Prettige verkoper, geen hard sell. Zowel tweedehands als nieuwe spullen waren goed geprijsd. Gratis bezorging en montage door eigen bezorgers.
Fijn contact met medewerker, deze was erg vriendelijk/behulpzaam en zorgde voor een snelle oplossing.
De medewerkers zijn heel aardig en voorkomend. De levering ging heel goed. Ik raad iedereen dit bedrijf aan.
Bureaustoel besteld en binnen 24 uur contact voor een afspraak. Prima stoel.
Goed en mooie tafel. TOP overleg over be zorging. En netjes in elkaar gezet. Wij zijn heel tevreden.
Na een jaar gebruik ging de gasveer van de stoel defect. Supersnel, de volgende dag al, kon ik langskomen voor een nieuwe gasveer. Geweldige service, geen gedoe. Aanbevolen!
Al een tijdje op zoek naar een mooi bureau met industriële look. Niet de T poten of Poten op de hoek. Prachtig bureau gekocht van 200 x 100 met dikke stalen profielen, elektrisch in hoogte verstelbaar, en blad in betonlook. Perfect. Bij levering een kras op 1 poot. Meteen genoteerd en korte tijd later keurig vervangen. Dit bedrijf is erg op service gericht. Dat merk je aan alles. Omdat er wat levertijd op het bureau zat, slechts enkele weken overigens, werd er keurig een leen bureau beschikbaar gesteld. Voor mijn bedrijf en VDM geldt: zakelijke vrienden voor het leven
Snelle reactie, duidelijke afspraken en keurige levering. De mannen kwamen op de afgesproken tijd en brachten het bureau netjes naar de tweede verdieping.
Snelle service prima stoel
Thuiswerkplek (bureau + stoel) geleverd volgens afspraak, thuis gemonteerd voor mij, en ook nog het karton meegenomen. Niets op aan te merken.
Top klasse service
Prima stoel, goed verstelbaar, mooi prijsje
Originele beoordeling
Rechter leuning los. Armsteunen niet vast te zetten denk ik. Gebruiksaanwijzing?
Zeer behulpzaam met het uitzoeken v bureau en stoel. Goede service. Mooie kwaliteit.
Heel tevreden!
Het bureau en ladeblok is prachtig, mooie kwaliteit. Ik ben er erg blij mee.
Hele aardige jongens. De wieltjes onder mijn stoel hebben ze voor mij verwisseld en de stoel is netjes op de goede plek gezet. Dank jullie wel voor de goede en snelle service!
Fijne monteur, levert goed werk en is vriendelijk en meedenkend. Klantenservice/afhandeling ook erg fijn. Ik beveel VDM zeker aan.
Netjes geholpen
Ik ben heel tevreden met het bureau en de bureau stoel. Wordt netjes thuis bezorgd
Goed. En goed us goed
Zowel de verkoop als de levering gingen prima! Afspraken werden nagekomen en duidelijke en fijne communicatie.
Mijn buren werd netjes afgeleverd en in elkaar gezet, zodat ik er meteen aan kon werken.
Goed contact gehad over de bestelling. Duidelijke afspraken kunnen maken, waar men zich tot op de laatste punt hield. Snelle bezorging en snel in elkaar gezet.
Prima product en geboden service incl aflevering en montage
Blij met de buro. Netjes gebeld bij het maken van een afspraak en het leveren. Klein miscommunicatie bij het leveren, maar was direct opgelost.
Lageweg 35 Q
2222AG Katwijk zh