Leuk huisje midden tussen appelbomen

Leuk huis, mooie lokatie heel vriendelijke gastvrouw die veel informatie geeft.

Super vakantie gehad. 1ste x zweden, volgendjaar weer

het was een top vakantie

Diemelsee. Mooie omgeving met vele wandel mogelijkheden en veel bezienswaardigheden in de omgeving en enkele grotere steden in op enige auto minuten afstand.

Heerlijk huisje

Fijn huisje, fijne omgeving, jammer van de tv geen Nederlandse zenders te ontvangen, hier melding van gemaakt en schijnt al eerder melding van gemaakt te zijn maar helaas niets mee gedaan

Top vakantie gehad

Top huisje , met grote omheinde tuin, op een mooie locatie, gaan hier zeker nog eens terug komen.

Uitstekend!

Alles dik in orde!

Wederom een heerlijke vakantie gehad

We zijn dit jaar naar twee huisjes in Denemarken geweest. De reservering via Hondenopvakantie liep weer op rolletjes en de aangeboden huisjes waren precies als aangeboden. Heerlijk om zo met je hond op vakantie te kunnen. We kijken nu al uit naar de volgende vakantie.

Geweldige plek

Het huisje is direct aan het bos gelegen, ideaal voor het wandelen met de honden. De tuin is volledig omheind.

Niet erg schoon

Er lag nog honden poep in de tuin slaapkamers boven was er veel stof en spinnen webben De douche was klein de deur kon niet dicht en er zat schimmel onder de deur De tuin was perfect omheind Ramen voorzijde sloten niet goed af Glas werkwas niet schoon

Hele fijne en ontspannende vakantie met onze Mechelaar

Wij verbleven in een fijn ruim vakantiehuis met een mooie omheinde tuin. De omheining was rondom 2 meter hoog wat wij als zeer prettig hebben ervaren. De omgeving is ook prachtig en heerlijke wandelwegen met onze hond. De enige teleurstelling was dat het zwembad in de tuin naast onze tuin was, we moesten een deur door en daar was het zwembad. Verder niet erg maar ik had van te voren per app aan Hondenopvakantie nog gevraagd of het zwembad in onze geboekte omheinde tuin lag, het antwoord was ja en bleek bij aankomst dus niet zo te zijn. Het zwembad was verder wel privé maar het was nog leuker geweest in eigen tuin.

Het huisje en de omgeving vinden we geweldig. Alles (en meer)was er aanwezig in het huisje en de rust was zalig. In een korte rit zat je in diverse leuke dorpjes. Voor de honden was het ook zalig, de omheining in de "2e" tuin is niet hoog maar ik heb geen springers dus voor ons was het geen probleem. Het was een week met frissen avonden en ochtends maar de kachels deden het perfect en maakte het zeer aangenaam. Ook de contact personen zijn uiterst vriendelijk.

goede info

precies wat op de site stond

Heerlijk

Goede omheinde tuin

leuke vakanties

leuke vakanties, simpel geregeld en goed verzorgt.

Fijne omheind tuintje en een mooi park zeer hondvriendelijk park

Mooi park met een hele mooi hondenwandelroute de hond mag ook mee in het restaurant er is zelfs een hondensnack kaart. Dus heb je een hond is dit zeker een aanrader.

ik geen boeking meer bij honden op vakantie

Twee keer honden opvakantie geboekt bij aankomst geen omheining

prima geregeld

alles prima geregeld,wij en de doggies hebben genoten.

Superfijn

Heel mooi vakantiehuis met een hele fijne tuin. Supergoed omheind. De hond heeft naar harelust kunnen rennen en spelen en voor ons een hele geruststelling dat ze niet kon ontsnappen. Omheining was ook mooi hoog.

Prima bevallen

Gewoon top.

Duidelijke site waar je makkelijk kunt aangeven wat je wenst. Bijv omheinde tuin die ook goed omheind is en niet voor verrassingen komt te staan als je aankomt op je vakantie bestemming. Gewoon top en namens m’n bullies ook bedankt wij konden lekker ravotten zonder dat m’n baasje ons in de gaten hoefden te houden. Honden blij de baasjes ook blij .

Was een top vakantie

Fijn huis fijne vakantie

moeilijk te boeken

ingaan op de advertentie hondenvakantie met omheinde tuin daar proberen te boeken wat niet lukte wel een ander vakantiehuis ter plaatse Bijboeken van extra,s heel moeilijk Park zelf ligt prachtig en is heel fijn

Netjes alle vragen per mail beantwoord. Park waarheen we heen gelinkt werden "familiehuis Nunspeet" was een super verzorgd park in een mooie omgeving.

Leuke vakantiehuisje

Vakanties was super schoon en helemaal omheind voor honden , 1 nadeel stond een grote eikelboom (oppassen dat honden daar niet van eten) en het waaide veel dus die dag niet buiten kunnen zitten wegens vallende eikels. Maar verder zeker aan te raden om met honden daar in de vakantiehuisjes te zijn.

Huisje was voor de gevraagde prijs niet goed

Voor de hondjes was het perfect afgesloten dat is prima voor elkaar. Voor de bewoners is het voor 8 pers gewoon te klein met 1 badkamer.. De sauna was niet te gebruiken doordat er een hele vette rioollucht hing. Ook de beneden toilet was stuk dus bleef er 1 toilet over voor 8 man., gelukkig waren we met zn 2en op romantisch weekend. Uiteindelijk was de romantiek ver te zoeken in dit huisje.

Woudbes 31

2318 AX Leiden

06 29 47 19 04

Over Hondenopvakantie

Hondenopvakantie.nl is met meer dan 40.000 vakantiehuizen, de plek waar u moet zijn voor een vakantiewoning waar uw honden welkom zijn. Wij hebben vele vakantiehuizen waar meerdere honden welkom zijn in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Tsjechië, Polen en andere Europese landen. Kortom: voor uw vakantie met uw honden moet u zijn bij hondenopvakantie.nl!