Het door mij bestelde bureau was gemakkelijk te bestellen, de bezorging was perfect (vriendelijke, beleefde bezorger) en ik ben dik tevreden met het bureau!!
Ik was op zoek naar een professioneel bureau (NPR gecertificeerd) met toebehoren. Na diverse bedrijven in de Bollenstreek benaderd te hebben waren de meeste niet zo klant georiënteerd. Tenslotte moet je om 5 uur voor het eten thuis zijn, nietwaar ? Bij Van der Meulen ben ik prima te woord gestaan en geholpen. Ruime keuze en alles prima uitgelegd. Ook in de offerte fase was alles meteen duidelijk inclusief de levertijden. Alles is keurig geleverd volgens afspraak.
Beste Bram, Bedankt voor de mooie beoordeling, en de tijd die je er voor genomen hebt om deze te schrijven. Heel veel plezier met je nieuwe werkplek! Van der Meulen Kantoormeubelen B.V. | Dave
Service! Aardig! meedenkend! Goede communicatie! Duidelijk! Fijn hoor!
prima levering, snelle reactie na de bestelling
4 werkbladen aangekocht van 2.00x0.80 Werden keurig op tijd geleverd en onbeschadigd. Een half uur voor levering belde de chauffeur op om eea af te stemmen. Levertijd strak gepland. Al met al zeer fraaie werkbladen ontvangen tegen een scherpe prijs.
Leuk contact bij de verkoop en prettige chauffeur.
Super aardig en nette vriendelijke bezorger!
Wacht alleen op de vergaderstoelen?
Mooi spul, levering zoals afgesproken en meer dan behulpvaardige chauffeur.
Online een bureau gekocht. Dezelfd dag gebeld en een leverafspraak gemaakt. 1,5 week later alles keurig zoals afgesproken geleverd. Ook fijn het mailtje met tijdsvak vooraf! Bureau van gispen ziet er nog goed uit en het monteren stelde niets voor. Een aanrader!
Bureau welke ik heb aangeschaft ziet er top uit! Ik werd snel op de hoogte gesteld dat de levering iets later werd omdat niet alles op voorraad was, vond ik erg netjes. Product en service zijn daarmee top.
Na mijn bestelling direct persoonlijk contact om de levering te plannen.
Mooie en prettige refurbished bureaustoel gekocht tegen een schappelijke prijs.
Snelle levering en keurig in overleg
Na het plaatsen van m'n bestelling op de website een dag later netjes gebeld voor het inplannen van het transport. Het bureaublad is ziet er netjes en stevig uit en heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding. Levering was ook in orde, 45 minuten van te voren wordt je gebeld dat de chauffeur er bijna is.
Na bestelling wordt er snel contact opgenomen om afspraak te maken voor het leveren van de producten. Vragen via de e-mail worden vrijwel direct beantwoord.
vlotte afhandeling, goede communicatie & goede prijs/kwaliteit verhouding
Gebeld voor advies, ik kreeg direct iemand aan de telefoon, dat is tegenwoordig al heel fijn. Duidelijk antwoord op mijn vragen. Bestelling snel geplaatst. In eerste instantie moest ik wat langer wachten op mijn bestelling, dit werd duidelijk met mij gecommuniceerd en telefonisch met me besproken. Een dag later kreeg ik een telefoontje met de vraag of ze eerder konden leveren, omdat dit ook in de planning paste. Helemaal top! Bij de levering werd ik tijdig gebeld door de chauffeur dat hij er bijna was. Goede ervaring met deze organisatie, die weet wat duidelijk communiceren betekent en weet wat het is om afspraken na te komen.
Goede producten en super klantservice
Prima ervaring met van der Meulen. Op de qfleverdatum niet thuis en een ander adres doorgegeven. Werd keurig netjes in het afgesproken tijdsblok geleverd. Ook vooraf een belletje is prettig dat je weet dat ze er bijna zijn. Erg tevreden over het geleverde bureau. Heel stabiel dus prima kwaliteit. Werkblad is ook mooi dik en super afgewerkt! Top!
Bestelling verliep netjes. Aansluitend wordt je gebeld voor plaatsing, keurig op tikd en vooraf gebeld... Zeer tevreden! Een aanrader!
Erg prettig en snel geregeld
Geweldige service en prettig contact. Aangeschafte bureaustoel zit perfect. Contact over bediening en onderhoud was zeer prettig!
Het is van begin tot eind strak en professioneel afgehandeld, zonder kleerscheuren en onbekende factoren. Prima staaltje werk.
Twee losse bureaubladen gekocht bij Van der Meulen Kantoormeubelen. Goede kwaliteit tegen een uitstekende prijs. Thuisbezorgd binnen het geplande tijdvak en tevoren nog gebeld. Niks op aan te merken dus.
Lageweg 35 Q
2222AG Katwijk zh