Top klasse service
Prima stoel, goed verstelbaar, mooi prijsje
Originele beoordeling
Rechter leuning los. Armsteunen niet vast te zetten denk ik. Gebruiksaanwijzing?
Zeer behulpzaam met het uitzoeken v bureau en stoel. Goede service. Mooie kwaliteit.
Heel tevreden!
Het bureau en ladeblok is prachtig, mooie kwaliteit. Ik ben er erg blij mee.
Hele aardige jongens. De wieltjes onder mijn stoel hebben ze voor mij verwisseld en de stoel is netjes op de goede plek gezet. Dank jullie wel voor de goede en snelle service!
Fijne monteur, levert goed werk en is vriendelijk en meedenkend. Klantenservice/afhandeling ook erg fijn. Ik beveel VDM zeker aan.
Netjes geholpen
Ik ben heel tevreden met het bureau en de bureau stoel. Wordt netjes thuis bezorgd
Goed. En goed us goed
Zowel de verkoop als de levering gingen prima! Afspraken werden nagekomen en duidelijke en fijne communicatie.
Mijn buren werd netjes afgeleverd en in elkaar gezet, zodat ik er meteen aan kon werken.
Goed contact gehad over de bestelling. Duidelijke afspraken kunnen maken, waar men zich tot op de laatste punt hield. Snelle bezorging en snel in elkaar gezet.
Prima product en geboden service incl aflevering en montage
Blij met de buro. Netjes gebeld bij het maken van een afspraak en het leveren. Klein miscommunicatie bij het leveren, maar was direct opgelost.
de bestelde buro,s netjes op de afgesproken tijd geleverd en gemonteerd door vriendelijke monteurs. zeker een aanrader ook qua prijs.
great service from start to finish with excellent consulting on how to place table and chairs ergonomically. plus the prices (good), and the selection (large).
Goede hulp bij het kiezen van de stoel en de bezorger moest vanwege kapotte lift de stoel omhoog tillen 4 hoog. Dit met een lach
Telefonisch vriendelijk en heel behulpzaam geholpen. Levering was snel, vriendelijk monteur.
10 minuten voor aflevering is er contact opgenomen,: positief!
Heel fijn dat de medewerker, in dit geval Dirk, wilde meedenken om een oplossing te vinden voor ons bedrijf.
Goed en duidelijke communicatie. Mooie bureaus en erg klantvriendelijk Top ervaring.
Prima service en een prachtig bureau!
Producten zien er goed uit. Eigen transport met nette chauffeur, absoluut een plus! Ook zeer leuk telefonisch contact met Dave, gewoon duidelijk en netjes maar informeel. Snelle service ook! Je wordt frequent op de hoogte gehouden.
Lageweg 35 Q
2222AG Katwijk zh