Perfecte service

Dit bedrijf biedt perfecte service en is uitermate klant gericht, snel en flexibel.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? uitstekend . flexibel, vriendelijk
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? perfect

Eerlijk en goede service, vriendelijk geholpen.

Eerlijk en goede service, oprecht en vriendelijk geholpen door de medewerker.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prima
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Ja

Supersnelle service

Supersnelle service. Na bestelling werd ik binnen een half uur gebeld om een afspraak te maken. Na een week werden mijn bureau en bureaustoel gebracht. Uiteraard op de geplande tijd. Alles werd keurig in elkaar gezet en op de juiste plaats gezet. Vriendelijke mensen. Kortom: fantastisch!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Erg vriendelijk
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Precies zoals verwacht

Snelle service goed in communiceren zij denken in oplossingen en mogelijkheden.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Heel goed

Snel, vriendelijk en vakkundig

Snel, vriendelijk en vakkundig

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? 10
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? 10

Vriendelijk en deskundig personeel

Goed advies gekregen, na 2 weken proberen toch een andere keuze gemaakt met de bureaustoel. Hierin ook uitstekend geholpen. De stoel werd vlot omgeruild door een vriendelijke bezorger.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Gied
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? N.v.t.

Goed product en vlot geleverd!

Bureau is ook de trap opgetild en geïnstalleerd. Topservice!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Netjes, proactief, en vriendelijk

Artikelen zien er in het echt nog beter uit. Bureaustoel is als nieuw. Ladeblok van degelijke kwaliteit met minimale gebruikssporen. Service was top. Bellen eerst om afspraak te maken voor de levering. Levering was conform afspraak. Artikelen waren netjes verpakt en zijn zelfs naar binnen gebracht.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Zeer positief
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Beter dan verwacht voor gebruikte producten

Perfect!

Snel geleverd, vriendelijke chauffeur

Deskundig en klantgericht

Zeer prettig geholpen bij het vinden van een nieuwe stoel voor onze secretaresse.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prettig

Aanrader

Snel geleverd, vriendelijk personeel, goed kwaliteit bureau (Cube Design Up). Aanrader.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Snel en duidelijk
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Boven verwachting

Super aardig en correct

Alles netjes geregeld. Mooie tafel voor mooie prijs. Ik ben er blij mee

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? N.v.t.
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Voldoet aan mijn verwachtingen

Super behulpzaam, je voelt je thuis in de showroom. Top service!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? 10
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? 10

Prima contact. levering en afhandeling

Prima contact. levering en afhandeling

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? goed en correct
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? prima

Duidelijke communicatie en tevreden over product en service

Duidelijke in de communicatie en heel klantgericht. Ik ben tevreden over het product, de bezorging en montage op locatie.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Duidelijke communicatie
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Prima

Veel kwaliteit en service voor een vriendelijke prijs.

Prettige verkoper, geen hard sell. Zowel tweedehands als nieuwe spullen waren goed geprijsd. Gratis bezorging en montage door eigen bezorgers.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prettig.
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Goed en redelijk geprijsd.

Heel tevreden over contact rondom service/onderhoud

Fijn contact met medewerker, deze was erg vriendelijk/behulpzaam en zorgde voor een snelle oplossing.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? goed

Primaservice

De medewerkers zijn heel aardig en voorkomend. De levering ging heel goed. Ik raad iedereen dit bedrijf aan.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prima
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Prima

Aardige medewerkers en denken mee

Bureaustoel besteld en binnen 24 uur contact voor een afspraak. Prima stoel.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Goed

Goed en mooie tafel. TOP overleg over be zorging. En netjes in elkaar gezet. Wij zijn heel tevreden.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Top
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Precies wat ik ervan verwacht had.

No-nonsense benadering bij probleempje

Na een jaar gebruik ging de gasveer van de stoel defect. Supersnel, de volgende dag al, kon ik langskomen voor een nieuwe gasveer. Geweldige service, geen gedoe. Aanbevolen!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Supersnel en effectief.
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? N.v.t.

Top spullen en Topservice tegen prima prijzen

Al een tijdje op zoek naar een mooi bureau met industriële look. Niet de T poten of Poten op de hoek. Prachtig bureau gekocht van 200 x 100 met dikke stalen profielen, elektrisch in hoogte verstelbaar, en blad in betonlook. Perfect. Bij levering een kras op 1 poot. Meteen genoteerd en korte tijd later keurig vervangen. Dit bedrijf is erg op service gericht. Dat merk je aan alles. Omdat er wat levertijd op het bureau zat, slechts enkele weken overigens, werd er keurig een leen bureau beschikbaar gesteld. Voor mijn bedrijf en VDM geldt: zakelijke vrienden voor het leven

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Snel, correct en ongehaast!
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Perfect!

Duidelijke afspraken en vakkundige levering m

Snelle reactie, duidelijke afspraken en keurige levering. De mannen kwamen op de afgesproken tijd en brachten het bureau netjes naar de tweede verdieping.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Snel en vriendelijk
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Voldoet aan de verwachting

Snelle service prima stoel

Snelle service prima stoel

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? goed

Helemaal als afgesproken

Thuiswerkplek (bureau + stoel) geleverd volgens afspraak, thuis gemonteerd voor mij, en ook nog het karton meegenomen. Niets op aan te merken.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Zeer vriendelijk
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Precies goed

Lageweg 35 Q

2222AG Katwijk zh