Super,

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Top contact
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Gewelfig

Netjes gehandeld en keurig afgestemd

keurig en net bedrijf

Gewoon top !

Goede service goede levering en een goede kast geen transport kosten top . De levering had wel wat sneller gemogen maar snap dat het ook in de richting moet liggen . Maar algemeen zeer tevreden . Gr gerrit

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Top
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Goed kwaliteit

Voor de 2e keer zit sta bureaus besteld.

De service is uitstekend!!! Wel uniek in deze tijd. Zo zie je dat er nog bedrijven bestaan die hele goede service verlenen. Dave van de afdeling sales is een topper.

• Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Goed

Prima stoel gekocht, zit heerlijk.

Snel stoel uitgezocht (type kende ik al) en snelle levertijd. Mooi product. Goede prijs/kwaliteit-verhouding

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Netjes en accuraat
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Precies wat ik verwachtte

Prima voorlichting gekregen en een goed product gekregen.

Prima voorlichting gekregen en een goed product gekregen.

• Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? prima

Vriendelijk, goede service en goede kwaliteit artikelen.

Nvt

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? 10
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? 10

top kast, snelle service

Voldoet volledig aan de verwachting. Mooie dossierkast, snel geleverd tot op zijn plek!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? prima
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? volgens verwachting

Prima!!

op tijd, vooraf goed geinformeerd, was 1 onderdeel niet met de bezorgen meegegeven, meteen dezelfde middag nog opgelost. ik ben enthousiast over dit bedrijf!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? prima
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? in verhouding

Een prima bedrijf,met prettige medewerkers,die service hoog in het vaandel hebben staan.

Mijn contact vindt ik met dit bedrijf erg prettig,zijn goed bereikbaar en hebben altijd het juiste advies en hebben een goede prijs en kwaliteitsverhouding.

• Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Goed

Voor een goede prijs een bureau in de uitverkoop gekocht voor het thuiswerken.Ziet er netjes en schoon uit.In elkaar gezet door een vriendelijke monteur/chauffeur.Uitstekende communicatie met deze man.Ben heel erg tevreden met deze aankoop.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Uitstekend
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Voldeed aan de verwachting

klantvriendelijk

Prettig contact en goede en duidelijke communicatie!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prettig
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Voldoende

Wat een service. Attent. En met een glimlach geserviced!

Offerte fijn op de mail, vriendelijk aan de telefoon. Gastvrij op locatie. Wilde toch heel graag op wat stoelen zitten. Na keuze liep de bestelling en de levering op rolletjes. Toppers daar bij Van der Meulen!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Perfect

Top! Snel geleverd en netjes gemonteerd

Top! Snel geleverd en netjes gemonteerd

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? professioneel, vriendelijk

Bellen van te voren, komen dan ook aan op de geplande tijd. Vriendelijk snel.

Prima stoel, advies & aflevering

Goed geholpen in de showroom Stoel betjes afgeleverd Zit prima

• Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Prima

prima levering en goede support

artikelen waren snel geleverd en voldoet aan de door ons gestelde eis.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? zeer professioneel, werd zelfs teruggebeld nadat ik zelf al had opgehangen
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? prima

Mooie plant, wel wat prijzig!

Mooie plant, wel wat prijzig!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Telefonisch afspraken gemaakt, alles verlopen volgens afspraak
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Hele mooie plant, de pot is wel wat groter dan ik had verwacht

Mooie producten en excellente service

Ik kwam onaangekondigd maar werd snel en adequaat geholpen

• Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Prima

Goed, persoonlijk advies en prima afhandeling.

Het telefonisch advies was erg prettig, evenals de duidelijke afspraken over de bezorging. We zijn heel tevreden over de kwaliteit van de ordner-carousel die we hebben aangeschaft.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Heel prettig
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Helemaal wat we verwachtten

Uitstekend geholpen!

Goed geholpen met het uitzoeken van een bureaustoel en vriendelijke bezorgers.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Uitstekend
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Uitstekend

helemaal top

helpdesk Dave heel goed bezorgers prima , afspraken goed producten goed communicatie geweldig

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? super
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? helemaal goedbetere zwarte bladen in pakket

Prachtig en zeer tevreden

Een optimale service en zeer klant vriendelijk. Zelf in een moeilijke situatie probeerden ze ons te helpen. Bij een vraag telefonisch of per mail was ik direct en snel geholpen. Ik zou hun 5 * willen geven maar er ontbrak jammer genoeg 1 onderdeel waardoor jammer genoeg maar 4*.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? 10/10
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? 9/10

van begin tot eind buitengewoon prettige ervaring!

Vanaf de bestelling tot het aflevermoment is er een zeer prettig contact geweest. Het is heel fijn dat er makkelijk contact gemaakt kan worden en dat je vanaf de bestelling tot aan het aflevermoment zo regelmatig goed op de hoogte wordt gehouden. Blije chauffeur ook die het bureaublad kwam brengen!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? zeer goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? zeer goed

Top service en top kwaliteit

Via internet een extra bureau besteld, krijg ik keurig een belletje dat de afmetingen anders zijn dan een eerdere bestelling. En dan wordt het bureau geleverd, wordt deze gelijk gemonteerd en op hoogte gezet. Super nette service, vuilnis werd ook gelijk meegenomen.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Keurig geleverd wat besteld is

Lageweg 35 Q

2222AG Katwijk zh