Prima geleverd

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? goed

Keurige stoel voor nette prijs. Zat alleen de nodige lijm onder leuningen die er moeilijk af ging, zelfs met wasbenzine. Tijdstip van levering zou zijn tussen 15 en 16:30, terwijl chauffeur om 16:40 belde met mededeling dat hij er om 18u zou zijn. En dat klopte.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Uitstekend
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Overeenkomstig, goed

Perfecte service, mooi materiaal

Snelle, vriendelijke service. Wij bestelden 2 bureaubladen en zijn echt aangenaam verrast door de kwaliteit.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Heel goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Boven verwachting

Goed geholpen van begin tot levering! Goed contact wanneer er geleverd zou worden en hoe laat.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Erg fijn!
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Prima!!

Komen afspraken na.

Goed contact over de levering etc. Dus sterk in communicatie. Half uur voor levering een telefoontje dat ze onderweg waren. Heel fijn.

• Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Goed

Prima. Komt afspraken na. Goeie service en snelle afhandeling

Zie hierboven

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prima, wensen worden meegenomen.
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Prima

Meedenkende medewerkers en prima service

Een thuiswerkbureau besteld bij Van Der Meulen Kantoormeubelen, dit werd snel geleverd en de kwaliteit van zowel het bureau (zeker voor tweedehands) als de aflevering en aftersales was gewoonweg uitstekend.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Wat me vooral in positieve zin opviel is de mate waarin de medewerkers je ook adviseren en direct een oplossing bieden voor een defectje.
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Prima kwaliteit, gebruikt bureau maar nagenoeg nieuwstaat. Boven verwachting.

Goed prijs-kwaliteit en prima service.

Gebruikt bureau met nieuw blad. Prima klantenservice, meteen na bestelling telefonisch contact over afleverdatum. Netjes bezorgd en gemonteerd. Robuuste kwaliteit. Had er eerder al 1 besteld.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Heel correct.
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Prima.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Leuke zaak, vriendelijk personeel waar je al je vragen kunt stellen en informatie en antwoord krijgt. Ook de levering verliep vlot, ik werd op de hoogte gehouden door mails en op de dag van levering werd ik gebeld door de chauffeur. Hij heeft het bureau ter plaatste gemonteerd. Ik ben zeer tevreden.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Zeer vriendelijk en behulpzaam
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Prima, zag er netjes uit voor 2e hands

Mooi product en uitstekende service, exact volgens afspraak

Ik kreeg goede uitleg en het product werd precies op tijd geleverd en netjes gemonteerd. Ik ben heel tevreden.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Uitstekend en alles volgens afspraak afgehandeld
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Het was precies wat ik verwachtte en het is netjes gemonteerd

Hoge kwaliteit en service voor weinig geld

Bestellen ging snel en vlekkeloos, en aflevering was zonder problemen.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Prettig

goede service

vriendelijke bezorgers, stoel is als nieuw

Prima ervaring, goede prijzen en denken mee

Na mijn bestelling werd ik de volgende dag even gebeld om te verifiëren of alles klopt aan de hand van mijn wensen. Gratis verzending door hun eigen dienst, ook al moeten ze naar de andere kant van het land. Dit werd netjes van tevoren telefonisch afgestemd en een half uurtje van tevoren belde de koerier nog even dat ze er bijna waren. Werkbladen zijn van hoge kwaliteit tegen een zeer schappelijke prijs. Vriendelijke medewerkers die de producten hebben afgeleverd en verder alles naar wens.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Zeer goed, medewerker belde na de bestelling om alles even door te nemen.
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Precies zoals verwacht en beschreven.

Supersnelle en vriendelijke service. Direct een reactie op mijn bestelling via de mail, duidelijke informatie over prijzen en levertijd, producten op voorraad en een follow-up mail met de track code van de zending.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Snel en vriendelijk
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Nog niet geleverd, maar door een eerdere levering bekend met het product en erg tevreden.

Goed product, goed advies en goede service

VDM reageert snel en goed bij vragen en legt ook duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn. De monteurs zijn vriendelijk, snel en goed en bereid net een stapje extra te doen. Het product, in dit geval een bureau, is degelijk een mooi.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Erg prettig, snel en kundig
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Helemaal top

Snelle en nette levering!

Goede kwaliteit bureau’s met snelle en nette levering.

• Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Goed

Fijn bedrijf, lekkers stoel, vlotte service

Top dat jullie bureaustoelen een tweede leven geven. Hij ziet er als nieuw uit! vriendelijk service, fijn dat ze met belden met update over de levering.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? prima
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? goed

Zeer klantgericht, goede communicatie. Aanrader!

Snel, correct en goede kwaliteit!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Zeer goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Zoals verwacht

geweldige snelle service

veel keus, makkelijk te bestellen, kon op rekening. Ondanks hun drukte kon alles toch op mijn aangevraagde datum geleverd worden, na overleg met zeer aardige man. Prima meubels, we hebben een mooi kantoor gekregen mede door Van der Meulen Kantoormeubelen

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? heel aardig
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? heel goed

Op tijd, nette montage, vriendelijke medewerker

Mooi bureaublad

Perfect verpakt!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Netjes op de hoogte gebracht van de leverdatum
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Zeer mooi product

Prima.

Ik werd op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Het tijdstip van levering werd overlegd en een dag vantevoren en op de dag van levering nogmaals bevestigd. Dit alles naast bevestiging per email grotendeels ook via persoonlijk telefonisch contact; erg prettig!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Erg prettig.
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Prima, zoals verwacht/gehoopt.

Top! Zeer goede service!

Ik ben altijd telefonisch op de hoogte gehouden van de bestelling. Moest eventjes wachten op mijn bureaustoel maar verder helemaal geen klachten. De stoel was in zeer goede staat geleverd.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Zeer goed
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Zeer goed

Vakkundig en erg aangenaam

Erg fijn bedrijf! Denken met je mee en onwijs vriendelijk. En ook de bureaubladen zijn prachtig! Een echte aanrader!

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Vriendelijk en behulpzaam
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Perfect

Top service hoor

Goede snelle duidelijke dienstverlening en levering.

• Hoe zou je het klantcontact willen omschrijven? Top
  • Hoe waren de producten in verhouding tot wat je verwachtte? Prima hoor.

Lageweg 35 Q

2222AG Katwijk zh