Twee ladenblokken besteld, kwamen op de afgesproken tijd en zien er als nieuw uit. Ook fijn dat het duidelijk was wanneer en hoe laat de blokken werden afgeleverd
Alles prima geregeld fijne communicatie
De levering werd netjes op tijd en vakkundig geleverd op locatie (2e verdieping). De monteurs waren zeer vriendelijk, netjes en behulpzaam. Spullen netjes in elkaar en op de plek gezet!
Na plaatsing van de bestelling werd gelijk persoonlijk contact opgenomen voor het maken van een afspraak voor bezorging en plaatsing. Op de dag zelf een uur van te voren bericht hoe laat ze precies zouden komen. De twee installateurs waren zorgvuldig en hebben het bureau gemonteerd en geplaatst. Superservice
De meubels voor ons kantoor besteld. De levering was snel, alles is keurig geïnstalleerd en de kwaliteit is prima
Supergoed service en ook behulpzaam. En blij met mijn mooie nieuwe thuiswerkbureau conform ARBO!!
Snelle levering, ruime keuze, vriendelijke klantenservice
Fijne en snelle afhandeling. Goed en duidelijk contact.
Monteur belde uurtje van te voren. Was ook netjes en snel klaar.
Vriendelijke ontvangst.
Er werd direct contact opnemen, met mij meegedacht en zowel aan de telefoon als in de winkel/magazijn werd ik heel vriendelijk geholpen.
Duidelijke communicatie na bestelling (bevestiging, Facturatie, bezorging). Bezorging volgens afspraak
De medewerkers zijn vriendelijk, hulpvaardig en resultaatgericht. Ik ben zeer tevreden over het de wijze waarop de 3 bestelde kasten zijn verkocht en afgeleverd. Ga zo door!!!!
Website duidelijk! Mooie prijzen! Je wordt gebeld wanneer het uitkomt om te komen afleveren. Later ook een mail ter bevestiging. Ter plekke alles gemonteerd. Keurig! Zeker een aanbeveling!
Zeer aangenaam.
Door een goede website snel besteld en snel geleverd door een goede bezorg service.
Five stars
Everything went well and smooth. Highly recommended.
Idem.
Op de website vonden nét niet dat wat we wilden hebben c.q. nodig hadden. Met één telefoontje was het geregeld. En, supersnelle en vlotte levering én helemaal tevreden.
Vriendelijke mensen, leveren volgens afspraak en plaatsen/monteren het ook nog niets.
Nieuwe burostoelen gekocht via Van der Meulen op aanraden van een collega. Zeer prettig, vriendelijk en deskundig geholpen. Een fijne samenwerking! Ik vind het fijn dat er op een kundige (niet opdringerige) manier is meegedacht binnen de mogelijkheden en beperkingen. Samen kijken naar de beste oplossing en het maximale resultaat.
Lageweg 35 Q
2222AG Katwijk zh