Uitstekend advies

Uitstekend advies en flexibele dienstverlening

Hele goede service

Klantvriendelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden. Prima volgens afspraak afgeleverd.

Zowel de verkoop als de levering verliepen prima

Besteld en binnen een week geleverd. Geen kosten in te brengen en in elkaar zetten. Waar zie je dat nog. Ook nog eens een hele vriendelijk jongeman die kwam brengen en in elkaar zetten. En het allerbelangrijkste een top kwaliteit tafel tegen een heel sterke prijs.

Mooie bureau's, keurig geplaatst en ontzettend aardige mensen

Mooie stevige en degelijke bureau's die er ook goed uitzien. Daarnaast super aardig, kundig en behulpzaam. Zowel aan de telefoon (en dan refereren ze nog even aan de vorige keer, ze zijn je niet vergeten ;-)) als de mannen die komen plaatsen. Dank wederom!

Heel positieve ervaring.

Klantvriendelijk, enthousiast, eerlijke voorlichting, accurate levering.

zeer tevreden

Zeer vriendelijke, professionele en deskundige medewerkers, hebben goed reageert op mijn vraag. Bureau is geleverd, op zijn plek gezet, juiste hoogte ingesteld en nagelopen dat alles klopte. Ga zeker terug om een bureaustoel te kopen. Vriendelijke groet, Lucille Bhagwandas

Klantvriendelijk, snel en topservice

Na online een bestelling te hebben geplaatst werd ik vlot teruggebeld voor het maken van een afspraak. Er wordt erg goed meegedacht over extra wensen. Alles volgens afspraak geleverd en netjes vooraf gebeld door een vriendelijke bezorger.

Mijn bureau was binnen twee weken geleverd en netjes bij mij thuis gemonteerd.

Snel en in goed overleg volgens plan

Super van orientatie, naar order en levering!

goede service!

goede service, zonder problemen het probleem opgelost

Uitstekende kwaliteit & prijs

Goed geholpen bij het uitzoeken van een zit/sta bureau. Uitstekend bureau gekocht voor een scherpe prijs. Snelle levering.

Prima stoel

Prima bureau stoel. Forse kosten besparing omdat de stoel 2de hands is. Attent dat je erop gewezen wordt om apart wieltjes te kopen voor harde vloeren. Bezorging gratis en conform planning. Erg fijn.

Goede prijzen, goede communicatie, goede aflevering

Goed product, snel geleverd

Een mooi bureau, voor een goede prijs, online besteld. Bureau werd snel geleverd en is van goede kwaliteit.

Goede service en mooi bureau.

Zeer prettig, correct en meedenkend!!

Conform afspraak

Een zeer goed bedrijf zeer vriendelijke mensen

High-quality Products, Fast Delivery & Excellent Service

We've bought a set of new, high-quality office chairs and desks for a fair price. We are super satisfied with our choice and can only recommend Van der Meulen Kantoormeubelen! The delivery was fast and the service was excellent!

Zeer tevreden over de behandeliing, vakkundig personeel.

Omdat ik een goede bureaustoel heel belangrijk sta ik op goede voorlichting en het kunnen uittesten van de stoel. Bij van der Meulen werd hier ruimschoots de gelegenheid voor gegeven. Bovendien werd de stoel nadat hij was afgesteld kant en klaar bij mij thuis bezorgd. Kortom een aanrader.

Uitstekende service !

Ik heb een bureau en ladeblok online besteld. Direct na bestelling werd ik gebeld over levering. Mijn wensen mbt het voor gemonteerd leveren op de 2e etage werden zonder problemen ingewilligd. Vlak voor levering ook gebeld door de heren die bureau en ladeblok kwamen brengen. Prima service dus en zeer tevreden klant. Een aanrader voor wie thuis werkplek wil inrichten ..

De heren van Van der Meulen Kantoormeubelen waren heel efficiënt en klantvriendelijk. Top. Hartelijk dank voor de superfijne service! Kraamzorg Jacqueline Plokker

Denken mee

De artikelen hebben een aardige prijs kwaliteit verhouding. Een uitgezochte stoel werd, op hun indicatie en door mij uitgekozen, vervangen. Artikelen werden tot aan de deur en op initiatief van het personeel binnen geleverd.

Behulpzame service tot aan de deur

Keurig vooraf geïnformeerd Bezorgd zoals afgesproken

Perfecte service. Goeie prijzen

Het bureau wat ik besteld had helaas een beschadiging aan het blad. Met 1 telefoontje was er een nieuwe afspraak ingepland en een paar dagen later is het blad ter plekke vervangen. Geweldige service en aardige mensen. Thanks!

Lageweg 35 Q

2222AG Katwijk zh