Keurige stoel voor nette prijs. Zat alleen de nodige lijm onder leuningen die er moeilijk af ging, zelfs met wasbenzine. Tijdstip van levering zou zijn tussen 15 en 16:30, terwijl chauffeur om 16:40 belde met mededeling dat hij er om 18u zou zijn. En dat klopte.
Snelle, vriendelijke service. Wij bestelden 2 bureaubladen en zijn echt aangenaam verrast door de kwaliteit.
Goed geholpen van begin tot levering! Goed contact wanneer er geleverd zou worden en hoe laat.
Goed contact over de levering etc. Dus sterk in communicatie. Half uur voor levering een telefoontje dat ze onderweg waren. Heel fijn.
Zie hierboven
Een thuiswerkbureau besteld bij Van Der Meulen Kantoormeubelen, dit werd snel geleverd en de kwaliteit van zowel het bureau (zeker voor tweedehands) als de aflevering en aftersales was gewoonweg uitstekend.
Gebruikt bureau met nieuw blad. Prima klantenservice, meteen na bestelling telefonisch contact over afleverdatum. Netjes bezorgd en gemonteerd. Robuuste kwaliteit. Had er eerder al 1 besteld.
Leuke zaak, vriendelijk personeel waar je al je vragen kunt stellen en informatie en antwoord krijgt. Ook de levering verliep vlot, ik werd op de hoogte gehouden door mails en op de dag van levering werd ik gebeld door de chauffeur. Hij heeft het bureau ter plaatste gemonteerd. Ik ben zeer tevreden.
Ik kreeg goede uitleg en het product werd precies op tijd geleverd en netjes gemonteerd. Ik ben heel tevreden.
Bestellen ging snel en vlekkeloos, en aflevering was zonder problemen.
vriendelijke bezorgers, stoel is als nieuw
Na mijn bestelling werd ik de volgende dag even gebeld om te verifiëren of alles klopt aan de hand van mijn wensen. Gratis verzending door hun eigen dienst, ook al moeten ze naar de andere kant van het land. Dit werd netjes van tevoren telefonisch afgestemd en een half uurtje van tevoren belde de koerier nog even dat ze er bijna waren. Werkbladen zijn van hoge kwaliteit tegen een zeer schappelijke prijs. Vriendelijke medewerkers die de producten hebben afgeleverd en verder alles naar wens.
Supersnelle en vriendelijke service. Direct een reactie op mijn bestelling via de mail, duidelijke informatie over prijzen en levertijd, producten op voorraad en een follow-up mail met de track code van de zending.
VDM reageert snel en goed bij vragen en legt ook duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn. De monteurs zijn vriendelijk, snel en goed en bereid net een stapje extra te doen. Het product, in dit geval een bureau, is degelijk een mooi.
Goede kwaliteit bureau’s met snelle en nette levering.
Top dat jullie bureaustoelen een tweede leven geven. Hij ziet er als nieuw uit! vriendelijk service, fijn dat ze met belden met update over de levering.
Snel, correct en goede kwaliteit!
veel keus, makkelijk te bestellen, kon op rekening. Ondanks hun drukte kon alles toch op mijn aangevraagde datum geleverd worden, na overleg met zeer aardige man. Prima meubels, we hebben een mooi kantoor gekregen mede door Van der Meulen Kantoormeubelen
Perfect verpakt!
Ik werd op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Het tijdstip van levering werd overlegd en een dag vantevoren en op de dag van levering nogmaals bevestigd. Dit alles naast bevestiging per email grotendeels ook via persoonlijk telefonisch contact; erg prettig!
Ik ben altijd telefonisch op de hoogte gehouden van de bestelling. Moest eventjes wachten op mijn bureaustoel maar verder helemaal geen klachten. De stoel was in zeer goede staat geleverd.
Erg fijn bedrijf! Denken met je mee en onwijs vriendelijk. En ook de bureaubladen zijn prachtig! Een echte aanrader!
Goede snelle duidelijke dienstverlening en levering.
Lageweg 35 Q
2222AG Katwijk zh