Mooi bureaublad. Levering perfect.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? heldere afspraken
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? boven verwachting

Product zag er nog beter uit dan aangegeven, en de levering is duidelijk en keurig verkopen

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Perfect

Servicegericht

Keurig geholpen, snelle communicatie

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Keurig
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Voldoen

Goed geholpen in het pand van van der Meulen, daarna goed op de hoogte gehouden wanneer de spullen bezorg zoude worden. Hel goede ervaring met deze firma.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prima
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Prima

Goed en netjes opgeleverd

Netjes opgeleverd

Goede bereikbaarheid en service

Mijn vragen werden snel beantwoord en ze hebben me goed geholpen het juiste product te vinden. Bovendien tegen een mooie prijs. De aflevering verliep ook prima, ze hebben de producten gratis voor ons gemonteerd en afgesteld, top!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Heel goed en klantvriendelijk
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Zoals verwacht

Er wordt een duidelijke aflever afspraak gemaakt!

Goede afspraak mee te maken qua afleveren. Netjes afgeleverd!

Top bedrijf voor kantoormeubilair

Ik heb bij Van der Meulen een tweedehands bureau gekocht voor mijn thuiswerkplek. Het bureau was netjes geprijsd, voorzien van een nieuw blad en ook het onderstel zag er nog keurig uit. Na bestellen (eenvoudig) werd ik kort daarna al gebeld om wensen en levering te bespreken. Alles was supersnel geregeld. Op de dag van levering nog duidelijke instructies gehad van de bezorgers voor wat betreft montage. Ik ben dan ook erg tevreden over het aanbod en de service.

Wat een geweldige service

Heel fijn bedrijf om contact meeste hebben. Super vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon - bellen zelfs terug als je belt en ze in gesprek zijn! Denken echt mee en oplossen problemen op. Producten zijn helemaal top, met als de bezorgers. Een aanrader dus - kan niet anders melden. Zo hoort het - geen enkel minpunt. Ga zo door!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Zie hiervoor
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Top

Snel en goed

Bestelling geplaatst. Snel contact. Levering op tijd. Content met product (Linak bureau met Fenix blad).

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Netjes en snel.
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Prima.

Deskundig advies en goede service

Eerlijk en deskundig advies, ruime keuze.

Aardige mensen bij de winkel en aflevering. Dachten mee met wat er nodig was, en handelden snel en accuraat.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Tegemoetkomend
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Naar verwachting

Klantvriendelijk en snelle levering

Op zoek naar een in hoogte verstelbaar bureau was van der Meulen snel gevonden, voldoende keuze, kon snel geleverd worden, keuze voor uitlevering of ophalen. Binnen een dag leverbaar en opgehaald. Prima!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prettig
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Prima

Mooie stevige bladen!

Stevig, mooi en makkelijk zelf exact op maat te zagen. Ook gaten boren voor een kabeldoorvoerdop is geen probleem en het blad blijft netjes.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Vriendelijke en nette leveringstijden
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Volledig naar verwachting

Fijne service, fijne bureaustoel

Ik was op zoek naar een bureaustoel van ca. €.250,- excl. BTW, voor zware mensen geschikt, liefst donker groen. Eenvoudig, maar degelijk model. 2de hands, opgeknapt liefst. De stoel die ik gekocht heb, is nagekeken, van nieuwe gasveren voorzien tot 150kg belasting en opnieuw bekleed. D. groen stof was optie. Dus al mijn wensen, inclusief de prijs zijn daarmee vervuld. Ik heb zeker 1,5 avond gezocht naar zo'n stoel voordat ik hem hier vond. En hij zit heerlijk, is goed instelbaar, voelt zeer degelijk en is behoorlijk mooi. Dus tevredener kan ik niet zijn! Erik Schimmel

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Fijne winkel met goede service
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? 9 van 10

Service zoals het hoort

Ik heb 4 onderstellen besteld. Telefonisch ben ik prima geadviseerd. Offerte is snel gegaan en de bestelling is dan ook snel geplaatst. Vervolgens bleek de tussenbalk die ik besteld heb niet leverbaar te zijn, dus ben ik teruggebeld met dat er een alternatief gevonden is en VDM het verschil in kosten voor zich neemt. Ik heb verder niks hoeven doen. Vervolgens heb ik gevraagd of maandagmiddag geleverd kon worden. De afspraak is netjes nagekomen. Ik kreeg een mail met het tijdblok een dag van tevoren en ik werd door de bezorger gebeld met het bericht dat hij onverhoopt later zou zijn. Dat was in dit geval niet zo'n ramp. Het bellen van tevoren is wel ontzettend fijn. Aanrader!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Helder en precies genoeg
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Moet ik nog beoordelen

Klantvriendelijk en goede en tijdige info omtrent levering..

Er wordt netjes contact met je gezocht en goede afspraken gemaakt. Email tijdig voor de levering hoe je op dag van levering wordt geinformeert op een zo goed mogelijk aflevertijdstip.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? zeer goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? exact van wat ik dacht te ontvangen

Uitstekende service

Ik kwam voor andere wieltjes voor mijn recent aangeschafte kantoor stoel bij Van Der Meulen en gaf hierbij ook aan dat er een luidruchtige tik was te horen als ik ga zitten en het probleem te maken heeft met de vering o.i.d. Na dit te hebben aangegeven kon ik zonder morren een onderstel van een zelfde stoel mee naar huis nemen en omwisselen. Kijk dat noem ik een uitstekende service !!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Uitstekend
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? N.v.t.

snelle service, groot aanbod

Fijn geholpen en duidelijke communicatie over levering

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? goed

Werd keurig gebeld dat de bezorger eraan kwam, heeft alles netjes afgeleverd en de tafel in elkaar gezet.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? bijzonder vriendelijke man
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? prima

Perfect!

Vlak na aankoop werd ik gebeld over de bezorgingsdatum. Op de afgesproken dag is de chauffeur op tijd om het bureau af te leveren. Netjes naar boven gebracht en gemonteerd. Alles zeer vriendelijk en beleefd, top service!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Heel goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Heel goed

Zeer klantvriendelijk

Geweldige kerels die je op de hoogte houden van vertragingen etc. Ook het werk wat ze leveren en het monteren doen ze goed.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Zeer goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Zeer goed

Super geregeld!

Mooie meubelen voor een goede prijs. Snel geleverd en vakkundig in elkaar gezet!

Geweldig bedrijf

Fijne winkel met veel keuze en goede voorlichting! Bezorging snel en bureau werd netjes in elkaar gezet!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Gied
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Gied

SUPER kwaliteit voor een betaalbare prijs

Zeer groot assortiment kantoormeubelen en meubels, de service en het contact met het bedrijf is zeer persoonlijk en adviserend. De levering van de door mij bestelde stoelen werd binnen enkele dagen gerealiseerd. De kwaliteit van de producten is zéér goed en het personeel is behulpzaam en vriendelijk...

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Zeer goed klantcontact
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Zeer goede kwaliteit

Lageweg 35 Q

2222AG Katwijk zh