Super,
keurig en net bedrijf
Originele beoordeling
Personeel is prima, afspraken worden nageleefd volgens planning. Echter 4 kasten waren niet de juiste kleur. De ander kasten zijn niet werkend. Laden en legplanken passen niet. Gebeld en dit wordt verholpen over drie weken. Is wel even wachten, want ons lesplein staat nu drie weken vol met 13 grote kasten die we niet kunnen gebruiken....
Goede service goede levering en een goede kast geen transport kosten top . De levering had wel wat sneller gemogen maar snap dat het ook in de richting moet liggen . Maar algemeen zeer tevreden . Gr gerrit
De service is uitstekend!!! Wel uniek in deze tijd. Zo zie je dat er nog bedrijven bestaan die hele goede service verlenen. Dave van de afdeling sales is een topper.
Snel stoel uitgezocht (type kende ik al) en snelle levertijd. Mooi product. Goede prijs/kwaliteit-verhouding
Prima voorlichting gekregen en een goed product gekregen.
Nvt
Voldoet volledig aan de verwachting. Mooie dossierkast, snel geleverd tot op zijn plek!
op tijd, vooraf goed geinformeerd, was 1 onderdeel niet met de bezorgen meegegeven, meteen dezelfde middag nog opgelost. ik ben enthousiast over dit bedrijf!
Mijn contact vindt ik met dit bedrijf erg prettig,zijn goed bereikbaar en hebben altijd het juiste advies en hebben een goede prijs en kwaliteitsverhouding.
Voor een goede prijs een bureau in de uitverkoop gekocht voor het thuiswerken.Ziet er netjes en schoon uit.In elkaar gezet door een vriendelijke monteur/chauffeur.Uitstekende communicatie met deze man.Ben heel erg tevreden met deze aankoop.
Prettig contact en goede en duidelijke communicatie!
Offerte fijn op de mail, vriendelijk aan de telefoon. Gastvrij op locatie. Wilde toch heel graag op wat stoelen zitten. Na keuze liep de bestelling en de levering op rolletjes. Toppers daar bij Van der Meulen!
Top! Snel geleverd en netjes gemonteerd
Bellen van te voren, komen dan ook aan op de geplande tijd. Vriendelijk snel.
Goed geholpen in de showroom Stoel betjes afgeleverd Zit prima
artikelen waren snel geleverd en voldoet aan de door ons gestelde eis.
Mooie plant, wel wat prijzig!
Ik kwam onaangekondigd maar werd snel en adequaat geholpen
Het telefonisch advies was erg prettig, evenals de duidelijke afspraken over de bezorging. We zijn heel tevreden over de kwaliteit van de ordner-carousel die we hebben aangeschaft.
Goed geholpen met het uitzoeken van een bureaustoel en vriendelijke bezorgers.
helpdesk Dave heel goed bezorgers prima , afspraken goed producten goed communicatie geweldig
Een optimale service en zeer klant vriendelijk. Zelf in een moeilijke situatie probeerden ze ons te helpen. Bij een vraag telefonisch of per mail was ik direct en snel geholpen. Ik zou hun 5 * willen geven maar er ontbrak jammer genoeg 1 onderdeel waardoor jammer genoeg maar 4*.
Vanaf de bestelling tot het aflevermoment is er een zeer prettig contact geweest. Het is heel fijn dat er makkelijk contact gemaakt kan worden en dat je vanaf de bestelling tot aan het aflevermoment zo regelmatig goed op de hoogte wordt gehouden. Blije chauffeur ook die het bureaublad kwam brengen!
Via internet een extra bureau besteld, krijg ik keurig een belletje dat de afmetingen anders zijn dan een eerdere bestelling. En dan wordt het bureau geleverd, wordt deze gelijk gemonteerd en op hoogte gezet. Super nette service, vuilnis werd ook gelijk meegenomen.
Lageweg 35 Q
2222AG Katwijk zh