Super service

Top kwaliteit en snel geleverd. Heel goed en fijn geholpen door de medewerkers.

Denken mee, snelle bezorging

Vitra bureau gekocht bij de heren. Prima geholpen in de winkel in Katwijk, kundige heren! Aflevering was gratis en binnen een paar dagen geregeld, zeer plezierig behandeld, we kopen hier zeker weer!

Goed product, heldere communicatie en nette aflevering

-2e hands bureau ziet er met het nieuwe blad goed uit. -Gratis bezorging met heldere communicatie over aflevertijd en dit ook nakomen. -Kundige monteerservice

Fijn bedrijf

heel netjes geholpen was er geen klant en pinapparaat werkte niet we sturen wel een factuur werd gezegd en zelfs de spullen werden nog in de auto geplaatst zeer tevreden

Dik tevreden

Een prettig bedrijf wat commercieel is en graag zaken wil doen met een uitstekende service.

Goed!

Goed, supper aardige bezorger. Alleen jammer dat het 9 euro scheelde om geen bezorgkosten te betalen.

De rug van onze bureaustoel was afgebroken. Gelukkig was er nog een nieuwe rug. Langskomen en ter plekke vervangen. Blij mee.

Altijd top

Voor de vierde keer producten gekocht service en product wederom top!

Snel besteld, geleverd en gemonteerd

Bestelling gedaan, snel gebeld voor afspraak levering en ondanks dat het op de 1e etage was ook gemonteerd (wel zelf helpen met naar boven tillen).

Zeer hulpvaardige bejegening en prima service

Bij het bezoek aan de zaak werd goed advies gegeven en meegedacht. toen later bleek, dat een bepaalde kleur van een besteld bureau niet meer leverbaar was, werden snel en duidelijk goede alternatieven gemaild. De bezorgers waren op tijd en correct.

Fijn dat ik de stoel mocht proberen

Prima stoel gevonden. Verkoper dacht goed mee met mijn wens. Mocht de stoel even thuis proberen, heel fijn.

Super begeleiding en service!

Hoewel ik maar een ‘kleine’ klant ben werd ik super goed geholpen en werd er steeds afgestemd op wat ikzelf wou. Ook de plaatsing van het bestelde ging boven verwachting. Hier kan menige ‘meubelzaak’ nog heel wat van leren!

Goede service en kwalitatief hoostaande producten.

Een bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan. Ik raad hen zeker aan.

Zeer snel en goed geholpen

Bureaus besteld bij Van der Meulen. Ik werd gelijk gebeld om een afspraak te maken over wanneer ze konden worden afgeleverd. Bij aflevering heeft de chauffeur geholpen met de bureaus naar boven tillen en hij heeft ze gemonteerd. Toen ik vervolgens nog mailde om kabelgoten na te bestellen was dit geen enkel probleem en lagen ze de volgende dag op de mat. Superfijn!

Goede service met vakkennis en snelle levering

Ik ben in de winkel heel goed geholpen, de jongen had echt kennis van bureaustoelen. De levering was snel, afspraken zijn nagekomen

Goed, flexibel, meedenkend en klantgericht

Medere keren contact mbt wanneer het uitkomt voor levering. Netjes op tijd met vooraankondiging bij aankomst melde ik dat het niet gelukt was om “andere wielen” (parket imp tapijt) aan te klikken, werden ter plekke vervangen. Bijzonder tevreden.

We kwamen voor een klein bureau en bureaustoel. De verkoper vroeg wat onze wensen waren en binnen een half uur Hadden we n onderstel, blad en stoel gekocht. Binnen 2 weken gratis bezorgd en door een monteur vakkundig in elkaar gezet. Ook de communicatie en afspraken via telefoon en mail waren uitstekend. Een zeer tevreden klant.

Zeer goede service en goede producten

Het bureau is van goede kwaliteit, en de service is top

Prettige service

Nadat de bestelling bevestigd was, kreeg ik snel een telefoontje wanneer de meubelen geleverd konden worden en is er een afspraak hiervoor ingepland. De meubelen werden op de 2e verdieping geplaatst en gemonteerd (wel met hulp van ons). Erg prettige service! Het verstelbare bureau leek na opnieuw aansluiten niet meer te werken, telefonisch zijn we netjes geholpen om het bureau te resetten.

Uitstekend geholpen zowel bij aankoop als bij levering

Topservice!

Klantenservice reageert snel op mail en telefoon, plus denkt goed mee zonder dat het vervelend is. Verzendkosten waren gratis boven 99,- ex. BTW en ik zat hier onder. Dus werd ik hier netjes op geattendeerd zodat ik nog wat kleine spulletjes kon toevoegen die ik ook nodig had zonder extra kosten. Bezorging inplannen ging snel en ik werd keurig 20min van te voren gebeld dat ze er aan kwamen. Het bestelde blad werd netjes binnen gezet en ik kreeg er ook nog schroeven bij. De pin was helaas buiten werking maar met de factuur en pakbon was dit een kleine moeite.

Daar ik op de dag van levering niet thuis was, werd met mij meegedacht over een oplossing. Uiteindelijk heb ik de stoel daardoor alsnog op kort termijn in gebruik kunnen nemen.

Prima en snel geholpen

Sta nu tevreden aan mijn nieuwe zit/sta bureau

Goede kwaliteit en prima geregeld voor een goede prijs!

Goede kwaliteit en prima geregeld voor een goede prijs!

Goed aanbod & persoonlijk advies

Persoonlijk, duidelijk en goeie advies i.c.m. het ruime aanbod en goeie service maakt dat ik dit bedrijf kan aanbevelen.

Lageweg 35 Q

2222AG Katwijk zh