Fijne verkoop, goede bezorging

Goede uitleg en fijne verkoop. De stoelen werden netje geleverd.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Zeer Goed

Duidelijke website, uitstekende service

De website is duidelijk en spreekt voor zich. Goede foto’s, goede afspraken en een goede prijs. Zelfs particuliere Marktplaatsaanbieders waren duurder dan Van Der Meulen! De eigen koerier belde netjes van tevoren en kwam op precies de aangegeven tijd aan. Kortom: dikke prima.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Goed en duidelijk.
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Precies als verwacht.

Zeer goede ervaring voor de eerste keer. 1 klein probleem direct opgelost

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? 10
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? 8

prima service, snel geleverd

Goede service, netjes afgeleverd

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? ok
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? prima

Uitstekend. Ik mis alleen de sleuteltjes van mijn ladenblok

zeer goed

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? heel goed

Mooi meubel en prima service

Bureau ongezien in webshop gekocht. Snel geleverd waarbij een dag van te voren een tijdvak wordt afgegeven. Op leverdag bellen de chauffeurs ook nog als ze wegrijden bij de voorgaande klant. Top service. Aflevering verliep keurig, nette mannen en alles keurig geregeld! Top!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prima
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Helemaal ok

goede service door vriendelijk en behulpzame medewerkers.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? vriendelijk en behulpzaam
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? prima

Een betrouwbare en punctuele handelaar in tweedehands kantoormeubelen!

Ik heb bij Van der Meulen Kantoormeubelen een bureau aangeschaft en deze voldoet aan elke verwachting! Ik ben ook zeer te spreken over de professionele, maar toch klantvriendelijke manier van leveren. Al met al ben ik zeer te spreken over het product Van der Meulen Kantoormeubelen! Love it, Simon

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Zeer uitmuntend
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Precies zoals verwacht

Goed product en netjes afgeleverd

Voorafgaande aan de levering van het product was er een goede communicatie zowel telefonisch als per e-mail over de levering. Bij levering werd het product keurig gemonteerd en voldeed het volledig aan de verwachting. Ik ben er blij mee.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Duidelijk en prettig
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Uitstekend

Snele en profesionele bezoging

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? 7
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? 8

Snel en adequate levering en service

De communicatie was vlot en to the point Het product werd vlot en conform afspraak geleverd Het product voldoet aan de verwachting

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Uitstekend

Vlot geregeld

Snel bezorgt conform afspraak. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

• Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? goed

Overzichtelijke showroom, goede parkeerplaats, goed bereikbaar, professioneel, vriendelijk, persoonlijk, behulpzaam , goed bereikbaar per telefoon etc.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Zeer goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Zeer goed

Aardige gasten goed geholpen en meegedacht in levering van bureau

• Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? goed

Alles keurig netjes afgeleverd en ook nog gemonteerd dus al met al een top service

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Perfect

Perfecte service en aflevering

Het gezochte was er niet meer, pro-actieve opstelling van de verkoper heeft mij een uitstekend alternatief geleverd.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Uitstekend
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Volledig

Goede snelle service!

Goede snelle service, komt afspraken goed na!

Prima, snel en volgens afspraak

Eerst heb ik op de site gekeken welke spullen er op voorraad zijn, dat is handig. Op de locatie was het snel geregeld nadat ik het fysiek had gezien en tevreden was.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prima
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Prima

Aardig medewerkers die het bureau boven hebben gezet en gecontroleerd of de elektrisch verstel unit werkte.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Accuraat
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Prima

Vanaf het eerste contact 5 sterren waard

Ik had wat vragen en informatie nodig voor een sta zit bureau en ben goed voorgelicht. Vandaag, al na een paar weken zijn de bureaus naar alle tevredenheid afgeleverd en gemonteerd.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Duidelijke en snel
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? helemaal naar verwachting

Goede deals, betrouwbaar en professioneel

Na wat speurwerk op internet en diverse leveranciers gezocht te hebben uitgekomen op een top prijs kwaliteit verhouding bij Van der Meulen. Had ook nog ergens anders iets gekocht, maar eigenlijk alleen maar gezeik gehad over levering etc. Bij van der Meulen no nonsense of pretentieus gewoon afspraak is afspraak, geen gedoe en superflexibel. Als ik weer wat nodig heb ga ik alleen nog kijken of zij me kunnen helpen.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Vriendelijk, hulpvaardig, eerlijk en correct.
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Boven verwachting

Competent

Veel ervaring en keuze. Probleempjes zeer snel opgelost

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prettig en persoonlijk
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Ja. Alhoewel er wat schade was

Mijn zit-sta bureau werd op de beloofde dag geleverd en gemonteerd op de eerste verdieping (ondanks dat dat volgens de voorwaarden niet had hoeven gebeuren).

Goede kwaliteit en service!

Prachtige refurbished Bert Plantagie stoelen, betaalbaar. Rap geleverd, na overleg over datum en tijdstip. Ben heel tevreden!

Zeer behulpzaam met goede kwaliteit

Mijn (telefonische) bestelling werd zeer vriendelijk en vakkundig afgehandeld. Levering was conform afspraak en de prijzen waren goed. Hier al vaker meubels besteld.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Zeer goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Goed