Perfect bedrijf voor al uw kantoormeubelen

Fijne winkel, goede service en top levering van de meubels.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Netjes en verstand van zaken
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Goed was perfect zoals uitgezocht.

Goede service, prima artikelen

Twee ladenblokken besteld, kwamen op de afgesproken tijd en zien er als nieuw uit. Ook fijn dat het duidelijk was wanneer en hoe laat de blokken werden afgeleverd

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prima
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Beter

Alles prima geregeld fijne communicatie

Nette levering!

De levering werd netjes op tijd en vakkundig geleverd op locatie (2e verdieping). De monteurs waren zeer vriendelijk, netjes en behulpzaam. Spullen netjes in elkaar en op de plek gezet!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prima
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Netjes naar verwachting

Snelle opvolging, goede communicatie en service aan huis

Na plaatsing van de bestelling werd gelijk persoonlijk contact opgenomen voor het maken van een afspraak voor bezorging en plaatsing. Op de dag zelf een uur van te voren bericht hoe laat ze precies zouden komen. De twee installateurs waren zorgvuldig en hebben het bureau gemonteerd en geplaatst. Superservice

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? heel prettig
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? in perfecte staat

Vakkundig en snel

De meubels voor ons kantoor besteld. De levering was snel, alles is keurig geïnstalleerd en de kwaliteit is prima

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Uitstekend
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Zeer goed

Supergoed service en ook behulpzaam. En blij met mijn mooie nieuwe thuiswerkbureau conform ARBO!!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Geweldig
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Geweldig

goede service, goede bereikbaarheid, vriendelijk

Snelle levering, ruime keuze, vriendelijke klantenservice

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? vriendelijk
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? top

Snel en correct!

Fijne en snelle afhandeling. Goed en duidelijk contact.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? prima
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Goed

Monteur belde uurtje van te voren. Was ook netjes en snel klaar.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Top

Heel prettig

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prima
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Ja

netjes en fatsoenlijk contact. Dave moeten jullie houden!

Vriendelijke ontvangst.

Vriendelijk en snel geholpen

Er werd direct contact opnemen, met mij meegedacht en zowel aan de telefoon als in de winkel/magazijn werd ik heel vriendelijk geholpen.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Vriendelijk
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Beter dan verwacht

Positief.

Duidelijke communicatie na bestelling (bevestiging, Facturatie, bezorging). Bezorging volgens afspraak

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Duidelijk en professioneel
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Zoals verwacht dus goed

Klantvriendelijke bejegening

De medewerkers zijn vriendelijk, hulpvaardig en resultaatgericht. Ik ben zeer tevreden over het de wijze waarop de 3 bestelde kasten zijn verkocht en afgeleverd. Ga zo door!!!!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Zie boven
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Boven verwachting

Website duidelijk! Mooie prijzen! Je wordt gebeld wanneer het uitkomt om te komen afleveren. Later ook een mail ter bevestiging. Ter plekke alles gemonteerd. Keurig! Zeker een aanbeveling!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? zeer goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? precies als op de foto

Vakkundig en prettig geholpen met ala resultaat een prima stoel.

Zeer aangenaam.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Aangenaam.
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Beter dan ik verwachtte.

Uitstekend bedrijf

Door een goede website snel besteld en snel geleverd door een goede bezorg service.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Correct
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Zeer goed

Vijf sterren

Five stars

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? N.v.t.
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? N.v.t.

Great, super fast service!

Everything went well and smooth. Highly recommended.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Perfect
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Great

Ik ben heel blij met mijn nieuwe bureaustoel.

Idem.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prima, er wordt meegedacht, behulpzaamheid staat hoog in het vaandel.

Dankzij persoonlijk contact met Dave hebben wij precies wat we willen hebben.

Op de website vonden nét niet dat wat we wilden hebben c.q. nodig hadden. Met één telefoontje was het geregeld. En, supersnelle en vlotte levering én helemaal tevreden.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? met Dave super
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? precies dát!!!

Voldoet aan verwachtingen

Vriendelijke mensen, leveren volgens afspraak en plaatsen/monteren het ook nog niets.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Vriendelijk en behulpzaam
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? In lijn

Super service op maat en heel klantvriendelijk

Nieuwe burostoelen gekocht via Van der Meulen op aanraden van een collega. Zeer prettig, vriendelijk en deskundig geholpen. Een fijne samenwerking! Ik vind het fijn dat er op een kundige (niet opdringerige) manier is meegedacht binnen de mogelijkheden en beperkingen. Samen kijken naar de beste oplossing en het maximale resultaat.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? extreem klantvriendelijk
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? de (nieuwe) stoelen staan zo mooi in de ruimte en zitten heerlijk

Lageweg 35 Q

2222AG Katwijk zh