Refurbished bureau met nieuw blad besteld, keurig gebeld, daarna mail met bezorgtijden en keurig gebeld vooraf EN in elkaar gezet. Het is dat ik maar 1 bureau nodig heb anders zou i ker nog 1 bestellen, bedankt!!!
Mooi dat het zo snel afgeleverd kon worden en goed dat er van te voren wordt gebeld wanneer er wordt afgeleverd.
Ruime keus, goede kwaliteit, prima service ! K meubels besteld op 09 July; werden gebracht op 19 Juli. Twee verdiepingen naar boven, buro werd gemonteerd. Heren waren ook nog zo aardig om oude bureau naar beneden te brengen (warmste dag van het jaar !)
Ik had op korte termijn bureaustoelen nodig. Kon nog op dezelfde dag twee stuks afhalen in de showroom. Excellente service! Heel vriendelijk, snel en meedenkend. Een 10 plus!
Alles perfect geregeld volgens afspraak
Heb vooraf altijd eerst per mail contact. Hierop reageren zij vrijwel altijd direct. Na afstemming regelen hun tot nu toe onze bestelling af en voorzien zij ons van een bevestiging en uiteindelijke factuur na levering.
Duidelijke communicatie, aardige chauffeur. Afspraak is afspraak en erg fraai product!
Uitstekend geholpen, zowel telefonisch bij de bestelling, als bij de levering en montage van het bureau.
Nieuwe bureaustoel voor nodig voor thuiswerk en ontspanning. Snel, vakkundig geholpen en uitvoerig geadviseerd om de juiste stoel te vinden. De eerst was meteen ook de meest geschikte voor mij. Op afspraak kosteloos thuisbezorgd.
Toen het eerst geopteerde bureau niet in de gewenste kleur leverbaar was, is door het meedenken van de verkoper een goed alternatief tot stand gekomen. Zeer tevreden over de opstelling en instelling van het bedrijf. Na levering werd zelfs nog contact opgenomen of alles naar wens gegaan was en het geleverde bureau aan de verwachting voldeed.
Zeer prettig ontvangen en goede uitleg. Ook zeer makkelijk om je bestelling aan te passen zolang het nog niet geleverd is. Ook de installatie ging zonder problemen
Prima communicatie naar klant, correct en op afgesproken tijd geleverd
Zoals gemeld ontving ik een telefoontje op vertrek van voorgaand bezorgadres met exacte bezorgtijd. Vriendelijke bezorgers. Keurig afgeleverd.
Bij mijn bezoek aan de winkel goed geholpen. Duidelijke uitleg met allerlei tips en ideeën welke werden aangedragen. Tussen mijn aankoop en de levering nog contact gehad om eea bij te bestellen en ook toen heel vriendelijk geholpen en geadviseerd. Bij de levering waren de mannen keurig op tijd. Hebben alles netjes in elkaar gezet. Keurig gewerkt met kleedjes etc om alles netjes te houden. Wanneer het klaar was werd netjes alles doorgenomen en zijn ze weer vertrokken.
De chauffeur heeft het produkt, een bureaustoel, super goed afgeleverd en zelfs netjes voor me uitgepakt.
Duidelijke informatievoorziening en vlotte afhandeling. Aflevering op locatie top.
Correct in contact via mail, tussentijdse afstemming, rondom levering en nette aflevering Mooi stevig bureau, alleen moet je wel zelf een inbus sleutel hebben voor het in elkaar zetten, Zeer tevreden!
Ook mijn tweede sta- zit bureau hier besteld. Heldere communicatie en snelle installatie.
Half uur voordat ze arriveren krijg je keurig een belletje.. Gevraagd of ze met de buren contact op willen nemen, zodat de buren de deur los konden maken. Dat zeg ik, allemaal geen probleem. Vervolgens het bureaublad keurig binnen gezet met de pakbon erbij. Ik schrijf niet vaak een review, maar dit was er 1 waard. Grote Dank
Beste Patrick, Bedankt dat je de moeite genomen hebt om voor ons een mooie beoordeling te schrijven! Heel leuk om te horen dat je tevreden bent met onze gang van zaken. Omtrent jouw opmerking over de verpakking van het blad, bladen komen in pallet oplage binnen. Ze zijn niet per stuk verpakt, en dat scheelt heel erg veel verpakkingsmateriaal wat uiteindelijk gelijk wordt weggegooid. Heel graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, VDM Kantoormeubelen | Dave Mastenbroek
Goede service, vriendelijk personeel en snel geregeld.
super sneller service en meubel, heel tevreden. dankejwel
Originele beoordeling
super sneller service en meubel, heel tevreden. dankejwel
Daarnaast goed spul wat ze leveren: kwaliteit en netjes! Snelle levering! Aan te bevelen!
De webshop zeer duidelijk. De brenger zeer vriendelijk en behulpzaam. Wel veel papier, ik bedoel emails, van jullie ontvangen.
Lageweg 35 Q
2222AG Katwijk zh