Super service en top kast

Tevreden

Goede begeleiding en communicatie van te voren. En een uitstekende bekwame monteur

Prima communicatie waarbij er is meegedacht en goede producten

Het product wat ik had besteld was niet direct beschikbaar. Er werd direct contact opgenomen meegedacht over de mogelijkheden. De geleverde producten zijn van goede kwaliteit.

Snelle service tegen prima prijs

Heldere afspraken gemaakt waardoor het makkelijk schakelen is met Van der Meulen Kantoormeubelen. Mailtje aan Dave is voldoende om snel de juiste artikelen tegen een scherpe prijs geleverd te krijgen.

Professioneel, vriendelijk, klantgericht.

Super goed en vriendelijk geholpen. Bureaustoel goed ontvangen. Ondanks dat het een showmodel is, ziet de stoel er als nieuw uit en zit heerlijk.

Top Service and quality

From a sustainability perspective I was looking for a refurbished office chair and found the Drabert Entrada office chair. I am super happy with it! Great quality and functionality of the chair to work ergonomically. Small scratches on the foot as communicated but no defects otherwise. 100/100 recommend

TOP

Super service!! Bij aankomst werden wij buiten meteen vriendelijk ontvangen. De medewerker heeft uit zich zelf het bureaublad in de auto gelegd. De kwaliteit van het bureaublad is super!

Goed advies en snelle levering

Doordat ik klachten kreeg van mijn huidige bureaustoel advies gekregen van Van der Meulen Kantoormeubelen op locatie. Goed, deskundig advies. Levering kon snel plaats vinden. Inmiddels aan het werk op mijn nieuwe bureaustoel en geen klachten. Erg tevreden dus!

Top zaak

Goed aanbod, klantenservice altijd vrolijk en vriendelijke bezorgers!

Uitstekend service en afspraken

Na eerder een vast bureau besteld te hebben deze keer een gebruikt zit/sta bureau. Na 1,5jaar thuis werken kan het geen kwaad om af en toe de werkhouding eens aan te passen. Op de dag van levering vooraf een telefoontje gekregen dat ze onderweg zijn en bij levering duidelijke instructies over de montage. Ook toen ik later op de dag nog een vraag had over de bediening werd er aan de telefoon uitgebreid de tijd voor me genomen.

Goed bedrijf. Uitstekende service.

Het contact met deze firma was vlekkeloos. De levering was snel en accuraat. En -het belangrijkste- het geleverde was van prima kwaliteit

Vriendelijk en joviaal

na mijn bestelling keurig op de hoogte gehouden

Top Bestelling en Levering met heldere communicatie.

Bestelling Een hoekbureau besteld met accessoires omtrent kabelmanagement. De volgende dag telefonisch contact over de order en verwachtte levertijd. Blad was niet op voorraad en hierbij werd een verwachting meegegeven. Alternatief blad is voorgesteld (aanwezige voorraad) om eventueel sneller te leveren, maar ben bij de eerste keus gebleven. Ontvangst onderdelen Toen alle onderdelen binnen was, heb ik een belletje ontvangen voor een leverafspraak. Dit is binnen de aangegeven verwachtte termijn gerealiseerd. Levering Bij levering ben ik 30m voor tijd gebeld. Dit was erg prettig. Helder en duidelijke toelichting gehad omtrent de montage. Wat mij betreft een echte aanbeveling.

Vlotte afhandeling!

Bestellen was eenvoudig. Ik werd gebeld voor het maken van een bezorg afspraak. En de chauffeur was heel netjes.

Klantvriendelijk

Goede, plezierige ontvangst en snelle service. Alleen showroom zou wat extra aandacht en aankleding mogen krijgen.

Persoonlijk, betaalbaar en service op maat

Er werd heel prettig meegedacht met mijn budget en wensen. Genoeg keuze en een prettige sfeer. Aanrader.

Uitstekend advies

Uitstekend advies en flexibele dienstverlening

Hele goede service

Klantvriendelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden. Prima volgens afspraak afgeleverd.

Zowel de verkoop als de levering verliepen prima

Besteld en binnen een week geleverd. Geen kosten in te brengen en in elkaar zetten. Waar zie je dat nog. Ook nog eens een hele vriendelijk jongeman die kwam brengen en in elkaar zetten. En het allerbelangrijkste een top kwaliteit tafel tegen een heel sterke prijs.

Mooie bureau's, keurig geplaatst en ontzettend aardige mensen

Mooie stevige en degelijke bureau's die er ook goed uitzien. Daarnaast super aardig, kundig en behulpzaam. Zowel aan de telefoon (en dan refereren ze nog even aan de vorige keer, ze zijn je niet vergeten ;-)) als de mannen die komen plaatsen. Dank wederom!

Heel positieve ervaring.

Klantvriendelijk, enthousiast, eerlijke voorlichting, accurate levering.

zeer tevreden

Zeer vriendelijke, professionele en deskundige medewerkers, hebben goed reageert op mijn vraag. Bureau is geleverd, op zijn plek gezet, juiste hoogte ingesteld en nagelopen dat alles klopte. Ga zeker terug om een bureaustoel te kopen. Vriendelijke groet, Lucille Bhagwandas

Klantvriendelijk, snel en topservice

Na online een bestelling te hebben geplaatst werd ik vlot teruggebeld voor het maken van een afspraak. Er wordt erg goed meegedacht over extra wensen. Alles volgens afspraak geleverd en netjes vooraf gebeld door een vriendelijke bezorger.

Mijn bureau was binnen twee weken geleverd en netjes bij mij thuis gemonteerd.

Lageweg 35 Q

2222AG Katwijk zh