netjes en goed afgeleverd.

Prima service, zowel vanuit kantoor als de leveranciers!!

Prima service, zowel vanuit kantoor als de leveranciers!!

Zoals altijd, top!

Snelle reactie, ik werd nog geattendeerd op een fout vanuit mijn kant.

Altijd goed

Koffie plus

Makkelijke bestel site en snelle service

Snelle levering, goede producten

We zijn erg blij met het bedrijf, de producten en de vriendelijkheid. Altijd beschikbaar om te helpen met elke vraag.

• Você nos recomendaria? sim

Snel en vriendelijk

Niks te klagen

Goed .

Goed, alleen een paar dingen: 1. Ik wist niet wanneer de levering zou zijn, dit heb ik na een mail te horen gekregen. 2. Er zijn nu voor de 2e keer producten niet leverbaar. 3. Het zou erg handig zijn als er een track en trace of tijdsindicatie bekend zou zijn van de levering omdat wij niet de hele dag aanwezig zijn op locatie. Een tracker in het busje kan bijvoorbeeld gekoppeld worden aan handige applicaties waarin ieder klant de levering kan volgen. Wellicht een idee. Verder klantenservice goed, reageerden snel.

Goede koffie en prima service

Service van Koffiepartners is uniek en prima. De (klanten)service betreft alle afdelingen bij Koffiepartners. 6-tal jaren koffiemachine én bijbehorende koffiebonen naar alle tevredenheid gebruikt. Per eind 2021 een nieuwe koffiemachine via Koffiepartners met de daarbij behorende koffiebonen aangeschaft. Wederom uitstekende koffie. Wij zijn tevreden!

zeer goed

snel correct

Altijd op de juiste dag bezorgd

Als ik te laat ben met bestellen, dan weet ik wanneer de volgende lever dag is. En dat vindt ik handig

Zouden jullie niet een favorieten lijst kunnen inbouwen in het systeem, het gaat meestal om etzelfde materiaal wat er besteld word

Al jaren tevreden klant

Behulpzaam bij vragen, denken mee en leveren snel, goede producten.

Alles verloopt perfect.

levering voordat het werd verwacht

Ik had besteld voor de levering van koffie en topping voor de dinsdag, onze route dag. Maar het was vrijdag al in huis.

Betrouwbare, hulpvaardige partner

Professioneel, behulpzaam en prettig overleg

Goede service en leveringen .

wordt altijd snel en goed geholpen.

Service zoals het hoort

Super service! Alleen om bij iedere bestellen een beoordeling te maken vind ik wel wat overdreven. Dus van mij hoeft dat niet :)

Snelle levering en de producten worden op verzoek bij de voorraadkast gezet zodat ik niet veel hoef te sjouwen.

Ohmstraat 14

3335 LT Zwijndrecht

Over KoffiePartners BV

KoffiePartners staat voor écht lekkere koffie op het werk! Al 50 jaar leveren wij de koffievoorziening waar jij, je personeel en je gasten blij van worden. Dit doen wij door betrouwbare service & kwaliteitsproducten te leveren van A-merken zoals: NESCAFÉ, illy, WMF, Jura, Douwe Egberts, Redbeans, Cento% en Coffee Fresh. Wat ons uniek maakt? Bij KoffiePartners doen wij wat de klant écht vraagt, door echt te luisteren maar vooral echt waar te maken wat we beloven! Onze ambitie is om jou volledig te ontzorgen in je warme en koude drankenvoorziening. Wat je ook kiest! Wij leveren koffie, koffiemachines, ingrediënten & service waar je blij van wordt!