Na bestelling wordt er snel contact opgenomen om afspraak te maken voor het leveren van de producten. Vragen via de e-mail worden vrijwel direct beantwoord.
vlotte afhandeling, goede communicatie & goede prijs/kwaliteit verhouding
Gebeld voor advies, ik kreeg direct iemand aan de telefoon, dat is tegenwoordig al heel fijn. Duidelijk antwoord op mijn vragen. Bestelling snel geplaatst. In eerste instantie moest ik wat langer wachten op mijn bestelling, dit werd duidelijk met mij gecommuniceerd en telefonisch met me besproken. Een dag later kreeg ik een telefoontje met de vraag of ze eerder konden leveren, omdat dit ook in de planning paste. Helemaal top! Bij de levering werd ik tijdig gebeld door de chauffeur dat hij er bijna was. Goede ervaring met deze organisatie, die weet wat duidelijk communiceren betekent en weet wat het is om afspraken na te komen.
Goede producten en super klantservice
Prima ervaring met van der Meulen. Op de qfleverdatum niet thuis en een ander adres doorgegeven. Werd keurig netjes in het afgesproken tijdsblok geleverd. Ook vooraf een belletje is prettig dat je weet dat ze er bijna zijn. Erg tevreden over het geleverde bureau. Heel stabiel dus prima kwaliteit. Werkblad is ook mooi dik en super afgewerkt! Top!
Bestelling verliep netjes. Aansluitend wordt je gebeld voor plaatsing, keurig op tikd en vooraf gebeld... Zeer tevreden! Een aanrader!
Erg prettig en snel geregeld
Geweldige service en prettig contact. Aangeschafte bureaustoel zit perfect. Contact over bediening en onderhoud was zeer prettig!
Het is van begin tot eind strak en professioneel afgehandeld, zonder kleerscheuren en onbekende factoren. Prima staaltje werk.
Twee losse bureaubladen gekocht bij Van der Meulen Kantoormeubelen. Goede kwaliteit tegen een uitstekende prijs. Thuisbezorgd binnen het geplande tijdvak en tevoren nog gebeld. Niks op aan te merken dus.
Mooi bureaublad. Levering perfect.
Product zag er nog beter uit dan aangegeven, en de levering is duidelijk en keurig verkopen
Keurig geholpen, snelle communicatie
Goed geholpen in het pand van van der Meulen, daarna goed op de hoogte gehouden wanneer de spullen bezorg zoude worden. Hel goede ervaring met deze firma.
Netjes opgeleverd
Mijn vragen werden snel beantwoord en ze hebben me goed geholpen het juiste product te vinden. Bovendien tegen een mooie prijs. De aflevering verliep ook prima, ze hebben de producten gratis voor ons gemonteerd en afgesteld, top!
Goede afspraak mee te maken qua afleveren. Netjes afgeleverd!
Ik heb bij Van der Meulen een tweedehands bureau gekocht voor mijn thuiswerkplek. Het bureau was netjes geprijsd, voorzien van een nieuw blad en ook het onderstel zag er nog keurig uit. Na bestellen (eenvoudig) werd ik kort daarna al gebeld om wensen en levering te bespreken. Alles was supersnel geregeld. Op de dag van levering nog duidelijke instructies gehad van de bezorgers voor wat betreft montage. Ik ben dan ook erg tevreden over het aanbod en de service.
Heel fijn bedrijf om contact meeste hebben. Super vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon - bellen zelfs terug als je belt en ze in gesprek zijn! Denken echt mee en oplossen problemen op. Producten zijn helemaal top, met als de bezorgers. Een aanrader dus - kan niet anders melden. Zo hoort het - geen enkel minpunt. Ga zo door!
Bestelling geplaatst. Snel contact. Levering op tijd. Content met product (Linak bureau met Fenix blad).
Eerlijk en deskundig advies, ruime keuze.
Aardige mensen bij de winkel en aflevering. Dachten mee met wat er nodig was, en handelden snel en accuraat.
Op zoek naar een in hoogte verstelbaar bureau was van der Meulen snel gevonden, voldoende keuze, kon snel geleverd worden, keuze voor uitlevering of ophalen. Binnen een dag leverbaar en opgehaald. Prima!
Stevig, mooi en makkelijk zelf exact op maat te zagen. Ook gaten boren voor een kabeldoorvoerdop is geen probleem en het blad blijft netjes.
Ik was op zoek naar een bureaustoel van ca. €.250,- excl. BTW, voor zware mensen geschikt, liefst donker groen. Eenvoudig, maar degelijk model. 2de hands, opgeknapt liefst. De stoel die ik gekocht heb, is nagekeken, van nieuwe gasveren voorzien tot 150kg belasting en opnieuw bekleed. D. groen stof was optie. Dus al mijn wensen, inclusief de prijs zijn daarmee vervuld. Ik heb zeker 1,5 avond gezocht naar zo'n stoel voordat ik hem hier vond. En hij zit heerlijk, is goed instelbaar, voelt zeer degelijk en is behoorlijk mooi. Dus tevredener kan ik niet zijn! Erik Schimmel
Lageweg 35 Q
2222AG Katwijk zh