Snel en in goed overleg volgens plan

Super van orientatie, naar order en levering!

goede service!

goede service, zonder problemen het probleem opgelost

Uitstekende kwaliteit & prijs

Goed geholpen bij het uitzoeken van een zit/sta bureau. Uitstekend bureau gekocht voor een scherpe prijs. Snelle levering.

Prima stoel

Prima bureau stoel. Forse kosten besparing omdat de stoel 2de hands is. Attent dat je erop gewezen wordt om apart wieltjes te kopen voor harde vloeren. Bezorging gratis en conform planning. Erg fijn.

Goede prijzen, goede communicatie, goede aflevering

Goed product, snel geleverd

Een mooi bureau, voor een goede prijs, online besteld. Bureau werd snel geleverd en is van goede kwaliteit.

Goede service en mooi bureau.

Zeer prettig, correct en meedenkend!!

Conform afspraak

Een zeer goed bedrijf zeer vriendelijke mensen

High-quality Products, Fast Delivery & Excellent Service

We've bought a set of new, high-quality office chairs and desks for a fair price. We are super satisfied with our choice and can only recommend Van der Meulen Kantoormeubelen! The delivery was fast and the service was excellent!

Zeer tevreden over de behandeliing, vakkundig personeel.

Omdat ik een goede bureaustoel heel belangrijk sta ik op goede voorlichting en het kunnen uittesten van de stoel. Bij van der Meulen werd hier ruimschoots de gelegenheid voor gegeven. Bovendien werd de stoel nadat hij was afgesteld kant en klaar bij mij thuis bezorgd. Kortom een aanrader.

Uitstekende service !

Ik heb een bureau en ladeblok online besteld. Direct na bestelling werd ik gebeld over levering. Mijn wensen mbt het voor gemonteerd leveren op de 2e etage werden zonder problemen ingewilligd. Vlak voor levering ook gebeld door de heren die bureau en ladeblok kwamen brengen. Prima service dus en zeer tevreden klant. Een aanrader voor wie thuis werkplek wil inrichten ..

De heren van Van der Meulen Kantoormeubelen waren heel efficiënt en klantvriendelijk. Top. Hartelijk dank voor de superfijne service! Kraamzorg Jacqueline Plokker

Denken mee

De artikelen hebben een aardige prijs kwaliteit verhouding. Een uitgezochte stoel werd, op hun indicatie en door mij uitgekozen, vervangen. Artikelen werden tot aan de deur en op initiatief van het personeel binnen geleverd.

Behulpzame service tot aan de deur

Keurig vooraf geïnformeerd Bezorgd zoals afgesproken

Perfecte service. Goeie prijzen

Het bureau wat ik besteld had helaas een beschadiging aan het blad. Met 1 telefoontje was er een nieuwe afspraak ingepland en een paar dagen later is het blad ter plekke vervangen. Geweldige service en aardige mensen. Thanks!

Goed advies en kwaliteit

Over mijn bestelling werd contact opgenomen om me daarin verder nauwkeuriger te adviseren. De kwaliteit van het geleverde is goed en de levering volgens afspraak. Ik ben zeer tevreden.

Jammer dat het blad naar keuze van het bureau er niet meer was en dat niet op de website stond.Goed gecommuniceerd overigens.

Prettig

Efficient vriendelijk

Aflevering zoals afgesproken

Top geleverd

Zeer vriendelijke communicatie. Het bedrijf komt zijn afspraken na. Diegene die geleverd heeft, is echt heel behulpzaam, vriendelijk en een nette presentatie.

Terug een goeie begeleiding en persoonlijke aanpak

Al een paar keer aankopen gedaan, en telkens opnieuw persoonlijke aanpak en assistentie. Doe zo voort !

Heel erg blij mee!

Midden in een periode van heftige rugklachten besloot ik om een professionele kantoorstoel aan te schaffen in plaats van de gammele bouwmarkt stoel die het had begeven. Ik ontdekte op internet Van der Meulen en ben naar de showroom gegaan waar ik vriendelijk en professioneel te woord werd gestaan en alle stoelen kon uitproberen. Nu heb ik een gebruikte volledig verstelbare kantoorstoel, voorzien van een nieuwe bekleding, die ook nog eens gratis thuisbezorgd werd. En het kleine misverstand bij die bezorging werd zeer voortvarend opgelost!

Vriendelijk deskundig informeel personeel, niet opdringend

Prettige informele ontvangst. Niet opdringerig. Veel keus voor bureaustoelen. Goede hulp en advies gehad. Moest een paar weken wachten omdat de stoel besteld moest worden. Na afspraak gemonteerd geleverd.

Top tent waar service en vriendelijkheid nog hoog in he Vaandel staan!!

Direct snel geholpen en betalen geen wachten of gezeur super!!!

Lageweg 35 Q

2222AG Katwijk zh