We kwamen voor een klein bureau en bureaustoel. De verkoper vroeg wat onze wensen waren en binnen een half uur Hadden we n onderstel, blad en stoel gekocht. Binnen 2 weken gratis bezorgd en door een monteur vakkundig in elkaar gezet. Ook de communicatie en afspraken via telefoon en mail waren uitstekend. Een zeer tevreden klant.

Zeer goede service en goede producten

Het bureau is van goede kwaliteit, en de service is top

Prettige service

Nadat de bestelling bevestigd was, kreeg ik snel een telefoontje wanneer de meubelen geleverd konden worden en is er een afspraak hiervoor ingepland. De meubelen werden op de 2e verdieping geplaatst en gemonteerd (wel met hulp van ons). Erg prettige service! Het verstelbare bureau leek na opnieuw aansluiten niet meer te werken, telefonisch zijn we netjes geholpen om het bureau te resetten.

Uitstekend geholpen zowel bij aankoop als bij levering

Topservice!

Klantenservice reageert snel op mail en telefoon, plus denkt goed mee zonder dat het vervelend is. Verzendkosten waren gratis boven 99,- ex. BTW en ik zat hier onder. Dus werd ik hier netjes op geattendeerd zodat ik nog wat kleine spulletjes kon toevoegen die ik ook nodig had zonder extra kosten. Bezorging inplannen ging snel en ik werd keurig 20min van te voren gebeld dat ze er aan kwamen. Het bestelde blad werd netjes binnen gezet en ik kreeg er ook nog schroeven bij. De pin was helaas buiten werking maar met de factuur en pakbon was dit een kleine moeite.

Daar ik op de dag van levering niet thuis was, werd met mij meegedacht over een oplossing. Uiteindelijk heb ik de stoel daardoor alsnog op kort termijn in gebruik kunnen nemen.

Prima en snel geholpen

Sta nu tevreden aan mijn nieuwe zit/sta bureau

Goede kwaliteit en prima geregeld voor een goede prijs!

Goede kwaliteit en prima geregeld voor een goede prijs!

Goed aanbod & persoonlijk advies

Persoonlijk, duidelijk en goeie advies i.c.m. het ruime aanbod en goeie service maakt dat ik dit bedrijf kan aanbevelen.

Super service en top kast

Tevreden

Goede begeleiding en communicatie van te voren. En een uitstekende bekwame monteur

Prima communicatie waarbij er is meegedacht en goede producten

Het product wat ik had besteld was niet direct beschikbaar. Er werd direct contact opgenomen meegedacht over de mogelijkheden. De geleverde producten zijn van goede kwaliteit.

Snelle service tegen prima prijs

Heldere afspraken gemaakt waardoor het makkelijk schakelen is met Van der Meulen Kantoormeubelen. Mailtje aan Dave is voldoende om snel de juiste artikelen tegen een scherpe prijs geleverd te krijgen.

Professioneel, vriendelijk, klantgericht.

Super goed en vriendelijk geholpen. Bureaustoel goed ontvangen. Ondanks dat het een showmodel is, ziet de stoel er als nieuw uit en zit heerlijk.

Top Service and quality

From a sustainability perspective I was looking for a refurbished office chair and found the Drabert Entrada office chair. I am super happy with it! Great quality and functionality of the chair to work ergonomically. Small scratches on the foot as communicated but no defects otherwise. 100/100 recommend

TOP

Super service!! Bij aankomst werden wij buiten meteen vriendelijk ontvangen. De medewerker heeft uit zich zelf het bureaublad in de auto gelegd. De kwaliteit van het bureaublad is super!

Goed advies en snelle levering

Doordat ik klachten kreeg van mijn huidige bureaustoel advies gekregen van Van der Meulen Kantoormeubelen op locatie. Goed, deskundig advies. Levering kon snel plaats vinden. Inmiddels aan het werk op mijn nieuwe bureaustoel en geen klachten. Erg tevreden dus!

Top zaak

Goed aanbod, klantenservice altijd vrolijk en vriendelijke bezorgers!

Uitstekend service en afspraken

Na eerder een vast bureau besteld te hebben deze keer een gebruikt zit/sta bureau. Na 1,5jaar thuis werken kan het geen kwaad om af en toe de werkhouding eens aan te passen. Op de dag van levering vooraf een telefoontje gekregen dat ze onderweg zijn en bij levering duidelijke instructies over de montage. Ook toen ik later op de dag nog een vraag had over de bediening werd er aan de telefoon uitgebreid de tijd voor me genomen.

Goed bedrijf. Uitstekende service.

Het contact met deze firma was vlekkeloos. De levering was snel en accuraat. En -het belangrijkste- het geleverde was van prima kwaliteit

Vriendelijk en joviaal

na mijn bestelling keurig op de hoogte gehouden

Top Bestelling en Levering met heldere communicatie.

Bestelling Een hoekbureau besteld met accessoires omtrent kabelmanagement. De volgende dag telefonisch contact over de order en verwachtte levertijd. Blad was niet op voorraad en hierbij werd een verwachting meegegeven. Alternatief blad is voorgesteld (aanwezige voorraad) om eventueel sneller te leveren, maar ben bij de eerste keus gebleven. Ontvangst onderdelen Toen alle onderdelen binnen was, heb ik een belletje ontvangen voor een leverafspraak. Dit is binnen de aangegeven verwachtte termijn gerealiseerd. Levering Bij levering ben ik 30m voor tijd gebeld. Dit was erg prettig. Helder en duidelijke toelichting gehad omtrent de montage. Wat mij betreft een echte aanbeveling.

Vlotte afhandeling!

Bestellen was eenvoudig. Ik werd gebeld voor het maken van een bezorg afspraak. En de chauffeur was heel netjes.

Klantvriendelijk

Goede, plezierige ontvangst en snelle service. Alleen showroom zou wat extra aandacht en aankleding mogen krijgen.

Persoonlijk, betaalbaar en service op maat

Er werd heel prettig meegedacht met mijn budget en wensen. Genoeg keuze en een prettige sfeer. Aanrader.

Lageweg 35 Q

2222AG Katwijk zh