mooie kast en persoonlijke service

we zijn erg goed en vriendelijk geholpen door Dave, daar zijn we zeer tevreden over. een minpunt, waar hij overigens niets aan kon doen, was dat de handleiding voor de montage van de kast niet in het pakket zat terwijl de persoon die het meegaf aan mijn man hem er van verzekerde dat het echt het geval zou zijn.

Geweldige service!

De door ons bestelde lamp bleek een vrij lange levertijd te hebben (2+ maanden). De webwinkel had ons gebeld en stelde voor om de onderdelen van de lamp los te bestellen, omdat dit een aantal weken sneller geleverd kon worden. Ze stelden zelfs voor om de meerkosten voor deze losse onderdelen (20-30 euro) voor eigen rekening te nemen. 1,5 week later hadden we de lamp al in de bus! Nogmaals dank en complimenten voor de service van deze webwinkel!

Bestellen en het contact tijdens de verzending wat top! Dave (zo heet hij toch?;-)) Was oplossingsgericht en erg klantvriendelijk. Prima salesmedewerker! Al met al erg tevreden

Bestellen was eenvoudig, de leverdatum was zeer goed bespreekbaar. En ook al bleek er een onderdeel te ontbreken, de chauffeur is de dag van bezorging een heel stuk omgereden om dat onderdeel bij de groothandel te halen. Daarna perfect in elkaar gezet, ben zeer tevreden!

service zoals het hoort

Netjes gebeld omdat er problemen waren met de levering en heel blij met het produkt!! (rails met 5 spots)

Uitstekend !

Bijzonder prettige, behulpzame maar niet- opdringerige kundige hulp bij het uitzoeken van een voor mij geschikte bureaustoel die op het overeen gekomen moment keurig thuis werd bezorgd

Mooie kantoor- en designmeubelen

Al bij de ontvangst in de showroom hadden we een goed gevoel bij Van der Meulen Kantoormeubelen. De aandacht en de zorg bij levering waren ook tevredenstellend. Opmerkingen over afwijkingen bij de gebruikte meubelen worden netjes afgehandeld.

prima bureau. algemeen: behulpzaam, goede productkennis en montage.

Goed produkt, goede levering

Ik heb een nieuw bureaublad besteld. Het is een mooi blad. De service was prima. Na bestelling gebeld door een vriendelijke meneer om een bezorgafspraak te maken. Kon al binnen een paar dagen

Super service!

Ik wilde ivm het vele thuiswerken een hoog-laag bureau, idealiter met mijn huidige tafelblad. De medewerkers van van der Meulen hebben prima meegedacht en alles mooi in orde gemaakt. Binnen 2 werkdagen had ik mijn bureau/ Eettafel weer in huis.

Pakje snel ontvangen. Misschien een tip als het in een envelop kan, de portokosten er bij zetten.

Twee bureau's besteld, gisteren geleverd en gemonteerd, top geregeld, dank

Excellent Product and Service

This was very good service and I am very happy with a great product.

Ik zal hier vaker spullen aanschaffen

Erg vriendelijke mensen, zowel bezorgers als medewerkers op locatie. Meedenkend, transparant en ook nog eens service bij tweedehandse artikelen.

Goede service door Dave! Perfect geholpen vanaf begin tot eind van aankoop proces

Dave is zeer deskundig, heeft veel kennis over de producten en kan de klant (in dit geval mij) goed begeleiden en helpen in het proces. Tot nu toe heel tevreden met mijn aankopen en de service!

Super bedrijf, super service

Ik ben telefonisch heel erg fijn geholpen en werd er enorm goed met me meegedacht. Tevens had ik aangegeven dat ik niet kon kiezen tussen 2 werkbladen, dus is er aangeboden dat beide opties werden meegenomen bij de levering, zodat ik het plekke kon kiezen! En de monteurs hebben de tafel netjes in elkaar gezet, met het blad dat we graag wilden, gaten gemaakt voor de kabels waar mijn man het aanwees. Netjes gewerkt. Het bureau is echt mooie kwaliteit, zit heel stevig in elkaar. Dus al met al zijn we er heel blij mee en kunnen we dit bedrijf zeker aanraden!

Ben in de showroom goed geholpen. Na 1,5 week alles netjes en snel geleverd. Kortom topservice!

super

Netjes van te voren ben ik gebeld hoe laat ze kwamen, en ze hebben het bureau blad zelfs voor ons boven gebracht toppers!

Betrouwbaar

Betrouwbaar bedrijf

Top bureau voor een scherpe prijs bezorgd door vriendelijke en behulpzaam personeel. Bedankt

Top bureau voor een scherpe prijs bezorgd door vriendelijk en behulpzaam personeel. Bedankt!

Vriendelijke mensen en een prima bureau

Goed bereikbaar, elke vraag werd beantwoord, komen afspraken na, werd goed ingelicht over de tijd, werd zelfs toen ze onderweg waren nog even gebeld, vriendelijke medewerker die het mooie bureau in elkaar en op z’n plek heeft gezet. En dat voor een mooie prijs. Top service!

Prima service en nette bezorging

Prima service en nette bezorging

perfect, keurig op afgesproken tijd, montage goed!

Tot en met het plaatsen op de huiste plek, wij zijn een tevreden klant, materiaal prima, montage prima!

Goede service, en bij de levering een duidelijke uitleg gehad over het product! Ook de showroom ervaring was fantastisch, met veel variatie. Aanrader!

Zeer nette service en goede meubels.

Ontzettend blij met de goede service en de mooie kast. Van der Meulen Kantoormeubelen bedankt! Jullie zien ons zeker terug.

Lageweg 35 Q

2222AG Katwijk zh